streda 26. júna 2013

"Beauty" obľúbenci

Minulý mesiac som Vás o tipy ochudobnila, tak Vám to vynahradím aspoň teraz.
Vec, ktorú síce ja nevyužívam, resp. využívam ju v suchej forme sú vatové tyčinky. Tie, ktoré Vám chcem dať do pozornosti používa hlavne moja mamina. Sú napustené olejom, s obsahom vitamínu E. Výborné hlavne na drobné korekcie make-upu odolného voči vode. Tyčinky nie sú parfumované, sú dermatologicky a oftalmologicky testované. Vhodné aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. V balení nájdete 75 tyčiniek.
 photo 8_zps439c8b6b.jpg

pondelok 24. júna 2013

Hot... too hot

Zdá sa, že horúce letné dni sú za nami. No ja dúfam, že čoskoro sú späť. Pretože som vďaka nim mohla konečne vyvetrať nové biele šortky. Doteraz som žila skôr v domnení, že biela v dolných partíách pre mňa nie je. Ale tieto krátke nohavice predčili aj ich čiernu verziu:). 

A ako ste na tom vy? Nosíte v spodných častiach bielu alebo uprednostňujete skôr tmavšie farby?

nedeľa 23. júna 2013

More energy

Odlišný (trblietavý) prstenníček v kombinácií s farebným lakom sa mi zapáčil hneď ako som ho videla na nejakej fotke. Táto kombinácia ponúka rôzne farebné varianty. Jediný problém je v tom,že sa musíte rozhodnúť, aké farby zvolíte. Ja som sa rozhodovala, či si ju spravím s neónom alebo s novým lakom od PUPA. Vyhral neón, aj keď som dlho váhala. Už ako som ho nanášala, utvrdila som sa v tom, že som sa rozhodla dobre. Normálne z neho na mňa sálala energia. Až som rozmýšľala, prečo som si ho nedala už dávno:D.
Využila som neónovo ružový lak Cosmeticaa fanatica, strieborno-trblietavý "no name" a celé to zafixovala NYC Turbo dry top coat, ktorý Vám opäť pripomínam. Nielenže urýchli schnutie laku, ale vytvorí krásny hladký lesklý povrch a predĺži trvanlivosť laku. Určite môžem odporúčať. Minimálne za skúšku určite stojí!!!

p.s. Pripájam aj fotky info o prílohe INSTYLE, ktorý vychádza 17.7.2013. Vo veľkom formáte nájdete ňom jednu z 3 šatiek. Mal by sa v tomto termíne objaviť aj u nás na SR. Obrázky nižšie, aj s detailami.:)
 photo 20_zps2d719c43.jpg

sobota 22. júna 2013

Gradient sunset

O tom, že vytieňované nechty si získali moje srdce svedčí hádam aj to, že som skúsila ďalšiu farebnú verziu. Romantický západ slnka so žltou a ružovo-koralovou. Akonáhle som ich však dokončila, uvedomila som si, že tie predošlé sa mi páčili viac. Možno by tomu pomohla pravá oranžová:D.
Použila som u mňa na blogu notoricky známy ESSIE "Van d´go" a ESSENCE "03 My yellow fellow" z edície Blossom etc... . 
A viete čo?! Nechty sa mi super hodili k tričku zo včerajšieho postu a aj môjmu novému žltému klasickému tielku:). 
 photo 16_zpsc6cff5ee.jpg

piatok 21. júna 2013

Something is wrong

Viete, čo dokáže vašu náladu priblížiť nule? Keď sa asi pol roka tešíte na dovolenku a ona sa nekoná. V tomto momente som mala sedieť v autobuse a mieriť na sever. Namiesto toho som stále neprekročila hranice... a ani neprekročím. Holt, oželela som to a je čas vrátiť sa späť do blogového sveta. Aj keď pri tých teplotách, čo vonku panovali, som čas trávila radšej vonku.
Ako vidíte "tepláky" ku mne prirástli:). A aj napriek negatívnej správe mi úsmev z pier nezmizol...
Na dnes sa s Vami lúčim a prajem vám fantastický víkend!
Ozaj, stalo sa Vám niekedy, že ste sa na dovolenku tešíli a skončilo to úplne inak?

