štvrtok 4. apríla 2013

Líčenie s Urban decay + Red cherry

Málokedy sa stane, že mením štýl líčenia. Na veľké experimentovanie najmä ráno nie je čas. Preto si aj linky robím vtedy, keď viem, že mám dosť času a aj v prípade katastrofy (krivej linky;)) sa nič nedeje, lebo mi neutečie autobus, ani nič nezmeškám. Ale tak ako u každého, vždy príde čas, kedy potrebujem zmenu. Či už ide nové ročné obdobie alebo mám len chuť osviežiť aspoň na jeden deň svoj vzhľad. Alebo ako v tomto prípade, vyskúšať nové riasy:). Ležali mi doma v "šuplíčku" tak dlho a ja som si chcela dokázať, že to nebol zbytočný nákup a precvičiť sa opäť v ich lepení. Krásne "sadli" k mojej novo objavenej kombinácií farieb z Naked paletky od Urban decay.

Stačí na stred viečka naniesť Sin, do vnútorného kútika Virgin, do záhybu Buck, do vonkajšieho kútika Half baked. A do úplneho kútika štipku Smog-u na zvýšenie plastickosti. Dole tmavú linku s ceruzkou. Ja som použila tú z paletky Urban decay Zero, ktorú som naniesla jemne a potom ešte dodatočne rozostrela s Creep-om. Na horné viečko tekutá linka "liquid liner" od Urban decay odtieň Perversion. Celkový look som dotvorila riasami Red Cherry #43 (100% human hair), ktoré fakt môžem odporučiť. Pôsobia prirodzene, časť ktorou ich lepíte, nie je tuhá ani tmavá, ale priehľadná, takže keď ich nalepíte dostatočne blízko k vašim vlastným riasam (aj bez linky) budete vyzerať, že máte vlastné riasy až po nebesia. Zatiaľ mám len 2 páry, ale už teraz viem, že pri nich neostane! Len v duchu polemizujem, na ktoré padne výber:). Poznáte túto značku?

"Look" dopnil rúž Maybelline ColorSensational 109 Rosy dream, o ktorom som písala TU.
Ako sa Vám tento "look" páči?
 photo 42-11_zps9dd9f47e.jpg
Z diaľky pochopiteľne pôsobia lepšie:). Aspoň ja si myslím. 
 photo 48-4_zps2dad634d.jpg

18 komentárov:

  1. Krasne licenie, ktore sa hodi snad ku kazdym ociam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty oči jsou super, sama se takhle podobně líčím, akorát dělám silnější linku. jen obličej mi přijde, že máš dost oranžový a flekatý.. čím to?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno Lórealovým make-om, o ktorom ste mnohé písali, že je oranžový, možno tým, že nemám rovnomernú pleť (akné) a možno zaprášeným zrkadlom? Neviem, každpádne ja mám asi zlý monitor alebo moc malý, lebo fľakatá si nepripadám...:/

      Odstrániť
  3. Jsi krásnáá! a ty řasy...áach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jsi strasne krasna!!! A ty rasy by mohla zavidet i Mila Kunis. ja jsem, jak uz jsem jiste zminovala i tu, velka nesika a nikdy se mi nepodove nalepit rasy dostatecne blizko tech mych, tak pak vypadam spis smesne. Chtela bych tvou sikovnost...a krasu - to nelze ani jinak:):)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s týmito by si to isto zvládla, lepenie rias treba párkrát vyskúšať, nájst "grif" a dosť spraví aj lepidlo..a prosím ta ty si krásna, nemáš sa na čo stazovat, ani lutovať!!!:)

      Odstrániť
  5. Neskutočne krááásne líčenie a ty vyzeráš tiež skvelo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krasne licenie ! Pristane ti a aj mihalnicky su fajne :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vypadají skvěle! také jsem si pořídila umělé řasy, ale jen ty malé trsy... nakonec to dopadlo katastrofálně. nevypadalo to tak přirozeně jako třeba u Tebe, ale hlavně jsem si tím pořádně zničila řasy a to lepidlo jsem ještě několik dalších dní nemohla z očí dostat :/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pěkné, ty řasy.. a barva na rtech, super!:o)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)