štvrtok 31. júla 2014

COLOR TIPS

 photo 1014_zpsff7176d7.jpg

Nedávno ma inšpirovala Veve so svojimi krásnymi neónovými končekmi. Priznám sa, že dovtedy ma tento typ manikúry nechával chladnou. No tie jej ma fakt očarili a kedže som mala po ruke laky z osviežujúcej koláže, zrecyklovala som tie. Moja verzia je však len slabým odvarom.
Na základ som opäť použila ESSIE SAND TROPEZ, končeky na palci a prstenníčku som nafarbila oranžovým ESSENCE 145 FLASHY PUMPKIN, ktorého krycia schopnosť otestovaná na celom nechte je dobrá, takže vám postačí aj jeden hrubší náter. Zato o ružovom MISS SPORTY č. 462 to povedať nemôžem. Keď tieto dva dáte vedľa seba, hneď vidíte rozdiel. O krytí v jednej vrstve pri ružovom môžete snívať. Druhá vrstva vylepší skóre, ale terno to nie je. A výdrž je aspoň na mojich nechtoch, takmer nulová. Zatiaľ, čo oranžový sa držal, tento už bol spolovice dole. 

Aké máte skúsenosti s lakmi Essence a Miss sporty Vy?
Páči sa Vám tento typ manikúry?
 photo 905_zps1e2396d6.jpg

utorok 29. júla 2014

COCONUT WATER

 photo 604_zps8ce65735.jpg
Nie, že by som nedokázala odolať novinkám, ktoré pravidelne obohacujú náš potravinový trh, ale rada ich vyskúšam, už len preto, aby som si vedela utvoriť názor. Tak to bolo aj s kokosovou vodou, ktorú som videla na pár blogoch a konečne sa dostala aj do našich obchodov. Už som ju síce mala v jednej exotickejšej destinácií, osviežujúco vychladenú priamo z kokového orecha, no chcela som si tú chuť pripomenúť, aj keď tentoraz z plechovičky. Cena sa mi moc nepáčila, ale tak nepijem ju každý deň. No v každom prípade som si tento moment mohla nechať ujsť. Vôbec mi nechutila a keby na nej nie je napísané 100% prírodná kokosová voda, myslím si, že je do nej pridaný cukor. Na 100ml má 7.9 g cukru, čo nie až je veľa. Ale mne skrátka nechutila. Pripomínala mi roztok, ktorým kedysi dedko dokrmoval včely.
Celkom som privítala, že k nám prišiel Bubble tea, ktorý som poznala hlavne z českých blogov. No skončil podobne ako vyššie spomínaný. Dali sme si zelený čaj s jahodovými guľôčkami. Mohli sme zvoliť želé, ale ja som chcela ospevovanú klasiku. Kým sa mi podarilo preraziť slamkou zavarenú fóliu, narobila som sa:DD a vlastnou šikovnosťou aj oprskala. Čaj bol fajn, ale tie guľôčky boli ako také sladké sirupové nálože. Bolo celkom zábavné, cucať ich cez hrubšiu slamku. Ale celkovo, obídem sa aj bez toho.
Arizona bola pre mňa vyslovene sirupová voda. Nezachránil to ani zelený čaj, ktorý bol možno príjemnejší a hlavne menej sladký. Ale opäť som ju mala prvý aj posledný raz.
A keď už tu tak pekne sumarizujem. Pamätám si na "boom" Milka Oreo. Možno je problém v tom, že čokoládu celkovo nejedávam, ale viac mi chutí každé zvlášť. A to Oreo kľudne vymením aj za obdobu z Lidla Neo:).
Proste nie som cieľová skupina týchto výrobkov:).

Tak by ma zaujímalo, či ste mali niečo z môjho "zoznamu", (prípadne niečo obdobné). Chutilo/nechutilo? Teším sa na Vaše komentáre!:)
 photo 603_zpsf103cf4e.jpg
 photo 607_zps751dc740.jpg

sobota 26. júla 2014

26/07/14

 photo 304_zpsd99ee6c5.jpg
Tak je to jasné, som prepracovaná alebo som len toho dnes mala dosť. Pretože miesto 7.mesiaca v nadpise som suverénne písala 6-ty:). 
Náš miláčik rodiny totiž zavŕšil utekanie, niekde sa pobil a my sme museli zháňať veterinára. Našli sme jedného, no cesta k nemu trvala pol hodinu. Bola som zvedavá ako to náš chlpáč znesie, no nakoniec zniesol aj celkovú anestézu a ako pravý fešák "vyfasoval" preventívne aj golier. Preňho novinka, takže je jasné, že s ním narážal, kade sa dalo.
Zajtra ideme na preväz, tak hádam sa to bude hojiť, tak ako má!
Potom sme ešte "leteli" pre prečalúnené sedáky do bodu , aby sme ich mohli zmontovať v bode C, tak som mala príležitosť si vyskúšať akumulátorový skrutkovač. Pripadala som si ako z tej reklamy, čo teraz chodí v telke:)). Bolo to celkom "funny":).
A čo vaši domáci miláčikovia? Máte nejakých? Chceli ste? Túžite?

