štvrtok 12. júna 2014

AGAIN GRADIENT!

Nechtíky som Vám chcela postnúť už včera, ale bola som tak odrovnaná zo senovej šichty, že som sa na to nezmohla. Aspoň som vám nenarobila chute s jahodou:). Viete, že gradient ja môžem. Takže som tu opäť nudne s ním. Použila som žltý ESSENCE My yellow fellow a fialový MAVALA Mexico, ktorý som pre zosvetlenie zmiešala s bielym lakom.
Teraz som už len zvadavá ako sa Vám páči táto kombinácia?!
Ako bázu som použila SALLY HANSEN Double duty, ktorý je určený pre nechty, ktoré sa lámu a lak sa rýchlo odlupuje. Má nechty hydratovať a vyživovať vitamínom B5, vyhladzovať povrch nechtu a pomáhať k lepšej priľnavosti laku. Ak ho použijete ako vrchný lak, mal by manikúru chrániť vďaka nylónu.
Z môjho hľadiska manikúra skutočne na nechte držala a nechty sa skutočne nelámali, ale nemalú zásluhu na tom má podľa mňa aj to, že riady umývam s rukavicami. Takže Vám môže pomôcť, ale rovnakú službu Vám môže spraviť aj iný lak. Mne sa zdá lepši ako predošlý od Sally Hansen Diamond strenght, ktorý som používala ako podklad. Už aj preto, lebo moje 2 kritické nechtíky sú razom hladšie. Na druhú stranu v poslednej dobe čítam samé negatívne recenzie na laky tejto značky. Preto by ma zaujímalo aký názor máte na túto značku Vy?



3 komentáre:

  1. Ja tu znacku milujem aj predvcerom som si objednala dalsich 5 ks do zbierky :)) laky mi vydrzia naviac spomedzi akychkolvek inych znaciek neolupuju sa nehrudkuju mne jednoducho vyhovuju a to iste platI aj o linii lakov na starostlivost

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja Sally Hansen zbožňujem, a myslím si, že čo sa týka účinku/efektu/výdrži tak u nás nemá táto značka konkurenciu. Napríklad ich Nailgrowth miracle je pomaly môj svätý grál :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak to ste mi baby spravili radosť, už som si vážne začínala myslieť, že túto značku nemá nikto rád!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)