piatok 3. mája 2013

EMPTIES (APRIL)

Za apríl Vám dlžím ešte súhrn toho, čo sa mi podarilo minúť. Tentoraz toho nie je moc. Aspoň takto, keď to vidím na obrázku sa mi to nezdá.

Bioderma Sensibio H2O micelárka, známa to u mňa vec. Ďalšia v poradí a určite nie posledná. Určite o nej nemusím písať viac, pretože ju nespomínam prvýkrát. Dosť často sa objavuje aj na iných blogoch.
Ak ste ešte nezaznamenali, teraz sa dá kúpiť v akcii 1+1. Je to však 2x250ml a nie 2x500ml ako sme zvyknuté. Aj tak sa však oplatí, prakticky Vás normálne 500ml vyjde drahšie ako keď si kúpite teraz 2x250=500ml. Orientačne som ju videla napr. 2x250ml za 16 eur, mne sa podarilo zohnať za 14,34 eur (videli ste na FB), pričom klasická 500ml vyzhádza okolo 20 eur. Dostanete kúpiť v partnerských lekárňach.

Dove telové mlieko s uhorkou a zeleným čajom má pokožku vyživiť, posilniť a zanecháva chladivý pocit.
Keď som ho ovoňala v obchode, vôňa bola príjemná, na tele už tak nie, ale nič, čo by som neprežila. Horší bol ten chladivý efekt. Múdra hlava, keď si kúpim krém s chladivým efektom a používam ho v zime:D.
Kúpila by som si ho znova? NIE, chladivý efekt mi stačil, dokonca sa mi nezdal ani nejak vyživujúci. Lepší dojem mám z "modrej klasiky":).

Essence 24h hand protection balm krém na ruky jeden s príchuťou "horúcej čokolády a karamelu" a druhý "vanilkovo-jablkového pie-u".
Ten s karamelom by mal navodiť vaše zmysly, bambusové maslo a kokosový olej majú byť zárukou dokonalej ochrany pred zimou, ruky má chrániť pred vysušením a popraskaním a zanechať vôňu horúcej čokolády. U mňa okrem vône, ktorá ma až tak nedostala neplnil nič. Dokonca som pri ňom mala hádam najsuchšie ruky za posledné obdobie! Musela som krémovať niekoľkokrát denne a ani to nepomáhalo. Pochopiteľný je teda verdikt, že si ho už nekúpim.
Vanilkový je zase určený na popraskané a suché ruky, obohatený výživným maslom a kokosovým olejom, ktoré ruky chránia pred vysušením celých 24 hodín, nezanecháva pocit mastnoty, zanecháva iba nádhernú vôňu horúceho jablkového koláča. Lepší než predchádzajúci, ale tiež sa s tou hydratáciou a výživou netrhol.  Už som nejaké mala pred 2 rokmi a zdali sa mi trošku vodnatejšie. Tieto sú oproti nim hutnejšie, ale inak...
Kúpila by som ich znova? NIE, odôvodnenie vyššie.

Morrocanoil EXTRA VOLUME šampón písala som Vám o ňom pred pár dňami. Po použití vlasom dodá objem (ja som ich fénovala, možno aj na tom niečo bude) a používala som ho spolu s kondicionérom z rovnakej rady. Typická je preň orientálna "morrocanoil-ová" vôňa. Dodá vlasom lesk a ľahkosť.
Ako som už spomínala TU je hutnejšej, na vlasoch až lepkavej konzistencie. Tiež sa mi na ňom páčilo, že mi nemastil vlasy a predĺžil sa mi interval umývania:).
Kúpila by som ho znova? Pravdepodobne NIE, aj napriek mnohých pozitívam a tomu, že dodá objem sa mi vôňa prejedla a teraz túžim po niečom, čo vonia. "Proti" je aj to, že mám pekné zásoby Aussie, ktorý treba predsa tiež vyskúšať:). Navyše pár UK e-shopov, kde som naň pozerala zrovna na SR nezasiela, riešenie je teda buď slovenský alebo ebay.  Zdá sa mi tiež, že 250ml objem som vďaka svojim dlhým vlasom minula celkom rýchlo.