štvrtok 13. júna 2013

DM-ka, FANN a iné

Takýto post Vás minule absolútne zaujal, takže Vám prinášam jeho voľné pokračovanie. Pripravte sa na nálož fotiek! Nerobím si srandu, fakt ich je veľa. Ospravedlňujem sa však za kvalitu niektorých, foťák mi odmietal ostriť, asi to bolo tým biednym osvetlením. Doteraz som s tým problém nemala.

Tentoraz som Vám pár vecí našla aj mimo DM-ky. Vo Fann-e ma zaujali nielen laky z aktuálnej kolekcie, ale aj nápad na nail-art. Len som celkom nepochopila prečo sú prezentované 4 dizajny, keď všade majú len tento jeden. Mimochodom stojí 5 eur.
 photo 2-33_zps5b30710f.jpg

utorok 11. júna 2013

Sporty elegance?

Tieto nohavice som si kúpila už minulý rok na jeseň. No, až doteraz som nemala príležitosť ich vytiahnuť zo skrine. Sú z príjemného padavého materiálu a trošku pripomínajú tepláky. Preto som ich doplnila elegantnejšími sandálkami na podpätku a novými hodinkami:). Kombináciu som si skúšala už vopred, doma pred zrkadlom. Vtedy sa mi zdala celkom v pohode, no keď som v nej mala vybehnúť von, nebola som si ňou až tak istá. Takže som pochopiteľne zvedavá na vaše reakcie a názory!
A keď už sme sa vonku prechádzali, nedalo mi neovoňať všetko naokolo. Až mi to vyčarilo úsmev na tvári. Ruža na fotke síce nemala nejakú prenikavú vôňu, zato som sa nechala uniesť vôňou jasmínu ( z neho, ale fotku nemám):).
 photo 3-27_zps99ac8223.jpg
 photo 4-31_zps2a7b3268.jpg

nedeľa 9. júna 2013

I love gradient!

Baby, tak ako? Aký bol víkend? Ja sa nemôžem sťažovať. Počasie na jednotku. Dokonca sa mi podarili aj nechty. Takže som maximálne spokojná:)! Až tak, že už teraz plánujem, že si spravím rovnaké, len s inou farebnosťou. Nech máme zmenu.:)
Ak Vás nadchli rovnako ako mňa, stačí si zaobstarať nejakú špongiu, dva laky podľa vlastného výberu (treba len zvoliť vhodnú kombináciu, aby bol gradient pekný) a efekt je zaručený! 
Ja som použila ako základ PUPA "French manicure", na gradient: ESSIE "Lilacism" a "French affair". Laky som priamo aplikovala na špongiu a potom otlačila na necht. Proces som zopakovala 2x. 
Nezabudnite si okolie nechtu oblepiť, inak budete mať o robotu naviac!
Prajem Vám skvelý týždeň!
 photo 114-3_zpsb475ef32.jpg

piatok 7. júna 2013

My new Goldie

Celú večnosť som snorila ako pes po koristi po pekných zlatých klasických hodinkách. Nechcela som nič "prepackané". Už sa mi zdalo, že moje predstavy zostanú nenaplnené, keď sa môj pohľad stretol s výkladom, kde na mňa žmurkali tieto hodinky. Myslela som, že sa mi sníva. Zlaté (nielen remienok, ale aj pozadie), bez kaminekov, s minútovými čiarkami. Ale nechcela som sa unáhliť, preto som si ich vyskúšala a dala si 2 dni na rozmyslenie, ktoré sa mi nakoniec zdali ako večnosť a ja som tŕpla, či tam budú. Ale nebrala som to až tak vážne, keby tam aj neboli, je to osud. Ale trošku ľúto by mi to bolo. Našťastie nikoho nenadchli tak ako mňa a navyše som si ich kúpu odobrila vlastným sviatkom:).
Na nete som si ešte pred kúpou prešla recenzie a všade sa rozplývali, aké sú krásne, že je to až šperk. Musím uznať, že v sebe majú niečo iskrivé a ťahajú oči:). Beriem ich ako dobrú investíciu.

