piatok 31. októbra 2014

Glitter heart on my nails

 photo 0004_zps5fd34c3e.jpg
Na niektoré odtiene lakov človek asi musí dospieť. Doteraz som totiž veľmi nechápala obľúbenosť tmavej vínovej/ bordovej. Resp. priveľmi som si ju na mojich pazúrikoch ani nepredstavovala. Ale je pravda, že je to dokonalá jesenná farbička. Paradoxne napr. tmavá baklažánová sa mi na druhých veľmi páči:).
Tento skvost som vyhrabala spomedzi mojej zbierky. Najprv som ho otestovala nanečisto, ale poznáte to, okukal sa mi a chcela som ho vylepšiť nejakým malým, príjemným prvkom. Trblietavé srdiečko, ktoré som videla už na mnohých fotkách sa mi javilo ako ideálne. Dokonca som Vám nafotila aj "foto-postup", ale nakoniec som s výsledkom nebola spokojná, takže ak by ste si chceli vytvoriť niečo podobné, musíte si vystačiť len s mojím popisom. Asi je to tým utlmujúcim jesenným počasím, no dobre dlho mi "šrotovalo", kým som prišla na grif:)).
Vynechám pochopiteľný krok, že som si nechty nalakovala základnou vínovou Bourjois č.8:). Lepiacu pásku som si zlepila dokopy a nakreslila profil srdiečka, ktorý som vystrihla. Kto zvláda môže si ho vystrihnúť priamo. Pásku rozlepila a nalepila na vytipovaný necht:). Na podklad srdiečka som použila biely Bell. Keď zaschol, naniesla som 2 vrstvy Mavaly 212 Gold diamond. Počkala som a keď som mala pocit, že je čas "šablónu" som odlepila a nech pretrela rýchloschnúcim lakom.:)

Čo hovoríte na takýto dizajn? Páčia sa Vám vínové laky alebo preferujete svetlejšie odtiene červenej?

P.s. Nakoniec som sa rozhodla ukázať Vám aj foto-postup. Určite mi dajte vedieť v komentároch, čo nań hovoríte, či sa Vám páči a samozrejme, či by ste takéto postupy uvítali aj v budúcnosti:)!
 photo 0007_zps81c3545f.jpg
 photo 611_zpsf97f6c5d.jpg

 photo 0003_zpsad4c95e1.jpg photo 0005_zps6bd07e53.jpg
 photo 00010_zps7be5e300.jpg

26 komentárov:

  1. super nápad! hned zítra jej vyzkouším!!! já mám vínové laky úplně nejradši! a hlavně teď na podzim :) www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som práve dosť bledá, tak sa mi to vždy zdal taký kontrast:), ale kašľať na to:)

      Odstrániť
  2. Jéééj tie sú krásne...kiež by aj mne narástli také dlhé nechty...ale skúsim to aj na krátkych :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa je toto na krátších ešte krajšie!!!!:)

      Odstrániť
  3. No to je krása, chci si taky umět udělat tak krásný srdíčko na nehtech :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Postup je super. Neviem prečo sa ti nepáčil, teda, nebola si s ním spokojná. Ja mám vínovú farbu na nechtoch veľmi rada. Nikdy som to však nevyskúšala s takýmto srdiečkom. Je to veľmi roztomilé a fakt ti to vyšlo. Veľmi milé a určite to vyskúšam. Ja som na blog robila len jednu nechtovú inšpiráciu, skôr tutorál. Určite by som v blízkej dobe chcela napísať nejaký podobný článok.
    Stronger2gether

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa páčil, len mi trvalo, kým som naň prišla, lebo som nechcela mať veľkú vrstvu a vedela som, že keby dám priamo na ten bordový, zlaté trblietky, tak mi tam ten tmavý podklad presvitá. A s tým by som nebola vôbec spokojná!:)

      Odstrániť
  5. To je krásný..to musím vyzkoušet!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, veľmi sa teším, že som ťa takto inšpirovala:)))!!!

      Odstrániť
  6. Ja na jeseň a zimu vždy nosievam takéto tmavé, niekedy aj tmavšie odtiene červenej :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja myslím, že k tmavšej sa už neprepracujem:)))

      Odstrániť
  7. bordova je krasna... ja som si najskor myslela, ze to srdiecko mas len nalepku.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dorotka, veľmi si ma potešila, lebo ja som s nim nebola, tak celkom spokojná. Dokonca som rozmýšľala, či sú tie fotky dobré na blog:)

      Odstrániť
  8. Naozaj prekrásne nechty!! Niekedy skúsim, ale určite nebudú také pekné ako tie Tvoje. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som na takúto farbu ešte asi nedospela, ale moja mamka ju zbožňuje :) Tvoje nechty však vyzerajú krásne a to srdiečko je skvelý tip

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jej nádherné a strašne zlaté :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. to je nádherné :) úplně mi to připomíná Vánoce!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to tá vínová farba v kombinácií so zlatom, čo:)?!

      Odstrániť
  12. Jeeej, krásna farba laku. Inak, srdiečko praktizujem teraz tiež dosť často. Máš pravdu, je to veľmi častý motív, ale vždy poteší. A so vzťahom k vínovým odtieňom to máme rovnako. Tiež som tomu nevedela prísť na chuť. A teraz som sa zamilovala do tmavších bordových/vínových s matným nadlakom :)
    PS: návod je super :) to len ja trdlo to srdiečko vždy kreslím ručne, lebo s páskou to nie je ideál robiť v prvý deň lakovania podkladu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s matným nadlakom som skúšala zatiaľ len čierny, ale keď použijem matný nadlak, manikúra mi nevydrží tak dlho. Inak ja používam NYC Turbodry, takže lakujem hneď v prvý deň lakovania. Už sa mi párkrát stalo, že podklad nestihol zaschnúť, no keď sa zabezpečím týmto nie je to taký problém:) A srdiečko som nanečisto skúšala rukou, ale nebola som s ním spokojná;).

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)