pondelok 29. apríla 2013

Fav in April

Koniec mesiaca znamená, že je čas na zhrnutie tohto mesačných tipov. Rozmýšľala som aj nad ďalšími, ale nakoniec som sa rozhodla s nimi ešte počkať. Ale predpokladám, že sa takmer určite objavia v tých májových. Takže "stay tunned";).

Pomaly som sa dostala na dno dua Morrocanoil-u EXTRA VOLUME, čo znamená, že sa objavia aj v minutých výrobkoch za tento mesiac. Budú mi chýbať. Rada je určená na objem a svoju prácu odvádzala perfektne. Navyše som mala dojem, že s olejčekom od Lee Stafford sa len znásobil celkový dojem. Po jeho prvom použití som to úplne cítila. Zrazu mi pri fénovaní priam "pučali" vlasy:). Dostavil sa riadny objem.
Typické pre výrobky Morrocanoil je lesk, mäkkosť a to, čo každému nemusí sadnúť - orientálna vôňa. 
Šampón vyšiel na 17,50 usd a kondicionér na 18,90 usd. Kupované v "duty free" na letisku.
Takmer som Vám zabudla "vykecať", že šampón je hustejší a pôsobí na mňa skoro až lepkavo, pekne však napení. Kondicionér je zase tekutejší, ale tak akurát, aby sa dobre nanášal. A ešte aj to, že sa mi po ňom menej mastili vlasy.
No a asi by som mala spomenúť aj to, že pri pravidelnom používaní môže vlasy trochu vysušiť, čo nie je pri objemových šampónoch nič zvláštne, takže je dobré ho striedať s nejakým hydratačným.

Lip smacker-i ma dlho nedostávali, no napokon si jeden našiel cestu aj ku mne. Z u nás dostupných som si nakoniec vybrala Coca-cola Vanilka. Tento nápoj nepijem. V podstate ani jeden z nich. Možno raz za čas, takže slabosť pre ne nemám , ale vanilka sa mi zdala taká neškodná. Dosť mi pripomína balzámy od Crazy rumors. Pery sú po ňom príjemne vláčne, hebké a tie moje aj hydratované. Škoda, že mi tak dlho trvalo, než som ho otvorila:D. Kúpený v 101-ke za 2,49 eura.

Balea Urea krém na nohy bol tiež jedným z kozmetických produktov, ktoré som doma nejaký mesiac obchádzala. Chcela som dominúť predošlý z Lidla. Po vyskúšaní tohto po ňom už asi nesiahnem:D. Je s 10% ureou, ošetruje veľmi suchú pokožku chodidiel s "repair" formulou. Vlhkosť udržujúca urea sa spolu s glycerínom, vitamínom B3 a mliečnou kyselinou stará o hladké, mäkké nohy a ponúka efektívnu ochranu proti suchým chodidlám. Krémová receptúra sa ľahko nanáša a zmierňuje pocity pnutia na chodidlách.
Nanášať by ste ho mali ráno a večer. Bez obsahu konzervačných látok. Cena okolo 2-3 eur, aspoň sa mi zdá:). To viete, bolo to už dávno. Objem100 ml.

Pokiaľ si dobre pamätám, za marec som nerobila žiadne zhrnutie, mali ste teda dosť času poobjavovať nejaké novinky. Takže čakám na tipy a som zvedavá, či sa v niečom, čo som dnes spomenula zhodneme:).

9 komentárov:

  1. lip smackery sú už aj v 101???? juuupííí

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa fotky, ktorú som dávala na blogový FB cca. už od júla 2012:) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344937998916762&set=pb.232707286806501.-2207520000.1367266154.&type=3&theater

      Odstrániť
  2. Tie lipsmackeri som aj ja kedysi chcela ale čitala som na ne nie velmi dobre recenzIe tak som od nich dala ruky prec nonie je vylucene ze si niekedy nejak y nekupim :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to sa divím, lebo mne prídem, že ho všade len ospevujú:)

      Odstrániť
  3. balzam je peckový pozývam ťa na GA http://for-beautyblog.blogspot.sk/2013/05/1giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krém na nohy mám také, jsem ale celkem líná ho používat :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten krem na chodidla musim vyzkouset, protoze mam ted hrozne presusene paty a rikam si, ze masaz nohou prave diky nim bych musela odmitnout, ne ze by mi byla v nedavne dobe nejaka nabidnuta:D
    Sampony vypadaji velmi dobre a lip smacker jsem mela kdyby s prichuti Spritu, ale davno tomu:) Ale prave bych si rada poridila nejaky od Crazy Rumors:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja by som sa tiez nenahnevala, keby ma niekto obdaruje CR:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)