Vtipné na tom je, že si doteraz pamätám ako som na jednom blogu písala ako sú takmer všade len hodinky tejto značky (hlavne na zahraničných blogoch). Neprahla som po nich. Chcela som sa uspojiť s Fossil-kami, ale po 2 rokoch intenzívneho hľadania v obchodoch (predsa len som ich nechcela kupovať naslepo bez videna a skúšania), by som brala akékoľvek pekné (spĺňajúce moje kritéria). Pozerala som sa aj po "no name" značkách, no kde nič, tu nič. Zostáva mi už len skonštatovať, že idem masovo s davom.

Aké sú vaše vysnívané hodinky? Nosíte ich alebo si vystačíte len s mobilom?

streda 5. júna 2013

NEWS!

Baby, prinášam Vám horúce novinky nielen zo sveta Biodermy. Ale začneme najprv nimi. Možno ste si všimli v lekárňach veľký výber akciových balíčkov tejto značky.
Ak ste sa doteraz neodhodlali vyskúšať niektorí z krémov Matriciane, možno Vás navnadí akcia, pri ktorej v balíčku okrem krému dostanete aj legendárnu micelárku Sensibio H2O 250 ml zdarma!

Ďalšia akcia poteší hlavne majiteľky dehydrovanej pokožky. Na výber máte z dvoch balíčkov, buď zvolíte Hydrabio Légere alebo Hydrabio Riche. Grátis dostanete Hydrabio Sérum.
 photo 57-4_zpsc3d1a941.jpg
Čoskoro ( v priebehu 1-2 týždňov) by sa v lekárňach mala objaviť aj obľúbená akcia 1+1 Sensibio H2O 500ml. Treba zase spraviť zásoby!:).

 photo 61-8_zps239d0e8e.jpg

pondelok 3. júna 2013

DM-ka!

Pri jednom poste som sa Vás pýtala, či chcete, aby som info o rôznych akciách, darčekoch v časopisoch, či malý náhľad do drogérie dávala aj sem. Moc ste sa k tomu nevyjadrili, ale povedala som si, že to aj napriek tomu skúsim. Uvidím vaše reakcie...
Novinkou v DM-ke je zázračné Acai v rôznych podobách. Myslím, že Soňa Skoncová na svojom blogu spomínala, že bola natáčať reklamu na Acaico. Zlákalo Vás Acai? Skúšali ste ho už? Ako Vám chutnalo?

Za 5,79 eura už v obchodoch nájdete aj novinku od Garnieru, ktorá mala masívnejšiu reklamu už aj na blogoch. 
 photo 2-33_zpsec6e5f5e.jpg

sobota 1. júna 2013

Gold diamond

Minulé trblietky sa mi podarilo úspešne odlakovať. Ale dali mi zabrať. A aby bola zábava. Máme ich tu zase, ale v inej farbe a forme. Bodky na celých nechtoch som tu ešte nemala (aspoň, čo si pamätám).
Biela je "in" stále. (Až som po nalakovaní ľutovala, že som ich nenechala "pure" - čisto biele).
Na základ som použila PUPA French manicure. Naň som nabodkovala zlatý trblietavý lak MAVALA 312 Gold diamond.
Keď už som mala predstavu ako to bude vyzerať, v duchu som si hovorila, aký sprievodný text k tomu dám. Chcela som napísať, že túto kombináciu môžete obmeniť aj so striebornou, ale biela a zlatá k sebe proste idú. Párové farby, ktoré pôsobia luxusne. Len škoda, že táto kombinácia mi nevyšla. Nepáči sa mi:/.
Celé to zaklincovalo to, že sa mi nechty nedarilo dobre odfotiť. Tak tu máte fotky, jednu pri umelom svetle a jednu pri dennom (zamračenom), ktoré je tiež nanič.
 photo 23-13_zps294c12a0.jpg