pondelok 8. decembra 2014

EMPTIES (NOVEMBER)

 photo 81_zps530e631d.jpg

So spotrebou produktov som bola za posledný mesiac celkom úspešná. Až tak, že ma celkom prekvapilo, koľko som ich pri fotení narátala:D. 

Revalid proteínový šampón, ktorý som Vám na blogu nespomenula prvýkrát. Je určený pre vlasy a vlasovú pokožku, tak aby jemne, ale dôkladne čistil a súčasne revitalizoval. Ošetrujúce posilujúce látky sú pšeničné proteíny, extrakt z pšenice a pantenol. Alantoín upokojuje vlasovú pokožku.
Šampón je veľmi príjemný a voňavý. Už len z tej vône máte ošetrujúci pocit. Po použití sú vlasy príjemné hebké,jemné, lesklé a možno aj pevnejšie. Toto je to už moje druhé balenie, no myslím, že nastal čas dať si na chvíľu pauzu.

Dove body milk telové mlieko na suchú pokožku s príjemnou vôňou. Dove je u mňa proste stálica:). Nemám mu, čo vytknúť a teda ani dôvod hľadať náhradníka. 

Lilien tea tre oil som s ním spokojná, aj keď niekedy zatúžim po zmene, najmä preto, že sa mi minule zdalo, že mi nechty trošku vysušuje. Chcela som ho nahradiť najnovším odlakovačom od Dermacolu, o ktorom všade čítam samú chválu. Škoda len, že ho dostať len na internete:/. 
Takže zatiaľ zostávam pri Lilien. Momentálne používam už 3. balenie. Toto sa mi minulo akosi podozrivo rýchlo:).

Dixi žihľavový šampón ako ste už z názvu vyčítali obsahuje žihľavový extrakt, ktorý ako je známe, blahodárne pôsobí na výživu vlasov, vlasových korienkov a zabraňuje ich vypadávaniu. Práve preto som ho začala používať aj ja. Pri prvom balení som naozaj pozorovala zmenšený počet vypadnutých vlasov. Šampón by mal obsahovať aj kondicionačnú zložku, ktorá by mala uľahčiť rozčesávanie vlasov. Tento bod, veľmi posúdiť neviem, kedže som ho používala ako prvý krok pri umývaní vlasov, následne umyla vlasy iným šampónom a potom naniesla kondicionér.
Ako tak pozerám v tomto poste sa mi zišlo niekoľko produktov, ktoré som si kúpila opakovane. Rovnako je na tom aj tento šampón. Najprv som mala menšie balenie, teraz som šla do väčšieho. A opäť mám pocit, že na chvíľu si od seba potrebujeme oddýchnúť. Čo však vôbec neznamená, že si ho v budúcnosti už nekúpim.

sebamed krém na ruky a nechty som Vám spomenula už TU. Príjemný hydratačný krém s výraznejšou vôňou, ktorý sa dobre vstrebáva a ruky sú po ňom krásne hebké.
Nemám mu, čo vytknúť, preto je dosť možné, že sa naše cesty v budúcnosti ešte skrížia.

Doliva dermatologický čistiaci krém by mal rozjasňovať pleť a efektívne čistiť póry od prebytočného mazu a nečistôt.
So všetkým môžem súhlasiť, ale musím k tomu pridať, že dosť vysušuje, resp. ja mám po ňom sťahujúci pocit. Aj som rozmýšľala, že by som si ho zaobstarala opäť, ale pre ten sťahujúci pocit nie.
Mala som celú sadu tejto minerálnej rady, teda aj denný a nočný krém. Spotrebovala som ich samostatne, lebo keď som ich používala dokopy, pleť dosť vysušovali a sťahovali, až som mala pocit, že sa stále mračím.

label.m Intensiv mask maska na vlasy, o ktorej som Vám písala nedávno (TU), takže verím, že aj môj názor na ňu máte ešte pomerne čerstvo v pamäti. V skratke: maska by mala regenerovať poškodené vlasy a zabraňovať ich ďalšiemu poškodzovaniu.
Veľké zmeny pri jej používaní som si nevšimla. Vlasy boli síce lesklé, no celkom slušne zelektrizované. Čakala som, že ich maska vyživí aj dovnútra a nič také sa nestalo. Určite sa nájdu aj takí, ktorým vyhovuje, no ja to nie som. Preto je pochopiteľné, že do nej už nebudem investovať.

elf Complexion perfection som si kúpila v ošiali, keď táto značka prišla na Slovensko. S vypätím všetkých síl som ho konečne zdolala. Išlo o púder, ktorý sa skladal zo 4 odtieňov: ružového, modrého, zelené a žltého, ktoré mali potláčať rôzne farebné nedokonalosti na pleti. Konzistencia bola hrubšieho zrna, takže na mojej nedokonalej pokožke, skôr zvýraznil rôzne hrbolčeky. Maz na pleti dlho pod kontrolou neudržal a dokonca som si všimla, že ten ružový odtieň, lapaj jeden, niekedy po čase vystúpil na povrch a spravil "na pohľad" rozškrábanú ranku. Malú červenú bodku, ktorú som si všimla pri pozornejšom pohľade. A to napriek tomu, že som ho nanášala zmiešaný s ostanými odtieňmi. Ďakujem, druhýkrát si ho už neprosím!

essence guerilla gardening vraj tieňovaná maskara obohatená vláknami. Dokonalé obočie v priebehu niekoľkých sekúnd.
Kedže to dokonalé obočie, ktoré stačí len prebehnúť kefkou, nevlastním, musela som k tejto riasenke vždy pridať aj tieň. Lebo tu a tam treba niečo aj dokresliť. A pri tom mi lepšie vyhovujú vosky a tiene. Takže druhýkrát už asi po niečom podobnom nesiahnem.