P.s. Postovať som chcela už 3 dni dozadu, ale najprv som nevedela, ktoré fotky vybrať, potom, či s filtrom alebo bez. Takže nastala fáza "teraz alebo nikdy":)
 photo 300_zps844e4447.jpg

streda 23. júla 2014

ENJOY THE SUMMER

 photo photovisi-download_zps5af95ae2.jpg
Leto je moje ročné obdobie, preto som sa naplno vrhla do veľkého letného projektu značky RADOX. Úlohou bolo vytvoriť "osviežujúcu letnú koláž". Akú-takú predstavu som mala a vlastne som všetko potrebné podľa mojich predstáv našla v krabici, ktorá mi prišla poštou.
Na zrealizovanie plánu som si nemohla vybrať lepší deň. Ten najteplejší. Topil sa nielen ľad, zmrzlina, ale aj ja!:) To už som mala celkom na "mále", lebo mi nič nevychádzalo podľa predstáv a ja som sa 3 dni vyhýbala tomu, aby som sa pozrela na to, čo sme nafotili.
Skúšala som zachytiť, ako si vychutnávam teplé letné dni, nielen tým, že vysedávam na záhrade, ale aj tým, že objavujem nové miesta, chodím na výlety, absolvujem nekonečné prechádzky (aj so psom), po ktorých dobre padne osviežujúca sprcha. Jem kilá ovocia a zeleniny, čo potom vyvažujem zhrešením so zmrzlinou:). Nerozhodne tápem pri výbere šťavnatejšieho laku na nechty a užívam si svieže farby rúžov na perách, ktoré v zime nemajú ten správny šmrnc. Robím ľad ako na bežiacom páse, aby som ním mohla schladiť vodu s citrónom:).
Teším sa z toho, že slnko roztápa ľady a prináša dobrú náladu, ktorá sa prejaví aj na ostatných. Vyberám si nové plavky, aj keď ich má v skrini už XY:) a obzerám sa po nových slnečných okuliaroch do zbierky. Čo keď mi ich zase ktosi prisadne?:) 
Tento rok som objavila kúzlo štýlového klobúčika - slamáčika, ktorý mám doma asi 2 roky:). 
A áno, leto je čas prázdnin, vytúžených dovoleniek, grilovačiek, vysokých teplôt, kúpania sa a chytania vitamínu D.
Leto má však aj svoje mínusy, trvá krátko a bez útokov komárov by som sa tiež obišla.:).

Bez čoho by sa leto nerátalo Vám? Čím sa osviežujete?

p.s. Tú koláž som prerábala toľkokrát, že sa mi dnes o nej bude isto snívať;)

piatok 18. júla 2014

WHAT ABOUT YOUR HOLIDAYS?

 photo 7_zps75799bd4.jpg
Tak ma tak napadlo, že som Vás ešte nevyspovedala, kam sa tento rok chystáte na dovolenku. Pôjdete do sveta, neprekročíte hranice alebo si voľné dni vychutnáte doma? Alebo už ste niekde boli?
U mňa to vyzerá tak všelijako, zatiaľ sa nič jasné nečrtá. Síce som už niečo pozerala, ale čo nemám rada je, keď si vyhliadnem last minute a vzápätí zistím, že jeho cena je po pripočítaní všetkých "skrytých" poplatkov takmer dvojnásobná. Takže uvidím, kam a či ma vôbec niekam zaveje:). Nechám sa prekvapiť. Možno nakoniec "zbúchame" niečo na vlastnú päsť:).

Nezabudnite, že do 18.00 máte možnosť prihlásiť sa do tejto "rozdávačky".

Prajem Vám krásny víkend!
 photo 10n_zpsde168182.jpg

streda 16. júla 2014

Inspired by t-shirt

 photo 101_zps51323d6e.jpg
V prvom rade ste ma veľmi potešili svojou účasťou na rozdávačke o sprcháč DOVE. Ak ste sa ešte nezapojili, poponáhľajte sa, máte čas len do tohto piatku!

