štvrtok 7. februára 2013

PUPA VAMP! mascara

Odkedy som počula, že na trh Pupa púšťa novú riasenku s lákavým názvom Vamp!, vedela som, že ju skôr, či neskôr, budem musieť už len pre vlastnú spokojnosť vyskúšať. Príležitosť sa mi naskytla tuším koncom novembra,  pri akcií "riasenka za 3,90 eura". Myslím, že normálne stojí 9,90 eura. Problém bol len v tom, že na mňa predajni nepočkala čierna. Škoda, preškoda. Skúsila som teda v predajni na svoje namaľované riasy navrstviť hnedú.  Nevyzeralo to zle, tak som si povedala, že za tú cenu skúsim aj hnedú. Bežne nosím výhradne čierne, toto je moja prvá hnedá. K vyskúšaniu baklažánovej som sa dostala len cez maminu Clarins.
Myslela som som vtedy aj na moje zlaté čitateľky a prihodila ešte jednu do GA. Vyhrala ju Lenka, ktorej názor si môžete prečítať na konci článku, kde uvidíte ako vyzerá na jej riasach. (Jóóoj, keby som ja mala jej pleť!:) )
Viem, že rozklikávacie články niektoré moc nemusíte, mne však vyhovujú pokiaľ prikladám viac obrázkov. Nemám tak siahodlhý x článkov na celú stranu.

Obal riasenky asi moc rozoberať nemusím, nie je ničím špecifický (líši sa len farbou, okrem tejto majú Pupácke riasenky červené obaly). Radšej spomeniem, že kefka ma tvár "presýpacích hodín", v strede je zúžená, na koncoch naopak zhrubnutá. Pôsobí robustným dojmom a kto nie je navyknutý, pár dní mu môže trvať, kým si zvykne s ňou pracovať. Aspoň tak som na tom bola ja. Potom si s ňou riasy už budete pekne rozčesávať a nie zlepovať;). Konzistencia je hutnejšia, čo však nemá negatívny vplyv na nanášanie. (Po 2 mesiacoch používania pozorujem, že občas štetinky priľnú v niektorej časti ku kefke). Čo mi však nevyhovuje je farba. Čierna je proste výraznejšia a pre mňa tak nejak prijateľnejšia. Možno je to len tou farbou. Absentuje mi aj ten sľubovaný "prehnane obrovský objem rias".
Za akciovú cenu OK, ale za plnú NIE. Osobne mám iné adeptky, ktorými dosiahnem lepšie výsledky. Táto je pre mňa taký priemer. Obtiahne Vám len vaše vlastné riasy. Plusom pre "riasenkové maniačky" je však to, že je okrem čiernej,dostupná ešte v ďalších 3 farebných variantách, ktoré sa na blogoch tešia celkom peknej obľube.
Verím však, že fanúšičky má. Záleží hlavne na tom, aké riasy máte a aký typ kefky preferujete. Ja som od nej proste čakala aspoň podľa názvu viac.

Stretli ste sa s ňou alebo ste po nej pokukovali?

p.s. Po takejto výmene farby sa však môžete od priateľa dozvedieť, že sa mu zmena z čiernej na hnedú celkom páčila, čo na tom, že ten rozdiel zas taký veľký nie je:)) ) a modrá by sa mu ešte viac. A že mala fajn obal:D.

EDIT: Na viacero z Vás na mojich riasach pôsobí dobre a prirodzene, problém je v tom, že keď použijem tiene nie je už moc vidno a zaniká. That´s all!:)
 photo 42-11_zps3d42ab07.jpg
 photo 43-10_zps65ff7db5.jpg
 photo 44-3_zps5ebbb15d.jpg
 photo 45-3_zpsda0055e2.jpg

Od Lenky Lienky:).
"Už som ju podrobila niekoľkým záťažovým testom, a môžem povedať, že som veľmi spokojná a tá čoko-hnedá je krásna farba :) Som (síce prefarbená), ale aj tak blondínka, takže také nenápadko nude líčenie s hnedou linkou a touto špirálkou je super :) Resp. rozhodla som sa kúpiť si pri najbližšej príležitosti aj ostatné farebné varianty (modrú a zelenú). Na leto je to paráda! Za seba však musím povedať, že v čiernej farbe by som si ju nekúpila.
Keď chcem riase čierne, vytočené a fakt dlhánske, na to mi najviac sedí MF 2000 calories, to sú roky lásky, nezradím ju, aspoň v čiernej nie :)"

Špirálka v 2 vrstvách:
 photo 46-4_zps1dce21ba.jpg

39 komentárov:

  1. ja ju mám v čiernej,mamina v modrej.dávam si ju väčšinou tak dve tri vrstvy,až vtedy sa mi riasy pekne vytvarujú.len tá konzistencia mi je trochu ľúto,je dosť hustá a dosť veľa je jej na kefke tak sa mi zle rozčesávajú riasy,to zvyknem robiť polovyschnutou maybellinkou :) tvar kefky som nepochopila načo je :D ale inak je pomerne dobrá,mne sa páči :) pekná recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. on ma práve asi spraviť ten "super-objem", len ja vrstvím, vrstvím a nevidim výsledok, preto mi to bolo ľúto, lebo som čakala viac...páčia sa mi proste veľké vejáre:), ale s tou konzistenciou mas pravdu, mne dokonca zacina prilepovat stetinky o kefku..