Australian Bodycare Pure tea tree oil prírodný, antiseptický, esenciálny olej, najjemnejšej kvality ničí nežiaduce baktérie, vírusy a plesne. Podporuje tiež hojivý proces na pokožke. Na akné top produkt, ktorý hádam nikdy nevymizne z mojej kozmetickej taštičky, aj keď vždy budem skúšať nové a nové produkty:).

INGLOT AMC linka na oči, o ktorej ste si mohli prečítať už v tejto recenzií. Žiaľ, vďaka rade, ponoriť ju do horúcej vody, som ju oživila len na také 2 týždne. No aj tak lepšie než nič.
Síce jej používanie po tekutej linke chcelo trochu cviku, ale zvykla som si na ňu. Takže by som si ju kľudne kúpila aj druhýkrát. Intenzívna čierno čierna držala ako pribitá celý deň.

Vzorky:
L´OREAL Lumi Magique pokiaľ si dobre pamätám dosť intenzívne voňal. Dobre sa roztieral. No brala by som väčšie krytie a aspoň na mne oxidoval. Takže s ním asi kámoši nebudeme.

RIMMEL Lasting finish prekvapilo ma, že odtieň, ktorý bol pribalený kdesi k časopisu bol skutočne svetlý, (bavíme sa o odtieni 100 Ivory). Preto by konečne nemuseli mať ani bleduľky problém zohnať skutočne svetlý make-up aj v drogérke. Osobne mi prekážala výraznejšia parfumácia a brala by som aj vyššie krytie. Ale tak nie každý potrebuje také maskovanie ako ja. 

Apotheker entwickler Krém s kyselinou hyalurónovou na okolie očí a pier podľa oficiálneho popisu by mal badateľne vyhladzovať vrásky na ošetrených miestach a pôsobiť proti ochabnutiu pleti. Neobsahuje parfum a je zložený tak, aby nevyvolával alergie.
Krém mi doniesla mama z lekárne, vraj to tam majú nejakú novinku. Krém som používala na očné okolie a raz som ho vyskúšala aj na pery. Vzorka mi vydržala asi 2 týždne. Síce mám ešte jednu (načatú), no už som napísala Ježiškovi, či by nebol taký dobrý a nedoniesol mi ho. Pretože okolie očí vyzerá skutočne lepšie, na pohľad vypnutejšie. 
Inak táto kozmetika pochádza z Talianska a mama si na skúšku kúpila anti-aging gél na tvár, ktorý by mal pleť spevňovať a hydratovať. Veľmi si ho pochvaľuje, pretože okrem iného má čistejšiu vypnutejšiu pleť s menšími pórmi. Orientačná cena za anti-aging gél je 19,75 € (50ml).

One love organics alebo jednoducho OLO:). 
Morning glory aktívne rozjasňujúce ľahké pleťové sérum, ktoré by malo prebudiť prirodzený vzhľad pleti. Obsahuje mätu piepornp a medovku lekársku, ktoré poskytujú pleti obnovu sily v boji proti zápalom, rozjaňujú a oživujú pleť a pomáhajú predchádzať opuchom tváre. Malinové listy - zdroj polypeptidov, flavonoidov, trieslovín a vitamínu B3, povzbudzujú, spevňujú a tónujú pokožku. Prírodný zdroj Omega 3 mastných kyselín zlepšuje stav drobných vrások a chráni pleť proti vonkajším vplyvom. 
Na to ako málo ho stačí, podá skutočne veľký výsledok. Mňa presvedčil už len pohľad ráno do zrkadla. Aj keď som nebola zrovna "happy" po jeho použití bola moja pleť zrazu rozjasnená. Doslova žiarila. A to som Vám ešte nepovedala ako povzbudzujúco vonia! Stačí, keď Vám poviem, že som si ho kúpila už aj v plnej 30 ml veľkosti?:) Názor na plnú veľkosť balenia si môžete prečítať aj u Bebe.
A možno Vás o kvalitách tejto značky presvedčí Vivi.

Easy does it multiúčelový čistiaci penivý gél pre celú rodinu obsahuje unikátnu chilskú mydlovú kôru, za studena lisovaný olej z jablčných semienok a rastlinný glycerín. Vyčistí nielen pleť, ale aj telo a vlasy bez vysušenia. Pôsobí ukľudňujúco.
Príjemná gél premenený na penu skutočne nevysušuje a čistí, no ja mám pocit, že na moju pleť potrebujem trošku iný kaliber.:)

Tak to by bolo za minulý mesiac všetko. 11 plných produktov a 5 vzoriek. Slušná bilancia.

Máte s niektorým zo spomínaných produktov skúsenosti alebo Vás nejaký zaujal? 
Koľko produktov ste "dali dole" Vy?

p.s. Na facebooku som už vyhlásila výsledky giveaway s Biodermou: Vyskúšaj na vlastnej koži. Výherkyne som už kontaktovala a balíčky sa budem snažiť odoslať, čo najskôr:).

4 komentáre:

  1. nemala som asi nič z toho, ale tak ja toho moc neminiem :D neviem prečo, ale kozmetiku používam len naozaj tú najnutnejšiu, teda okrem tej dekoratívnej :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten revalid šampon sa mi celkom pozdava ked pišeš že aj na pokožku teraz cez zimu by sa zišiel taky veru mam s pokožkou hlavy celkom starosti

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. síce nemám citlivú pokožku hlavy, takže ruku do ohnňa by som za to nedala, ale podľa oficiálneho popisu by uľavovať mal. Nepíšeš presne, aké problémy máš, no pokiaľ ťa trápi suchá pokožka, tak som akurát teraz kdesi čítala, že na to je dobrý kokosový olej alebo potom skúsiť niečo z rady Atoderm od Biodermy...

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)