ELF korekčná sada obsahovala 4 korektory: ružový na rozjasnenie - minula som ho pod obočie na rozjasnenie, zelený na začervenania, ktorý som spotrebovala na to, na čo bol určený. Ale skôr preto, aby som ho spotrebovala než, že by pomáhal. Nakoniec jeden svetlejší a jeden tmavší telový korektor na maskovanie nedokonalosti. Svetlejši nebol až taký problém minúť, horšie to bolo s tým tmavšim a dooranžova. Nakoniec našiel využitie namiesto bronzeru pod lícne kosti.
Veľkým proti kupovaniu tejto paletky je tvrdosť a celková odolnosť poddať sa akémukoľvek zásahu. Nanič ja aj priložený štetček, ktorým nezmôžete absolútne nič.
Zmienka o nej TU.
Kúpila by som si ho znova? NIE, opis vyššie je dostatočne výrečný.

BELL lesk na pery príjemný, nevysušuje, mala som dokonca pocit, že pery vyživuje. Pekná broskyňová farbička. Ja som bola spokojná.
Zmienka o ňom TU. Ak sa Vám máli, objavil sa vo viacerých článkoch, stačí kliknúť v označeniach na "bell".
Kúpila by som ho znova: Za tú cenu nie je, čo ľutovať. Takže ÁNO.

Koľko ste toho "dali" tento mesiac vy? Vyskúšali ste niečo? Máte na to podobný názor? Zaujímali by napr. tie krémy od Essence, pretože na ne rad radom čítam pozitívne recenzie. Videla som na pár blogoch aj ich novšie verzie, tak by ma zaujímalo, aké sú. Nie, že by som ich teraz šla kupovať.
Post som Vám predpripravila, komentáre sa objavia akonáhle sa dostanem k PC.
Majte sa krásne a užite si víkend!

11 komentárov:

  1. Miluju micelárku od Biodermy! Je to jediná kosmetika, do které jsem zainvestovala a musím říct, že toho nelituji. A krémy od Essence mi přijdou fajn, krásně voní, ale je fakt že nejsou moc účinné.

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že nie som jediná, ktorá ma ten dojem:), lebo sa mi už zdalo, že mám nejaké iné...:)

      Odstrániť
  2. no..essence krémy síce krásne voňajú, ale ja mám posledné mesiace nejaký extra problém s nenormálne suchými rukami. až niekedy neviem vyrovnať prsty, čo mám takú stiahnutú kožu. no a veru, nepomáhajú. to už sa radšej natriem modrou indulonou, to je zázrak aj na popraskané ručičky. resp. ak nechcem byť mastná, tak avon s glycerínom a materskou kašičkou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Och, lákaš ma na tu Morrocanoil Volume sadu, objem teraz potrebujem ako soľ a vyzerá, že ten sa s ňou dosiahnuť dá. Uvidím, keď miniem tie zásoby čo ma čakajú v kúpeľni, možno vyskúšam aspoň šampón :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám zase pred sebou zásoby Aussie:DDD, takže viem o čom hovoríš:DD

      Odstrániť
  4. Miceralka je aj mojou dlhodobou stalicou ;) a paci sa mi velmi oddtien lesku

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeee, s tim Dovem jsem mela stejny problem. Myslim, ze mi jej dal (kupodivu muj tata) a ja ho poprve pouzila jednou v zime. S shodou okolnosti nam ten den neslo v koupelne topeni a ja vylezla z horke vany, mrzla jsem a jeste, nevede, jsem se nakremovala timto mlekem:D Takze od te doby je netknute a ceka na horke letni dny:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to nezavidím, ja som zase celá mrzla v posteli:DD

      Odstrániť
  6. Ten čokoládový krém som kupovala sestre, musím sa opýtať, ako je s ním ona spokojná. Ja som tento mesiac tuším neminula nič.. a vlastne áno, jeden balzam na pery :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite sa spýtaj, som zvedavá...veď aj ten balzám sa ráta;)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)