utorok 21. októbra 2014

My sunglasses broke

 photo 200_zps0c46a41e.jpg
Je to tak. Ako si tak kráčam po ulici, zrazu mi niečo na hlave puklo. Najprv som si myslela, že mi na ňu niečo padlo. Ale nič ma nebolelo. Potom mi to však došlo. Je po nich. Neviem, či mám brať ako útechu, že je po lete a mám dôvod kúpiť si nové alebo za nimi smútiť, čo mi aj tak na nič nebude. Vlastne okrem minulého roka sa mi vždy, či už únavou materiálu alebo nejakým pričinením (ako na dovolenke, keď mi na ne ktosi sadol) jedny "odišli". Väčšinou si ich však zničím nosením v mäkkom púzdre. Mám aj pevnejšie, ale to je opacha, ktorú až tak rada nenosím a niektoré mi doň aj tak nevlezú.
Akú spotrebu slnečných okuliarov máte Vy? Schválne, koľko ich doma máte? V čom ich uskladňujete?
A ozaj, stalo sa Vám niečo podobné?

 photo 207n_zpsef0c1fee.jpg


 photo 205_zps5b81465c.jpg
 photo 208n_zps17382e53.jpg

12 komentárov:

  1. Mne sa niečo podobné tiež stalo s okuliarmi asi pred 3 týždňami, mala som ich v aute len tak hodené a najprv z nich vypadlo sklíčko a potom sa mi zlomil rám. Vydržali mi asi dva roky a neboli to nijaké šmejdy :) ale teraz mám dôvod si kúpiť nové :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teda to by som zažiť nechcela, skoro ako z hororu:). a máš už nejaké vyhliadnuté?

      Odstrániť
  2. Toto nikdy nepoteší ... ja mám asi tak zo 10 kúskov, medzi ktorými sú aj ozajstné starožitnosti :D, ale stalo sa mi už kadečo. napríklad mi vypadlo sklíčko ...zaujímavé je, že tie ozaj staré okuliare držia a to ich ani nemusím nijak špeciálne skladovať, v lastne ich mám nahádzané vjednej truhličke :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa to s tým sklíčkom stalo v jednej predajni a nie na jedných, myslím, že tie sklíčka tam z tých okuliarov padali už len pri pohľade na ne:)

      Odstrániť
  3. Moc ti to sluší! Líbí se mi každý kousek, který máš na sobě :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mam dvoje okuliare jedni boli original v umelom puzdre a druhe som kupila kdesi v čiňaku a už sa mi ich podarilo nechat v kufri zavesene na tyči ktora drži kufrove dvere a potom mi ich tam niekto privrel a nič sa im nestalo až som sa čudovala:))) pekny outfit

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám snáď 50 kusov a aj tak sa nikdy neviem rozhodnúť, ktoré si mám vziať. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wau, tomu sa už hovorí riadna zbierka, tú dilemu, ktoré si zobrať, ti nezávidím:)

      Odstrániť
  6. Ja každý rok kupujem nové okuliare, pretože tie z predošlého roka su už vždy ošuchane a obnosene. Niektoré však vydržia, a aktuálne mám troje, štvrté, moje najoblubenejšie sa mi podarilo nešťastne zlomiť :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám tak 5-6 kusov, no aktuálne ma z nich rada, tak 3:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)