utorok 9. apríla 2013

Get something sweet

"NEW IN" posty nezvyknem robiť, ale tentoraz mi to nedalo. Už nejaký ten rôčik som pozerala po prívesku v tvare obrysov "diamantu". Konečne som sa však "dokopala" a skúsila šťastie cez Google. Prakticky okamžite som narazila na to, čo som hľadala. Na moje (ne)šťastie tam bolo kopec iných drobností. Ako pravá žena som sa poctivo preklikala celou "sladkou" ponukou. Asi preto neostalo len pri jednom kúsku. Prihodila som k nemu ešte ďalšie 2 vecičky. Aj tie som si rozumne zdôvodnila. Niečo jednoduché v zlatej, ku kabelke:). Nenápadne jemné srdiečko na retiazke a prstienok v tvare mašličky. A "diamant" sa mi zase páčil v striebornej. Paradoxne práve ten mi na prvýkrát neprišiel v tip top stave. Čo už, stane sa. Napísala som teda, čo je vo veci a nový kúsok mi došiel obratom. Myslím, že to trvalo tak týždeň - dva. Na tú diaľku (Seoul/ Južná Kórea) celkom rýchlosť.
Dalo mi však celkom zabrať vybrať si len tak málo, lebo tieto "šperky" sú jednoducho rozkošné. Už teraz mám adeptov na ďalší balíček. Ale zatiaľ si naplno vychutnám tie, čo mám doma.
Mimochodom, toto všetko má na svedomí jedno šikovné dievča. Návšteve Vietnamu jej vnukla inšpiráciu na ručné robenie šperkov. Len tak, pre zábavu. Pribudli aj výrobky z pravého striebra. Dokáže Vám ich vyrobiť na mieru. A dbá na originalitu, ktorú jej rozhodne nemožno uprieť.
A ako sama píše: "I hope you enjoy my jewelry and I hope it puts a smile on your face!" 
A to sa jej u mňa teda podarilo!:)
Za výrobky som riadne zaplatila. Tento post neberte ako reklamu. Proste som sa s Vami chcela podeliť o radosť. Poštovné na SR za jeden kus vyjde na 4 usd, za každý ďalší kus 0,50 usd.
Ešte by som mala dodať, že komunikácia neviazla a prebiehala hladko:).
 photo 79-2_zps8de73187.jpg
 photo 78-3_zpsa548c7a3.jpg

Na šperky sa môžete pozrieť napr. na:
www.zibbet.com/GetSweetHJ
www.artfire.com/ext/shop/studio/GetSweetHJ
www.getsweethj.com,
tieto stránky sú zároveň zdrojom obrázkov nižšie.
A samozrejmosťou v dnešnej dobe je aj facebook, kde sa dozviete o novinkách: www.facebook.com/GetSweetHj.

p.s. Moji favoriti sú v prvom riadku. Hlavne ten trojprsteň, z ktorého prstienky si môžete kúpiť samostatne a potom si ich zložiť do takéhoto štýlového kúsku. Ďalší v ponuke srdiečkový prstienok. Podobný, ale v zlatej som videla už u Sincerely Jules. Práve ma napadlo, že by som mohla napísať, či by sa nedal spraviť aj v zlatom prevedení. Aká som hlavička:DD. Kostičky a žirafka sú z poblúznenia. Tá žirafa asi pre to, že sa trbliece a je milá ...a kostičky, lebo mám rada psíkov a zvieratká všeobecne...
A keby to niekto nevedel rozoznať v 2.riadku sú Eiffelovky, v 3.riadku tretia je cica-mica, 4.riadku arašidy na retiazke, prstienky s nápisom "love", obdobné ako v 3.riadku retiazky a tretie sú lienkové náušky.
Pre viac inšpirácie a pokochania proste "premostite" na jej stránky;)

Vybrali by ste si niečo z môjho výberu alebo ste objavili niečo na jej stránkach, čo upútalo vašu pozornosť. Ak hej, určite neváhajte a hoďte sem odkaz!:) Majte sa krásne!
 photo 5-26_zps85c14731.jpg

