piatok 10. októbra 2014

Fresh new red nails

 photo 4_zps1c4eaf24.jpg
Viem, že som Vám minule spomínala, že Vás zahrniem trblietkami. Takže zmena plánu. Aspoň pre dnes. Je tu jeseň, ideálny čas na červené nechty. Aj keď ja som sa toho nikdy striktne nedržala a tú minulú som si po svojom prežila s neónovo-ružovým lakom:).
Opäť som vytiahla moju tenkú pásku na nechty a opäť som s ňou pohorela. Napriek dvom náterom "top coat-om", nevydržala ani deň:DD. Takže som zhodnotila, že je jedno, že ju mám doma ešte v 4 ďalších farbách, Zbytočne. Pri nail arte sa nestratí, ale nabudúce ju už radšej odlepím:)
Červený podklad je L´OREAL č.430.

Používate pri nail arte pásku? Páči sa Vám tento dizajn?
Teším sa na Vaše komentáre a prajem Vám krásny víkend!:)
 photo 2_zps50df7b78.jpg
 photo 1_zps7f6ecbda.jpg

8 komentárov:

  1. Nehtíky vypadají moc pěkně, já jsem ještě nikdy pásku nepoužila :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že si o nič neprišla, keď si spomeniem, koľko mi trvalo, kým som ju tam ako-tak nalepila a ako rýchlo šla dole:)

      Odstrániť
  2. Pěkné nehtíky, červená mě prostě baví :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vo fľaštičke mi táto až taká oslnivá neprišla, ale na nechte prekvapila:)

      Odstrániť
  3. Ach jaj :D O páske by som mohla toho popísať :D Jediný prípad, kedy mi vydrží v pohode cca 2 dni, je ak použijem na vrch nie topcoat, ktorý bežne používam( v mojom prípade vždy nejaký quick dry), ale nejaký "hutnejší", ktorý schne storočie :)
    A mimochodom, páči sa mi, že čím menší prst, tým viac kociek ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som použila aj rýchloschnúci, a na to ešte taký klasický od Astoru, ale "nevydalo", bieda:/, ale aj tak ďakujem za radu:)

      Odstrániť
  4. Páči sa mi ako tá nalepená páska robí ten správny károvaný efekt - akože v bode, kde sa križuje je biely štvorček a inak vlastne pod ňou presvitá červený lak. Len večná škoda, že drží tak krátko.
    Ja pásku používam, ale mám pocit, že to s ňou ešte moc dobre neviem, teda aspoň tie moje výtvory s ňou sú také nijaké. Nabudúce ju skúsim neodliepať, možno to bude lepšie a aspoň otestujem, koľko vydrží mne :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)