streda 10. júla 2013

047 a 220

Už som si povedala, že pokým nejaké laky neminiem do dna, nové prah neprekročia. Držala som sa dosť dlho a potom to prišlo... Najprv v podobe cukríkovo-ružovej 220-tky. Koniec koncov je to aj jeho oficiálny názov, CANDY PINK, ktorý však nájdete len na oficiálnej stránky PUPA. Možno neviete, ale nachádza sa tam aj vzorkovník priamo na nechtoch. Škoda, že tie názvy nepíšu aj na fľaštičky, hneď by bol výber laku zaujímavejší. A to som Vám ešte nepovedala, že som si pôvodne šla po 313, ale tá sa mi zdala málo ružovo-nabíjajúca:D. A napodiv ešte nemá oficiálny názor, tak možno ho časom dostane.
Asi o týždeň neskôr, čo čert nechcel som sa znova ocitla v inkriminovanej predajni. Už som bola na odchode, keď mi do oka padol stojan s "gélovými" lakmi. V umelých svetlách neóniek na mňa vysielal energiu oranžový (tam sa mi zdal nadpozemsky krásne korálový) 047 s názvom AMBER SHINE. Doma moje nadšenie schladilo zistenie, že sa nápadne podobá na ORANGE FIZZ od Chanel-u, ktorý už mám.
Ako som ich však mala nováčikov postavených vedľa seba, napadla ma táto kombinácia.
Čo na ňu poviete?
 photo 12_zpsb16eaa8a.jpg

24 komentárov:

  1. Krásná letní kombinace, za mě určitě ano. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna pastelová kombinácia, musím sa do inkriminovanej predajne vybrať aj ja :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DD len, aby si neskončila ešte horšie ako ja:D

      Odstrániť
  3. Ooo,ten oranzovy vyzera naozaj perfektne! Len skoda (alebo aj nastastie pre moju penazenku :D), ze momentalne pracujem mimo vsetkych obchodnych centier s Pupa predajnami a nejako casto sa tam nedostanem. Ale asi poslem sestru ;).
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že v dnešnej dobe, keď značky stále chŕlia novinky je to aj záchrana:))

      Odstrániť
  4. Nie som na ružovú, ale ten ružový je božský! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. v pupe som bola nedavno, ale lakom som sa schvalne vyhybala, aj ked ma laka stale si nejaky dokupit, no presne preto, ze ich nestiham minat som odolala a kupila si radsej ceruzky na oci:)inak podobny ruzovy mam a ten oranzovy sa mi velmi paci, s jednym z pupy som sa tak sekla naopak, ze v predajni vyzeral oranzovy a doma koralovy:D a ja som chela prave orange:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Stejně mám pocit, že v ČR se laky od Pupy, ani další kosmetika neprodává a pokud ano, tak jedině v nějakých malých drogériích. Škoda, ráda bych je vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Oba dva jsou super...! Vypadají hezky :) Hlavně ten oranžový vypadá moc pěkně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ozaj sú nádherné a takúto kombináciu to ja môžem aj celý rok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nádherné, ja mám od tej značky fialové, aj keď fialovú moc nemusím, darovala mi ju sesternica tak sem tam mám aj fialové nechty :D, ale tie dve farby sa mi fakt spolu hodia :)

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    www.ewingsmin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak to je vážně nádhera! krásná kombinace!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Su krasne oba mam podobne odmaybelline ale zatial som ich neskusala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. baby, ďakujem za krásne komentáre!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. to je snad ta nejhezčí barbie pink, jakou jsem kdy viděla! a ten lesk! ach <3 zamilovala jsem se :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)