A takto milo zabalené mi to celé prišlo:
 photo 81-5_zps16ce9d54.jpg
 photo 82-5_zpsa0b9e5a0.jpg
 photo 83-2_zps82a881ec.jpg
 photo 84-2_zpsbd622c14.jpg

25 komentárov:

  1. Ach, prečo si mi toto spravila :D Teraz chcem všetko :D A hlavne ten mašličkový prsteň je úplne dokonalý!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ou, tak to prepac, ale aspon vies ako som na tom ja:)

      Odstrániť
    2. Jsem na tom stejně jako Arvonka :))) toto jsem neměla vidět :) mašličky, srdíčka a třpytivé drobnůstky na špercích, tomu prostě nemůžu odolat :)))
      Nejúžasnější e-shop podle mě :)))

      Odstrániť
  2. ten tvoj prstienok je krásnučký, len ako poznám sama seba, určite by som mašličku niekde odrazila:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zatial som ho nestihla vyvetrat, ale verim, ze je dostatocne odolny:)

      Odstrániť
  3. hľadám niečo podobné, jemné na krk ale z bieleho zlata alebo aspoň striebra. Keď si niečo kúpim, tak si k tomu vypestujem vzťah a obzvlášť k tomu, čo mám na krku:) A ak by mi to sčernalo, nemala by som to srdce to po 2-3 mesiacoch vyhodiť. Lenže ak hľadám na nete na sk stránkach, tak mi vyskočia len odkazy so šperkami ako z pred 10 rokov - masívne a na jedno kopyto tvary:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ja to striedam, niekedy nemam aj nic, takze zatial scernanie neriesim, aj ked uz rozmyslam, ci sa mi nieco oplati alebo to radsej necham tak, takze takze nevyhadzujem, na to by som nemala srdce ani ja...zial s tymi strankami mas pravdu, na tejto najdes aj par striebornych veciciek:), skus pozriet, mozno ta nieco zaujme;)

      Odstrániť
  4. Hned ako som uvidela tieto krasne sperky,napadli ma same zdrobneniny-krasnucke chutnucke milucke zlatucke, no nadherne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiez mam rada tieto jednoduche sperky. Paci sa mi na nich, ze sa daju kombinovat so vsetkym a vzdy vyzeraju stylovo. Na nete som videla nadhernu jednoduchu retiazku s kvetom orchidei, ktoru by som strasne brala :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc krásné a jemné, to se mi moc líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To srdíčko i diamant jsou úplně dokonalé, přesně můj styl :). Právě jsem si objednala něco podobného z Asosu, ale není to tak hezký jako tyhle dva :)...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypada to krasne:) Je to takove jemne a divci, musim to take okouknout:) Dekuji za tip, vzdy me potesi, kdyz na blog najdu nejakou skutecnou recenzi (nereklamni), te aspon muzu verit a vim, ze je to dopravdy ozkousene:)
    Priznam se, ze co sperku tyka, nejak porad zapasim s pocitem, ze nutne potrebuji nahrdelnik a la Carrie a tim, ze nepodlehnu mainstreamu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. počkaj a to je ktorý?:D, ospravedlňujem sa, že som tak mimo:DD

      Odstrániť
  9. Chutne zabalene! :) pekne vecicky si si vybrala janviac sa mi paci ten diamant

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten prsteň a diamant je krásny! Ja mám takúto drobnú bižutériu úplne najradšej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj zvu tě na svojí první GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html
    Byla bych ráda za tvoji účast. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. presne takéto srdiečko hľadám už fakt asi 2 roky- našla som ho len na ASOSe, no a tam bolo veľmi predražené, tak som ho nakoniec nekúpila
    to Tvoje je presne také, ako hľadám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tak teď si mi pořádně zavařila, procházím ty webovky a mám chuť objednat si úplně vše! :D mají opravdu nádherné šperky, miluju tyhle drobné jemné řetízky. achjo :( :D

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)