streda 5. marca 2014

# make-up LIST

Myslím, že každá z nás po niečom túži. Väčšinou si zoznamy nerobím. Rovnaký dôvod má určite aj pár z Vás. Je to lacnejšie. Na niektoré veci zabudnem, niektoré prehodnotím, (čo by som mohla aj keby si zoznam spravím), niektoré nenápadne vystriedajú iné.
Ale je fajn sa z času na čas obhliadnuť. Zhodnotiť ako úspešná som vo svojom love bola.:))

V podstate momentálne nič tak nutne z kozmetiky nepotrebujem. No pár vecí by mi radosť spravilo.
Napr. také štetce. Určite sa nemôžem sťažovať, že by som ich mala málo, ale malý "upgrade" by sa hodil. Už niekoľko mesiacov medzi seba nepriijali žiadneho nového krásavca (ten od WJCON na linky nerátam:))..Odolala som vlne RT, Hakuro,.. Do povedomia sa mi však začali tlačiť štetce zo Zoevy. Z horúcich noviniek by som brala hneď 3, aj keď o 100 LUXE FACE FINISH nie som 100% presvedčená (asi hlavne kvôli cene), 109 FACE PAINT by som brala hneď! Stačilo mi vzhliadnuť video, kde sa jemu podobný používal pri kontúrovaní. Myslím, že typovo podobné sú momentálne hit! 126 LUXE CHEEK , čo viac dodať. Luxus pre líčka:).
Štetcov predsa nikdy nie je dosť! Priznajte sa, ktorá má na ne úchylku?:) Uvidíme, ktorý to nakoniec vyhrá. Možno skončím pri nejakom úplne inom, ale rada by som nejaký od tejto značky vyskúšala.
NOURISH GOLDEN ILLUMINATING FACE SHIMMER chodím už pár mesiacov okukávať na Feelunique:). V skratke je to niečo, čo vašu pleť spraví nádhernou ako slnkom pobozkanou.:) Teda osobne neviem, ale podľa recenzií to vyzerá veľmi dobre. Buď ho zmiešate s make-upom alebo nanesiete len tak priamo na pleť. 86 % prírodné zloženie by mohlo zaujať aj tie, ktoré až tak nemusia chémiu.
URBAN DECAY WEIGHTLESS ULTRA DEFINITION LIQUID MAKE UP sľubuje prirodzený vzhľad. Už len to balenie to vo mne evokuje. Čo potom ten obsah:). Tónovací krém z tejto značky som už mala a bola som nadmieru spokojná. Takže, čo tak skúsiť niečo ďalšie.
A pri sondovaní značky pred chvíľou spomínanej značky som narazila na púder NAKED SKIN LOOSE FINISHING POWDER. Ako vedela by som sa obísť aj bez neho, ale s ním by som si pripadala ešte krajšia:). Viete prečo? Lebo sľubuje "airbrush" efekt. No veď ešte uvidíme, či sme si navzájom súdení.

Aké kozmetické túžby máte Vy? (Pamätajte, čím viac, tým lepšie. Aspoň sa v tom nebudem cítiť tak sama;). )

18 komentárov:

  1. Obě věci od Urban Decay bych si taky moc přála, hlavně ten make-up :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na štětce Zoeva mám taky políčeno, ale spíš bych dala přednost UD Naked makeupu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten UD makeup mám taky ve wishlistu, youtuberky o nem basni...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nad Zoevou tiež teraz uvažujem, že by som od nich nejaký štetec vyskúšala, ale stále to je len pri tom uvažovaní :) Uvidíme, možno niečo predsa skončí u mňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nějaký ten štětec by mi vážně nyní také přišel vhod :-))
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sme na tom podobne, ja keď nejaký vidím, mám hneď pocit, že ho potrebujem:DD

      Odstrániť
  6. Sama tomu nechcem verit no momentalne po nicom extra netuzim...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. šťastné to dievča:), aj keď u mňa je to tiež tak, že momentálne skôr nič nepotrebujem...;)

      Odstrániť
  7. Já mám už dlouhou dobu zálusk na L´oreal True Match, slyšela jsem na něj jen samé chvály. Já potřebuju nový blendící štětec na oční stíny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som naň tiež pozerala, ale v obchode som pre mňa nevidela dostatočne bledý odtieň, takže tým to u mňa skončilo len pri pozeraní:). "Blendingov" nikdy nie je dosť!!!:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)