utorok 8. júla 2014

UNDECIDED

 photo 60n_zps6db9c09c.jpg
Posledný rok sa u mňa nesie v značnej nerozhodnosti. Keď už sa konečne s nejakým úlovkom do šatníka dovalím domov, zistím po a) že je iný, ako vyzeral v obchode, po b) že som šľapla vedľa a po c) vec asi neponosím toľko, koľko by som chcela. Alebo všetko dokopy. Vďaka tomu som za poslednú dobu zistila, že do Zary môžete vrátiť veci do 30 dní a v New Yorkeri máte na to 14 dní, pričom Vám v oboch prípadoch vrátia peniaze. Až sa celkom bojím, čo nájdem najbližšie:D. Tak prinajhoršom testujem zákaznícky servis:). Ale fakt to nerobím naschvál!

A ako ste na tom Vy? Vraciate veci alebo ste vždy o svojom nákupe 100% presvedčené? 
 photo 61_zpsa74ceda1.jpg

 photo 62_zpsa400b7d3.jpg
 photo 65_zps016f7fb5.jpg

 photo 67_zps796fb76d.jpg

12 komentárov:

  1. Takovéhle nákupní problémy naštěstí nemám :) Jinak outfit se mi moc líbí a tobě neuvěřitelně sluší :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/new-in-june-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. šťastný človek, ja už si pripadám ako zakliata:)

      Odstrániť
  2. Ak si niečo kupujem, vždy si dopredu rozmyslim v kabinke či to budem k niečomu nosiť a či sa mi to hodi k ostatným veciam a potom ich po kúpe aj patrične využijem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak nad tým rozmýšľam aj ja, ale nie vždy to sadne k sebe podľa predstáv, či už strihovo alebo materiálovo:/ alebo ďalší prípad pod neónkami v Zare som bola nadšená z farby trička. Doma na dennom svetle som zistila, že je to toálna sýto žlto-žltá, dosť sklamanie:/

      Odstrániť
  3. ja mám teda rovnaký problém :D v obchode som z danej veci totálne nadšená a keď prídem domov, tak zistím, že to vlastne nie je to pravé :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež takéto problémy veľmi nemávam. Keď aj sa mi podarí niečo kúpiť a doma zistím, že asi nič z toho, predám to kamoškám alebo sesterniciam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to máš este dobré, ja radšej neriskujem a ak stíham a ozaj o tom nie som presvedčená, radšej to vrátim rovno do obchodu..:)

      Odstrániť
  5. Ja som ešte oblečenie asi ani raz nevracala. Ja som skôr ten prípad, že o veci až príliš uvažujem, a často sa za ten čas zvažovania vypredá, a to už ma vie pekne naštvať, keď sa rozhodnem, že tú vec chcem. V tomto som hrozná. Keď niečo už chcem, tak mi to len tak niekto nevyhovorí. Ešte teraz si pamätám na červené lodičky v Zare pred 4 rokmi, ktoré mi vypredali lebo som si najskôr nebola istá, a potom som ich veeľmi chcela :)
    Ty keď si v tom vracaní tovaru tak zbehlá, tak si to aspoň doma poskúšaš a vieš sa lepšie rozhodnúť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som tak videla tiež lodičky v Zare v zľave!, ale v tom čase ja a vyššie opätky moc nešlo k sebe. A zbehlá nie som, skôr skúšam šťastie:) Ale mám z toho skôr stres:), lebo napr. naposledy v NY som vôbec nevedela, či a dokedy sa dá tovar vrátiť a nenašla som to ani na bločku ani nikde na nete, tak som tam šla s obavami, lebo vyberať tovar za tovar som nechcela.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiez som totalne nerozhodna a uz mi to ide na nervy !:) ale inak ak nieco kupim co sa mi uz doma nepaci snazim sa to niekomu posunut nech s tym uz nemusim ňikam behat

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zatím jsem vrátila věc takhle jen 1x, a to protože hned ve vedlejším obchodě byla o polovinu levnější :D

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)