Kedže som poľavila v "nail art-e", snažím sa vzbudiť v sebe znovu vášeň pre tvorenie:) Vlastne je to veľmi prospešné, pretože môžem recyklovať laky, ktoré už doma mám a len také samotné ma nebavia:) Tentoraz mi do ruky padol ESSIE "SAND TROPEZ". Obodkovala som ho čiernym RIMMEL-om "800 BLACK OUT". Ak by ste mali chuť stvoriť niečo podobné, radím Vám, spraviť si väčšie bodky v tvare kosoštvorca alebo si jednoducho nechty natočte tak, že nakreslíte štvorec a potom už len medzi 2 väčšie bodky spravíte 2 menšie.

Btw. keď som ich ukázala mame, hneď ju napadlo, či som sa inšpirovala jej tričkom, ktoré mimochodom tento rok ešte ani nemala na sebe:). Istá podobnosť tam je, čo poviete?
 photo 102_zps54b3d80b.jpg

 photo 125_zps81f932a5.jpg


utorok 15. júla 2014

DOVE CARING PROTECTION + rozdávačka

 photo 105_zps5b180c3a.jpg

Sprchové gély od Dove s malými obmenami používam už nejaký ten rok, preto som rada kývla na spoluprácu, z ktorej nevyjdete naprázdno ani VY! Na trh sa totiž dostala novinka, ktorú už nájdete aj na pultoch v obchodoch. Je to vyživujúci sprchový gél Dove caring protection s technológiou Nutrium-MoistureTM s vysokým obsahom prírodných olejov a pokožke prirodzených lipidov, pomáhajúcich chrániť povrch vašej pokožky počas sprchovania. Vďaka kyseline stearovej a glycerínu pomáha obnoviť vlhkosť pokožky, čím zaisťuje jej krásny a hladký vzhľad. 
 photo 109_zpse6db8a0e.jpg

Oproti predošlým sprchovým gélom od Dove, ktoré som vyskúšala, (hlavne mám na mysli tie, čo stáli hore nohami a v určitom momente sa dosť ťažko "dolovali" von), má tekutejšiu konzistenciu, ktorá však stále zostáva krémová. Pri Dove som sa snáď nestretla s parfumáciou, ktorá by mi  vyslovene prekážala. Aj pri tomto sprcháči je príjemne jemná, už pri privoňaní máte pocit čistoty. Hlavným ukazovateľom, či skutočne robí to, čo má, je pokožka. Po použití je hebká, hladká, bez pocitu vysušenia a hlavne čistá:). Keby nemám zakorenené každodenné krémovanie po sprchovaní, asi by som sa asi ani nekrémovala. Ale prečo pokožku viac nerozmaznávať:). Jediné, čo by som mu vytkla, je to, že práve vďaka tej krémovej konzistencií sa niekedy horšie umýva. Použitím špongie je však problém hravo vyriešený. Tiež sa vrchnáčik ťažšie otvára, preto ho nedovieram:).

Používate sprcháče alebo iné výrobky od značky Dove? Ktoré? 

A teraz k spomínanej GIVEAWAY! V hre je práve novinka, o ktorej som písala, sprchový gél DOVE CARING PROTECTION. Jeho účinky môžete vyskúšať na vlastnej koži! Zapojiť sa môže každý môj sledovateľ. Stačí napísať komentár pod tento príspevok s pripojením mailovej adresy, (aby som vedela, že súťažite).
Končíme piatok 18. júla 2014 o 18.00!
 photo 121_zps74c32f40.jpg


štvrtok 10. júla 2014

FACE CARE ROUTINE

 photo 7_zpsfcddcfd3.jpg
Už vidím, ako si ťukáte na čelo, koľko toho tá ženská používa;). Ubezpečujem Vás, že všetko naraz nepoužívam a niektoré produkty ani nepoužívam denne:). Platí u mňa to klišé, že sa odličujem skutočne každý deň. Žiadne nechce sa mi, neexistuje. Okrem toho, že nosím kontaktné šošovky, s ktorými nespávam, mám pleť citlivú na čokoľvek. Proste mám akné, aj keď pri mojom veku mi to príde už ako žart. Takže odlíčiť sa proste musím.

Ráno vždy používam striedavo Mousse od Dr. Kitzingera a Clarisonic. Prvé je pena určená pre nečistú, mastnú, ale aj normálnu a zmiešanú pokožku. Vďaka soli kyseliny salicylovej pôsobí protizápalovo a spoločne s ovocnou kyselinou pokožku šetrne uvoľní odumreté šupinky pokožky a zbavuje ju nečistôt. Účinok môžete posilniť tak, že penu necháte pôsobiť dlhšie, napr. počas sprchy:). Výsledkom sú menšie póry a čistejšia pleť. Písala som o nej na blogu už niekoľkokrát.
Každý druhý deň si pleť obehnem Clarisonic-om. Viac si o ňom môžete prečítať v nedávnej recenzií TU. Potom pleť nakrémujem  momentálnym favoritom, o ktorom sa dočítate na konci:).
 photo 11_zpsf8d37d7d.jpg
Klasicky večer začínam odlíčením očí s micelárkou Bioderma. Pomaly sa mi začína zdať, že niektoré produkty už tak celkom nezvláda odličovať, ale zatiaľ som na ňu nenašla náhradu. Pozorovali ste niečo také?
 photo 8_zpsdcd5c78e.gif

