utorok 5. februára 2013

Valentine´s nails

Blíži sa nám jeden sviatok, na ktorý sa síce voľna nedočkáme, no už teraz Vám ho v obchodoch vrúcne s horlivosťou pripomínajú rôzne "drobnosti". Čo keby ste náhodou zabudli. Ale to sa asi ani nedá:D.
Kdesi som raz zahliadla nechty podobné, tým na pravom obrázku. Myslím, že teraz je na ne ten pravý čas. Aby ste neprišli o postup, "cvakla" som aj tie pred orámovaním. Ale skôr to bolo preto, aby som sa mala, čím "pochváliť", keby sa mi to orámovanie vonkoncom nepodarí:D. Niet nad šikovnosť, keď si zle očistíte "nail artové pero" a nedarí sa Vám. Potom zostáva zvoliť len náhradnú verziu. Ak neviete, o čom hovorím, uvidíte v priebehu nasledujúcich dní.
Na Vás mám už len jedinú otázku. Tá znie: Ľavé alebo pravé?:)

p.s. Končeky som robila bielym Pupa French manicure, ktorý som použila aj na orámovanie. Hlavne nenalakovanú časť som prelakovala priehľadným Astor Protect & shine top coat, ktorý vytiahne žltosť z nechtov. Ja osobne ho veľmi oceňujem, kedže si často lakujem nechty. Vášnivé červené srdiečka zase Astorom (etiketa sa z neho vyparila. Zistila som to až teraz!). Výsledok zase top coatom (vytvorí gélový povrch), ktorý som spomenula v obľúbených výrobkoch za január.

Prajem Vám krásny večer!

31 komentárov:

  1. asi pravé. včera som sa pustila do podobných a bez orámovania vyzerali nedokončené. nakoniec som zhodnotila, že s valentínskym motívom som pridala už dvoje na FB (aj keď išlo o niečo iné, nie o valentína) a aby ma niekto nezačal podozrievať, že som odrazu začala sláviť valentína a robiť k nemu líčenia a nechty, tak som ich radšej dala dole bez toho, aby som ich odfotila, ehm :-D
    (a máš malý preklep - niet miesto nied)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne prisli tie bez oramovania nedokoncene, ale aj tak nie som spokojna, lebo to oramovanie nie je az take...ja tiez valentina neslavim, srdiecka mavam sporadicky pocas celeho roka:D,skoda, ze si ich necvakla, ved ty mas vzdy umelecke diela! chyba je uz opravena, stale mam inú klávesnicu nie svoju, tak sa to prejavuje:), dik:)

      Odstrániť
    2. no veď, presne tak aj ja. len som sa pustila do toho, čoho som sa pustila a zrovna mala tie valentínske, tak čo už. budeme mať v lete také krásne guľaté výročie s drahým, tak potom si ich spravím :) no ja som si vážne povedala, že už tretie so srdiečkami by bolo moc. a ďakujem aj ja :)

      Odstrániť
  2. Kdyby se to orámování povedlo lépe, tak pravé, ale takhle levé. Hold není každý den posvícení a ne vždy se to povede dle našich představ, vím, o čem mluvím :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi tak, na druhu stranu ma troska utesuje, ze ani tie, kde som to videla neboli na tom s oramovanim moc dobre:)

      Odstrániť
  3. mne sa pacia obe, takze ja by som sla cestou kompromisu a zvolila by som neoramovane celkovo a prstenik oramovany :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně se líbí oboje. Levé jsou čistější, ale pravé jsou takové ucelenější nebo jak to říct :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. U mňa asi vyhrávajú ľavé :) Možno by som však medzi srdiečka popridávala malé červené bodky a pôsobilo by to ako dorobené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to je roztomilé :))
    www.jana-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne oboje, ľavé sa mi páčia o niečo viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Oboje su krasne no mne sa viac pacia tie vlavo :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. si sikovna! vypada to moc pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. kráásne, aj ja mám na blogu nejaky typ na valentinske nechty :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mne sa páči tá prvá verzia viac, len srdiečka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mne sa pacia oboje. a to, ze nie su dokonale v oramovani je mozno nespravnou technikou. ja by som to skusila opacne - najskor urobit biele srdiecko a do neho spravit cervene. a aby to nebolo cisto teoreticky, tak som to hned aj vyskusala a je to pekne :) a robila som to sparadlom :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď je to o technike, ja som bola rada, keď sa mi podarili už tie srdiečka, pretože týždeň predtým sa mi nedarili ani tie:), si šikovná!:)

      Odstrániť
  13. Je to tak rotomilé, moc pěkné.:)Za mě levé.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Páči sa mi oboje, a ja ososbne by som to asi nejak skombinovala, že zopár bez orámovania, zopár s orámovaním, alebo by som ich urobila niektoré opačne, že biele srdiečko orámované červenou ;) Normálne si nakopla moju inšpiráciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jsou nádherné :) líbí se mi víc asi levé :)) ale obojí jsou boží ;) jsi moc šikovná :) něco takového překrásného si vytvořit, tak skáču metr vysoko :))) a máš úžasně dlouhé nehty ;)) * závidím * :)))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale nemáš čo, keby sa do toho pustíš, zvládneš to ešte lepšie!:)

      Odstrániť
  16. Baby moc ďakujem za každý jeden komentár a názor!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)