utorok 23. apríla 2013

It looks great but it is small

Reč je o kabelke. Keď som ju kupovala v duchu som si predstavovala aká bude úžasná. Všetko sa do nej zmestí. Dokonca aj výbava na víkend mimo domova. Realita? Horko-ťažko to do nej vošlo. Človek by povedal, že vďaka bočným vreckám a jednému hlavnému, ktorého súčasťou je aj odopínacie vrecko na zips, nie je čo riešiť. Ale keď dáte pár drobností po boku, zmenší sa vnútro a to vrecko na zips Vás svojou nepredpokladanou nepraktickosťou tiež po chvíľke privádza do nepríčetnosti. Aspoň sa mi farbou hodí k bunde:D. Uvidím ako sa osvedčí v bežnej praxi každodenného života.
Už sa Vám niekedy podarilo kúpiť takú kabelku, ktorá vyzerala, že toho pohltí viac ako sa do nej napokon v skutočnosti vošlo?
Myslím, že súčasťou outfitu je aj líčenie. Preto som ho do príspevku zahrnula aj ukážku líčenia, na ktorom frčím v poslednej dobe. Linka "bez krídelka" len tak na optické zahustenie a zvýraznenie oka. A výraznejšia farba pier - ružovkastá. Naživo sa vždy prejaví inou intenzitou. Je to jeden z Whisperov od Maybellinu (120 Petal rebel). Na blogoch už bolo "x" recenzií. Ja by som ho narýhlo zhodnotila tak, že napriek tomu, že som plánovala doplniť trojku ešte "Coral ambition", už nie som o tomto kroku až taká presvedčená. Opticky sa mi zdajú menšie než iné balzámy, či rúže (údaj o hmotnosti či objeme na obale nie je alebo ho aspoň ja nevidím), ale na nejakej americkej stránke som sa dopátrala k údaju 0,11 oz., čo zodpovedá približne klasickým rúžom. Ďalším faktom proti je to, že aj keď to na Vás najprv zahrá aký je krásne hydratačný a na perách zanechá okrem jemnej farby aj lesk, po hoďke-dvoch zistíte, že máte suché pery. Argumentom "pre" je milý dizajn a farbičky. Vďaka tomu, že som túto novinku neočakávala ani nesledovala správy, že niečo také vo svete je, moje očakávania neboli žiadne:).
Máte už nejaký doma aj Vy? Váš názor na vec?
 photo 201-4_zpse099280d.jpg
 photo 204-2_zps34247c87.jpg
 photo 206_zpsdaec54bb.jpg
 photo 203-4_zps8e8c9e15.jpg
 photo 205-1_zpsaf3b19c3.jpg

22 komentárov:

  1. velmi pekný outfit a aj líčenie je super :) krásne nechty ...
    sisablog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja tak obdivujem ako vieš nosiť tie náhrdelníky :) Zas ti to vyšlo :)
    A inak už aj mne sa stalo, že som bola celá paf z novej kabelky, že aká praktická, koľko toho do nej dám, ale nejak to nevydalo, a vošlo sa do nej len o chlp viac ako do bežných...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej ďakujem, som ani nečakala takýto komentár, donedávna som bola skôr náušnicová a teraz som akosi prešla na náhrdelníky:)

      Odstrániť
    2. Nie je začo, ja vždy takéto náhrdelníky obdivujem, ale neviem si pomôcť, na mne mi to príde také zvláštne. Na tebe sa mi to veľmi páči, a vyslovene sa mi to k tebe aj hodí. Ale niekedy sa snáď rozhúpem aj ja, a nebudem vnímať blbé pohľady :)

      Odstrániť
    3. teda ja som si nevšimla žiadne blbé pohľady:) skôr som dostala pochvalu (ešteže tak:)) ), určite sa nenechaj ovplyvniť nejakými "pohľadmi" a keď nájdeš taký, čo sa k tebe hodí ber!:). Inak ja mám také vnútorné pravidlo, že keď mám náhrdelník tak ho nedopĺňam náuškami, ale len niečím na ruku (prsteň alebo náramok):)

      Odstrániť
  3. Moc ti to slusi, vzdy me moc potesis outfitem:):)
    Kabelka se mi libi, ale chapu a znam, mam pocit, ze vestina mych kabelek vypada jak na tydenni cestovani a sotva se mi do nich vleze blok, piti a penezenka. Klamou telem:):)
    Jinak whispers jsem jeste nezkousela, ac se mi na druhych (a nekdy i na mne) rtenky libi, nejak se nejsem schopna dokopat k tomu je pouzivat, nebo u nich delsi dobu setrvat. Ale kamaradka mi zrovna dnes rikala, ze neodolala a ma doma asi tri whispers :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a mňa zas ty vždy svojim komentárom!:), konečne som na to počula ten správny výraz:), máš pravdu klamú telom a potom na to doplácame my:D a ako je kamoška s nimi spokojná?

      Odstrániť
  4. Pekné fotky a krásne jemné líčenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne líčenie aj náhrdelník, tento typ mám čoraz radšej aj ja :) Čo sa kabeliek týka, tak ja nosím najčastejšie len také malé crossbody, takže nemám veľké nároky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja to striedam podľa potreby:) raz malá, inokedy veľká:DD, myslím, že teraz sú aj výrazné náhrdelníky v kurze však:)?!

      Odstrániť
  6. skvelé fotografie!
    a úžasný náhrdelník!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Paradne fotecky kabelka lacik aj nahrdelnik su krasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som si tak presne kúpila takú bielu kabelku, som si myslela, že koľko toho tam vopchám a nakoniec NIE.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už som spokojnejšia, že nie som jediná, nabudúce budeme hádam múdrejšie vyberať:DDD

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)