streda 10. decembra 2014

Nostalgia

 photo 3_zpsbec280f7.jpg

Asi si klepete na čelo, čo Vám to tu dávam. Vonku zima, teplota okolo nuly a ...toto? Úplne Vás chápem. Sú to fotky, ktoré som nemohla nájsť, pretože sa predo mnou dobre ukryli vtedy, keď boli aktuálne. Asi vedeli prečo. No teraz sa mi celkom hodili. Aspoň mi je pri pohľade na ne teplejšie. 
Vlastne tu mal byť úplne iný post. Ale potom som sa len tak náhodne začala hrabať v starších príspevkoch na blogu. A keby len hrabať, pár som si ich počítala, popozerala fotky a došla k záveru, že to "bejvávalo" lepšie. Kozmetikou som žila, zhromažďovala ju a s dušou o nej "hladko" písala. Teraz ju síce mám rada, "wishlisty", či osvedčené výrobky ma tiež dokážu dostať do varu, no už ich beriem s jemným odstupom. Skúšam nové, no mám rada osvedčené a nemám potrebu skupovať všetko nové, čo príde na trh:D. Asi som dospela:DD. (Viem, že som to už písala:))) ) Horšie je, že momentálne si kompenzujem dlhší čas "ne-nakupovania" kozmetiky a plním si viaceré položky  na mojom wishliste, pričom niektoré vznikli len nedávno. :) Ticho tu teda neostane:)). Snáď sa naštartujem a po Novom roku budem sypať príspevky len tak "z rukáva":)).

Čo pekné ste si v poslednej dobe kúpili Vy? A aká je vaša obľúbená kozmetická značka?

 photo 2_zps17a64330.jpg

 photo 5_zps3d2bdda8.jpg
 photo 1_zps5a7607a7.jpg photo 4_zpsd23b3a0c.jpg
 photo 6_zpsa676e4dc.jpg

12 komentárov:

  1. Súhlasím s tebou, ani ja už nepociťujem potrebu kupovať rad za radom, keď sa niečo nové objaví a nerobím zo seba testovacieho králika:) s tým, čo používam momentálne som spokojná no a veľmi zriedka sa niečo nové pritrafí:) A svoju obľúbenú kozmetickú značku nemám, voľakedy som fičala na Mary Kay, no teraz som skôr za prírodnú kozmetiku...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. horšie je keď to vidíš na každnom blogu, stále to na teba útočí, potom to začnú ešte vychvaľovať a to už sa musís držať....::))), ja mám momentálne skôr chuť troška zredukovať, ale to sa mi asi nepodarí, zas toľko z tých produktov neodbúda:DD

      Odstrániť
  2. Máš krásný vlasy a celej outfit se mi moc líbí :) Já jsem hodně spokojená s Niveou a Biodermou teď :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, ďakujem! Niveu som kedysi dosť používala, ale presedlala som k Dove:)

      Odstrániť
  3. Joj ja si vždy tak naivne poviem, že aspoň mesiac si nič nekúpim a aspoň spotrebujem zásoby... Žiaľ len naivne lebo mi to vydrží tak maximálne týždeň. :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak pri sprcháčoch, či šampóch by taká abstinencia aj mala význam, len keď z tých líčidiel dosť pomaly ubúda:D

      Odstrániť
  4. Juuu to teplucko co je na fotkach...:) ale nedavno som si kupila svetovy pleteny svetrik takze mi ani v tejto kose nie je zima :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja zase vrstvím a vrstvím, radšej ani nebudem zverejňovať počet vrstiev:DD

      Odstrániť
  5. Moc pěkný outfit :) a ten růžový lak na nehty je super! :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)