pondelok 3. júna 2013

DM-ka!

Pri jednom poste som sa Vás pýtala, či chcete, aby som info o rôznych akciách, darčekoch v časopisoch, či malý náhľad do drogérie dávala aj sem. Moc ste sa k tomu nevyjadrili, ale povedala som si, že to aj napriek tomu skúsim. Uvidím vaše reakcie...
Novinkou v DM-ke je zázračné Acai v rôznych podobách. Myslím, že Soňa Skoncová na svojom blogu spomínala, že bola natáčať reklamu na Acaico. Zlákalo Vás Acai? Skúšali ste ho už? Ako Vám chutnalo?

Za 5,79 eura už v obchodoch nájdete aj novinku od Garnieru, ktorá mala masívnejšiu reklamu už aj na blogoch. 
 photo 2-33_zpsec6e5f5e.jpg

Čo ma však prekvapilo (možno aj preto, že som na to nevidela žiadnu reklamu) je Garnier Spot corrector - zjednocujúca hydratačná staroslivosť, ktorá sľubuje rekukciu fľakov po akné, flaky spôsobené vekom a aj tie spôsobené slnkom.
 photo 3-27_zps628a6331.jpg
Ak ešte stále nemáte obal na pas, v Catrice Vás čaká jeden neónovo ružový za 5,49 eura..
 photo 4-31_zpsef9b7b1b.jpg
Milá paletka tiež od Catrice s použiteľnými tieňmi (okrem modrého a zeleného, ale ani tie nevidím až tak "čierne")
 photo 5-26_zpsc2f46be7.jpg
Rimmel laky v nových obaloch za 3,49 eura...
 photo 6-21_zps88c4e60a.jpg
Aby ste sa neleskli, papieriky na odsatie mazu od Catrice
 photo 7-20_zpsbdb975ed.jpg
Marhuľová sada od Balea (sprcháč, mydlo a telové mlieko) za 3,99 eura..
 photo 8-13_zps81e4e486.jpg
Nový "tvarujúci" sprcháč od Adidas (keby to bolo tak jednoduché..)
 photo 9-8_zpsc66b37eb.jpg
A nakoniec, ak ešte niekto predsa len nezaznamenal pančuchy v spreji od Sally Hansen, síce nie v akcií, ale ak Vám váš "dress code" nepovoľuje holé nohy...
 photo 10-8_zps580c0d61.jpg
Dnešná otázka na záver nebude len jedna:
Prvá je tá, či sa Vám tento typ postu páči...
A druhá sa týka niečoho iného. Vstúpila som si do svedomia, že už musím svoju skriňu naozaj odľahčiť. Mám pár vecí, ktoré už u mňa nenájdu uplatnenie, preto otázka na vás je, či by ste mali záujem o bazár. Dve veci som už skúšobne hodila na FB. Zatiaľ som sa nedočkala odozvy, Tak sa hádam tu dozviem, či sa to oplatí..:)
Majte sa krásne!

28 komentárov:

  1. Tie nove kremy od garnier su uzasne :)

    http://eeverywomen.blogspot.sk/ I followed you.Follow me to ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neskúšala som, takže neviem povedať, ale myslím, že človek si po tých článkoch na blogoch už mohol utvoriť názor, navyše sú v obchode aj testery, tak aspoň uvidí, či bude pokožka na ruke hebká alebo sa hneď vyhádže:)

      Odstrániť
  2. Mě se tyto posty vždy moc líbí, jak CZ tak SK, aspoň se pokoukám co je nového v drogerii a pak to letím koupit, tady si hezky srovnám ceny jaké máte oproti ČR, a většinou co je u vás a není u nás tak se k nám snad časen dostane, i když o Aussie docela pochybuji. Ale Acai bych docela dost brala, já nakupuji docela dost potrevin v DM, protože jinde nejsou k sehnání.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa zdá, že väčšinu vecí máte práve skôr vy:DD, myslím, že Acai u nás doteraz mali v bioobchodoch...aspoň som väčšinou videla pri prechádzaní okolo túto "mrazničku":)

      Odstrániť
  3. Tie pančuchy v spreji chcem vyskúšať už večnosť, len tých 10€ sa mi zdá šialene veľa, najmä keď sa sprejové výrobky míňajú rýchlosťou blesku... Ale uvidím, možno sa poteším alebo to ospravedlním blogom (treba predsa spraviť recenziu :D)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď práve keby je cena nižšia hneď je to človeku menej ľúto, ale tak možno bude akcia a to už bude fakt dosť veľký dôvod..na druhú stranu niekedy sa treba proste obetovať:)