utorok 8. júla 2014

UNDECIDED

 photo 60n_zps6db9c09c.jpg
Posledný rok sa u mňa nesie v značnej nerozhodnosti. Keď už sa konečne s nejakým úlovkom do šatníka dovalím domov, zistím po a) že je iný, ako vyzeral v obchode, po b) že som šľapla vedľa a po c) vec asi neponosím toľko, koľko by som chcela. Alebo všetko dokopy. Vďaka tomu som za poslednú dobu zistila, že do Zary môžete vrátiť veci do 30 dní a v New Yorkeri máte na to 14 dní, pričom Vám v oboch prípadoch vrátia peniaze. Až sa celkom bojím, čo nájdem najbližšie:D. Tak prinajhoršom testujem zákaznícky servis:). Ale fakt to nerobím naschvál!

A ako ste na tom Vy? Vraciate veci alebo ste vždy o svojom nákupe 100% presvedčené? 
 photo 61_zpsa74ceda1.jpg

nedeľa 6. júla 2014

EMPTIES

 photo 3_zps9ba1ef1d.jpg

Za ten čas, čo som Vám neukázala prázdne obaly, sa mi ich tu pochopiteľne celkom nakopilo. Rozhodla som sa, že Vám ich rozdelím do viacerých dielov, kedže je celkom náročné popísať takú masu:) Vlastne ani neviem, či Vás ešte toto "okienko" baví. Určite mi teda dajte do komentárov vedieť!:)

ODLAKOVAČ LILIEN tea tree oil som rada, že som naň v jednej diskusií natrafila. Dobre odlakuje, navysušuje a podľa môjho subjektívneho dojmu "berie" lepšie ako Sally Hansen. Navyše sa lepšie dávkuje, pretože má dierkový otvor a stačí ho menej. Takže "Bye, bye Sally Hansen". Cena okolo 1,80 eura.
Kúpila by som si ho znova: Áno, už mám doma ďalšie balenie. V Tescu ho, ak si dobre pamätám, zoženiete za 1,73 eura.

NYX HD Photogenic concealer som si doniesla z poľského Douglas-u. Natešená, aký tam majú výber NYX-u, som si nevedela vybrať. Odišla som teda len s týmito korektormi. No radšej som ich tam mohla nechať alebo odísť s niečím iným. Presne si nepamätám, na koľko ma vyšli (žeby okolo 2,50 eura/ks?). Výraznejšie nedokonalosti nedokázal tento korektor prekryť, po čase sa stával na môj vkus až príliš viditeľný (poznáte výraz "cakey", však) a zvýraznil to, čo som chcela skryť. Pod očami zase vysušoval a ani s tým rozjasnením to nebol taký "deal".. 
Kúpila by som si ho znova: Nie, nie a nie. Nemal pre mňa žiaden prínos. Ale isto ma zaujíma, či ho vyskúšala niektorá z Vás. Ako "sadol" Vám?
 photo 2_zpsb33c6b60.jpg

štvrtok 3. júla 2014

WEDDING DAY

 photo 3_zpsdfb608c0.jpg
Ako som sľúbila "outfit" a fotky zo svadby. Nie, že by som sa z nej dávala dokopy do dneška, ale ponocovanie už nie je pre mňa:D. Teraz som znela ako nejaká stará babka:D. Ten pohľad ráno do zrkadla však stál za to.:D Neviem, či som mala niekedy tak dehydrovanú pleť a to som vypila litre minerálky!:) Ale raz za čas ako odreagovanie od bežného týždňa to bolo fajn:). Teda tá zábava, nie to prebudenie:D.
Fotiek veľa nemám, pretože niekedy je proste čas odložiť foťák a vychutnávať si atmosféru. Neodpustila som si však zvečniť fotky jedla (dúfam, že som Vám nespravila chute!) a hlavne mojich topánok:). Šaty som moc neriešila. Schmatla som tie, čo som už mala v skrini. Krátke, po kolená. Samozrejme, že by som sa viac tešila z dlhých (like a princess;), ale požičiavať som si za tie ceny nechcela a žiadne také, čo by sa potenciálne dali nosiť aj na bežný deň som nenatrafila.

A čo vy preferujete na rôzne oslavy dlhé alebo krátke šaty? Požičiavate si alebo kupujete?
 photo 2_zpsde0832d0.jpg