utorok 6. januára 2015

...a zase tie vločky!

 photo 2nnn_zpsb0d9a195.jpg

Čo hovoríte na tú nádielku snehu za oknami? Možno si ešte pamätáte na môj posledný nechtový motív - vločky na červenom podklade Sally Hansen Right said red. Tentokrát som si tie vločky nakreslila vlastnoručne s bielym lakom Gabriella Salvete č. 148! 

Páčia sa Vám?

 photo 1n_zps5a1915c6.jpg
 photo 3nn_zps3e9ee688.jpg
 photo 2_zps21da94ae.jpg
 photo 4_zps9994ab39.jpg

28 komentárov:

  1. Jeeej super ti vyšli aj voľnou rukou! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to moc krásně. :) Asi bych si taky měla namalovat vločky a přivolat nám sníh, tady nic. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné nehtíky :) úplně se teď do toho sněhového počasí hodí :)
    ChickFlickCherryBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné, takové by se mi také líbily :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne! Nerobíš manikúru aj pre iných ludí ? :) lebo pokojne by si mohla, si šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no zatiaĺ nie:), ale ďakujem za krásny kompliment!:)

      Odstrániť
  6. Krásné nehtíky! Jsi velmi šikovná!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné nehty, červená je klasika a takto jsi to nádherně zimně zpestřila :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. takové nehty jsou úplně rozkošné ^^
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jsi moc šikovná, že jsi to dělala ručně, fakt krása :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, chcem sa ťa spýtať niečo mimo témy, na tvoj Clarisonic. Chcem si ho kúpiť asi zo Sephory (vyjde to lacnejšie ako vo Fann), ale našla som ho aj na Zľavolame za 59 EUR, ale to sa mi zdá zase príliš málo. Myslíš,že môžem veriť tomu, že je to pravé? Kupovala si si to tiež cez niečo ako Zľavolam alebo nejakom inom e-shope? A už si si kupovala nejaké náhradné hlavice a sedia ti? :)
    Ak mi odpovieš veľmi mi tým pomôžeš :)
    Inak krásne nechty, fakt šikovná si :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kupovala som ho zo zľavomatu, ale vyšiel o trošku drahšie 69 eur, ponúkala ho vtedy táto stránka, ktorá ho má aj aktuálne v akcii: http://www.dlhe-vlasy.sk/index.php?route=product/product&path=156&product_id=646, porovnávala som si aj znaky pravého a "fake" Clarisonicu, v postate tie znaky sedeli, len nejaký kód, ktorý má byť zvonku strieborný som myslím nenašla, ale to už si nepamätám, chvíľku potom ho začal predávať Fann, ktorý má byť výhradný dovozca, takže v podstate, keby chce predávať Clarisonic na SR iná značka, asi by mali tovar brať od Fann-u. No myslím, že na nejaký eshop, ktorý ho ponúkal za tú cenu ako píšeš ty, písali, že je to "fake", skús si zadať názov toho eshopu alebo čo to je do googla, mohlo by ti vyhodiť skúsenosti s tým obchodom od ostatných užívateľov. Hlavicu som si kupovala cez ebay a sedí:) Btw. neviem koľko stojí v Sephore (na webe som našla recenziu, kde bola zmienka o 3900kč, čo je na naše nejakých 140 eur), zatiaľ, čo vo Fannku vychádza 150 eur, ale s Fann kartičkou ide 10% dole čiže sa dostaneš na 135 eur;) a ak si vyplnila pri registrácií dátum narodenia - posielajú aj narodeninové "kupóny", pri jednom máš zľavu 10 eur pri nakúpe nad 40 eur. Neviem, či nakupuješ vo Fanne, no v tomto prípade, ti aj pri využití toho 10 eurového kupónu uplatnia 10% zľavu:).

      Odstrániť
    2. ďakujem veľmi pekne :), asi si ho objednám odtiaľ ako ty, vo Fanne moc nenanakupujem, ale ďakujem za rady, hoci narodeniny mám až o trištvrte roka tak na to sa mi čakať nechce :D viem že stojí okolo tých 3900, ale ja mám do sephory poukážku na 20% dole takže asi kvôli tomu by som si to tam kúpila keď tak ale pozriem to skorej na tom e-shope. :) Ešte raz ďakujem za pomoc

      Odstrániť
    3. jasné, že s tou 20% zľavou by sa ti oplatil viac ako vo Fanne, nevedela som, že ju máš, potom nie je o čom:),...aby si potom na mňa nenadávala, že máš nejaký "fake", lebo ja som si to porovnávala len s tým, čo som našla na nete a aj tam to bolo také pobiedne...

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)