      Odstrániť
  4. Takovýhle články mě baví číst ( a vždycky si říkám, že bych asi neměla odvahu v obchodě vytáhnout foťák - mimochodem, nestalo se ti už někdy, že by ti na to něco prodavačky řekly, nebo to děláš na tajňačku ??? :D ). Ten bazar je fajn nápad, ale když jsem tě na fotkách viděla, tak by mi všechno bylo malý....:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fotím mobilom:) a ešte mi nikto nič nepovedal:), mám aj topánky a napr. zásuvky na skladovanie kozmetiky:), to sa tiež ráta nie?:), zrovna týchto 2 vecí už je foto aj na FB:)

      Odstrániť
    2. Velikost 38, tak uříznu palce :D Já mám někdy skoro až 40 a jsem schopná se zabít i na takových botách, ale jsou krásný, to jo. ;)

      Odstrániť
  5. len hádž veci, už som ich nakúpila kopec takto cez internet z druhej ruky :D len musí sadnúť veľkosť

    a tieto posty sa mi páčia

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Acaico mám veľmi rada a určite pokračuj v takýchto postoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Určite je taký článok dobrý, ja som síce minule bola v DM a väčšinu z toho videla, ale ten balenie od Balei som nezbadala tak sa na to pôjdem pozrieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. takýmto článok hovorím jednoznačne áno :) tá sada od balei vyzerá super a tá cena tiež,balea je jednoducho skvelá,veľa muziky za málo peňazí
    pančuchy v spreji?? to vidím fakt prvý krát,kto vie či to aj funguje,ale ja by som to neskúšala určite

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa sa toho spreju od SH netreba báť, myslím, že som na nejakom blogu videla aj recenziu, v podstate to vyzerá akoby si si nastriekala štipku samoopalováku a malo by to vytvoriť efekt akoby si mala pančuchy, v svete je to bežné:)

      Odstrániť
  9. taketo posty sa pacia aj mne lebo do drogerky zas az tak casto nechodim, idem vacsinou len ked daco potrebujem, tak aspon som v obraze:)si mi pripomenula ze si uz dlhsie chcem kupit nejaku paletku ocnych tienov, aj ked tiene moc nenosim, sem tam by som si ich dala,doma mam uz take na vyhodenie. inak acai mi moc chuti a je to aj zdrave:)ohladom bazaru, pre mna nie, ale mozno ine dievcata sa potesia:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Určite takéto posty častejšie a tiež si prosim bazar od teba ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Určite takéto články robiť môžeš, lebo ja v drogérií vždy milión vecí prehliadnem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já mám v obchodech strašnej strach fotit, že mi někdo nadá :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tak pančuchy v spreji ma veľmi zaujali :D to by som vyskúšala...takýto post sa mi veľmi páči,lebo nie vždy mám možnosť ísť do obchodov, a takto by som sa informovala vďaka blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mě se tento typ příspěvku líbí, takže rozhodně pokračuj:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Takovehle posty mam rada:) Jen sem si zatim nekterych veci u nas v DM-ku nevsimla, hlavne Acai, ale je pravda, ze ja jsem celkem nevsimava, takze se budu muset lepe pohlednout:) Rada vyzkousim neco noveho:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u nás je to teraz úplne čerstvá novinka, takže je možné, že sa objaví aj u vás..

      Odstrániť
  16. 1. takéto články určite rob ďalej :)
    2. bazár nie je zlý nápad, ja som tiež uvažovala, pretože mám aj nejaké veci, ktoré sú mi už neni dobré, a možno by sa niekomu páčili.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. určite by som viac takýchto postov uvítala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Mne sa taketo prispevky pacia uz aj tie fotky na fb co niekedy pridavas :)) takze pokracuj a ten garnier spot ma zaujal ktovie ale co to bude zac nechystas sa ho skusit?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to sa teším. A nechystám, teraz mám celkom fajn pleť a navyše mám ešte pár produktov, ktoré chcem otestovať, takže by si musel počkať riadne dlho na poradie:)

      Odstrániť
  19. Vďaka vašim ohlasom sa tu takéto posty snáď bude objavovať častejšie, budem sa snažiť, aby ste neboli sklamané. A ďakujem za komentáre!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. vy v těch drogériích máte samé zajímavé produkty, které jsem u nás ještě neviděla. jsem zvědavá na tu meruňkovou řadu od Baley, jestli se k nám teda dostane a na Garnier Spot corrector.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)