pondelok 27. mája 2013

Flower pants

Pred rokom som na kvetinové nohavice pozerala z ďialky. Ale chuť "vypadnúť" zo zabehaných koľají rifľoviny, mi jedny do života priniesla. Prvý raz som ich len nesmelo chytila do ruky a šla si ich prirovnať k zrkadlu. Druhý krát to už bolo smelšie, vyskúšala som si ich. Opäť som však z obchodu vykráčala bez nich. Do hodiny som si ich šla skúsiť ešte raz a nakoniec som s nimi odkráčala k pokladni:).

A čo vy a kvetinový ošiaľ? Máte doma nejaký taký kúsok? Alebo si hovoríte "nikdy":)?

13 komentárov:

  1. pamätám si, akú kritiku zožala minulý rok Petra LH za kvietkované gate. keď idem tento rok po obchodoch, sú všade. ja osobne by som si ich neobliekla, lebo mám od pása dole už aj tak dosť nelichotivú postavu, ale keď to človek vie a pristane mu to, tak mi to na ňom vôbec neprekáža a nič proti tomu nemám. horší je prípad druhý, keď to nevie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nejaký post od nej som si teraz našla, ale neprišlo mi, že by tam tej kritiky bolo až toľko, možno som našla iný..., ale beriem to tak - každému sa páči niečo iné a myslím, že aj o tom to je, je pravda, že v zrkadle mi prišli fajn, takto na fotkách vidím aj ich nelichotivejšiu stránku:)

      Odstrániť
  2. určite áno ak by mi pristali, no na ne musíš mať sakra dobrú postavu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teraz som normálne zneistela, či na ne mám postavu:)...mám?, lebo na fotke mi to tak moc nepripadá...

      Odstrániť
  3. "nikdy" si nehovorievam a pri kvetinkach to plati tiez, sice take divoke farebne kvetove kombinacie ake predavaju nie su nic pre mna, tie tvoje su celkom fajn, pekne a decentne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no veď práve preto som šla radšej do týchto čierno-bielyhc, lepšie sa kombinujú, farebné by som asi jedine "premosťovala" farbami, čo sú na nich a obávam sa, že by som ich nevzužila, lebo by to bolo na mňa až moc farbičiek:)

      Odstrániť
  4. Moc se mi libi:) Uz loni jsem si chtela jedny poridit, ale nejak to ke mne nejde, takze muzu druhym jen zavidet a obdivne okukovat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. najnovšie mám kvetinové legíny. Bohužial nohavice tohto typu sú mi vždy krátke, kedže som dosť vysoká. A legíny sú prispôsobivé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to ja mám zas opačný problém, všetky sú mi dlhé...

      Odstrániť
  6. Nemam nic kvetinove a zatial sa ani nechystam :) krasnu kabelku mas na fotkach :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja by som sla do kvetinoveho saka toto "leto" :) inak to sojove je teda hnusne to hej,chuti to ako mukova voda ale tieto 3 druhy su dobre aj na pitie napr s kakaom,saotne nie no ale ja si robim vacsinou kasu alebo varim s tym

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)