      Odstrániť
  2. Mne sa ta maskara nahodou na vasich riasach paci.Skoda ze Pupa je len v BA :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. len skoda, ze tak vyzera len na nenalicenych ociach:/

      Odstrániť
  3. Evie, ja neviem kde si ty prišla na to, že ja mám dobrú pleť...Mastná T-zóna, komedóny, jazvy, fľaky, bujnejúce akné, šupinky, čierne kruhy pod očami, naozaj nie je čo ,,závidieť´´...:)
    A presne, tá maskara sa nedá využiť pri výraznejšom líčení...Ale ja ešte raz ďakujem, moja prvá hnedá a prvá vec z Pupy <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak mne stačil ten kúsok,čo vidím alebo to bude super fotkou:), farbou pleti, rozhodne vyzera sviezejsie ako moja:). Ja som rada, ze ti spravila radost, ja si prave oci licim tienmi vzdy a akonahle pouzijem tien, tak riasy zaniknu, samozrejme pri svetlejsom to nie je take hrozne.., ale viac by mi sadla čierna

      Odstrániť
  4. Mne sa tiež strašne páči ako vyzerá :-) aj ja používam len čiernu, ale ako vidím tieto fotky, tak seriózne rozmýšľam nad tou hnedou :D Pre tie bledšie typy to je určite lepšia možnosť ako tona čierneho nánosu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zavísi aj od hrúbky nánosu:), samozrejme pre blondínky je vraj vhodnejšia hredá:)

      Odstrániť
  5. Takhle to vypadá skvěle, dělá krásné řasy.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odpovede
    1. len neviem, či ta troška nezmiatlo to, že končeky rias mám vyblednuté, tak to vyzerá akoby som mala také krátke riasy..

      Odstrániť
  7. Vyzerá byť celkom fajn! Takže sa na to asi mrknem :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Posobi prirodzene, tie styri eura ta nemusia mrziet :) tie farebne by son vyskusala, posobia na mna celkom oldschoolovo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si tiež myslim, že za tú cenu, zároveň som rada, že som do nej nevrazila plnú sumu, lebo ma moc nenadchla..

      Odstrániť
  9. Z obrázku by som asi ani nespoznala, že je hnedá. Kde sa dajú kúpiť PUPA veci?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ono to zas nie je taký rozdiel, ale to vieš čierna je čierna, Pupu dostaneš kupiť v Pupa predajniach (logicky:) ), tie sú v BA (asi 3, ak nie viac), v Piestanoch, v Ziline, v Kosiciach a este neviem, kde:), urcite su kdesi tie miesta vypisane:)

      Odstrániť
  10. prehnane obrovský objem zas nie :D ale dobrá je :) nepočula som o nej ale mám špirálu z yves rocher a má podobný šteteček

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Efekt robí celkom pekný, ale nie je to ono. Za tú sumu čo si ju kupovala, tak ťa to mrzieť nemusí, lebo to bola aj tak dobrá kúpa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja by som práveže chcela poskúšať tie farebné verzie tejto riasenky a cena 3,9 to si mala naozaj šťastie!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. treba vyčkať, akcie sa opakujú, príp. sú iné:)

      Odstrániť
  13. Super efekt! :)
    Máš nádherný oči! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. efekt vytvara pekny :) ja by som sa tiez troska bala tej kefky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. podle mě je efekt skvělý - řasy krásně oddělí, zahustí a prodlouží! škoda jen té hnědé barvy. značku PUPA jsem u nás ještě vůbec neviděla!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne skôr obalí tie moje vyblednuté konce, myslím, že u Vás ešte nie sú predajne..

      Odstrániť
  16. Já myslím že mi MK nesedla protože jsem si asi vybrala špatnou řadu. Vybrala jsem si na mastnou pleť ,protože jsem ji před tím měla. Ale myslím ,že už tehdy jsem tušila ,že když jsem používala něco na mastnou a dávala jsem to na celý obličej ,tak mě to docela dost vysušovalo. Myslím že kdybych si vybrala jinou řadu možná by to tak špatně nedopadlo, protože mamka si tu svoji řadu co si vybrala nemůže vynachválit :DD . Ale zjišťovat to nebudu :)) , protože jak už jsem psala je to docela drahá kosmetika.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ..ty řasy vypadají opravdu úžasně :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. nevypadá špatně, ale taky už jsem viděla lepší efekty:) Já mám ráda řasenky hlavně od Maybelline:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne! aj ja, aj keď zase ja nemusím ani Maybellinky, ale koľko ľudí, toľko chutí, viem, že veľa ľudom naopak veˇmi vyhovujú:)

      Odstrániť
  19. prave zhanam nejaku novu a tato vyzera fajn :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ďakujem každej jednej za komentár!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Moc by se mi hodila do kosmetické taštičky ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Your eyelashes looks great with it!

    My nail polish blog nails-and-more.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  23. wow! I love all the beauty products featured on your blog! http://allegrabj.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)