štvrtok 19. februára 2015

BOTTOMS UP


Neónky, to je moje.:) A hlavne tie nositeľné ružové a lososové odtiene. Iste, niekedy sa mi zažiada niečo neutrálne, no minulé leto som prechodila v drvivej väčšine s Pink voltage (China glaze). Vlastne som ho striedala asi len preto, lebo mi už bolo blbé chodiť v tom istom:DD.
Jemnejšou neónovo ružovou je však Bottoms up (China glaze). Nelakovala sa najlepšie, ale bez podkladu sa jej podarilo kryť aj v 2 vrstvách. Výdrž nie je nič moc, no keď ste "fall in love" s farbou, dokážete kadečo odpustiť. :)) Apropo na fotkách farba tiahne do fialova, v skutočnosti je to jasná neónová žuvačková ružová.
Troška som sa pohrala s prostredníčkom, kde som na podklad použila bielu 148 (Gabriella Salvete), na ktorú som spravila ružové prúžky s Bottoms up (China glaze). Nad každý farebný pásik som ešte pridala trblietky s Pure diamond (Mavala). Srdiečko som maľovala od ruky, čo je na ňom aj vidieť.:)

Na kožičku momentálne používam Sally Hansen Cuticule Eraser + Balm odstraňovač nechtovej kožičky a vyživujúci hydratačný balzám v jednom, so špeciálnym zložením z bieleho čaju a uhorky. Pre maximálny účinok by ste po ňom mali siahnuť každý deň a spraviť si z toho taký malý rituál. To mimochodom vôbec nie je problém, pretože aspoň mne prekrásne vonia, pri kontakte s pokožkou sa priam topí a dobre vstrebáva. Odmenou pre vás bude krajšie pôsobiace nechtové okolie. 
Po mesiaci používania môžem potvrdiť hydratovanejšiu kožičku, ale nepovedala by som, že suchú vyslovene odstraňuje. Proste ju len dobre hydratuje a preto jej nevzniká toľko. Cenovo sa pohybuje okolo 7-8 eur, čo je vcelku dosť.:/

Páči sa Vám odtieň Bottom up? Používate balzámy na nechtovú kožičku? 

 photo 5n_zps30bcccb5.jpg

 photo 4_zps187c76d8.jpg
 photo 13n_zpsee93ed6a.jpg
 photo 14_zpse2f456a7.jpg

16 komentárov:

  1. Tyhle neonove barvy prilis nemusim, ale tahle ruzova vypada uzasne, moc se mi libi jakou jsi vytvorila manikuru :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak nechtíky sú nádherné! Ďakujem za inšpiráciu, cez víkend sa asi pokúsim vytvoriť niečo podobné :)
    Odtieň laku sa mi veľmi páči, pripomína mi leto :)
    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dokonale a srdiecko je ako zo sablony podla mna :) ten sally odstranovac mam uz tusim tretikrat. Ak chces ale odstranit kozticku zajtra ti napisem presny nazov :) je to tiez od sally

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten mám doma tiež:DDD, ale testovala som tento zvlášť....bola som zvedavá, či dokáže oboje a hlavne akou cestou:)

      Odstrániť
  4. To je nádhera ty nehty! A ta růžová se mi líbí hodně :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Veru, som rada, že sa ti tento odtieň páči:)

      Odstrániť
  5. Ty nehty jsou nádherné! Kéž bych tohle taky jednou zvládla. Ta kombinace barev je TOP. Od SH mám takový gel na změkčení kůžičky a není vůbec špatný. Tady o tom spirálovém bílo-zeleném balzámku jsem přemýšlela, ale od nákupu mě vždy odradí cena. Mám už věčnost balzámek na nehty a kůžičku Lemony Flutter od LUSH a na něj nedám dopustit (ale už mi dochází).
    Stars by Lucy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no veď tá cena je dosť vysoká, ale povedala som si, že vyskúšam, keď som práve doma nič nemala, no myslím, že druhýkrát si ho už nekúpim. Medzitým sa mi však doma nazbierali ďalšie krémiky na kutikulu:)), takže mi to isto nebude ľúto:) Nie si jediná, čo Lush chváli:)

      Odstrániť
  6. Já miluju výrazné barvy a tahle ňuňu růžová jako z obalu krabice s barbínou je prostě boží. Ale není to teda pro každého. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to teda nie je a človek na ňu musí mať aj náladu:), ale som rada, že sa ti páči:)

      Odstrániť
  7. Vau tak tie nechty sú teda podarené :) Skvelé :) A nie nepoužívam balzamy na kožtičku... POužívala som jeden od avon ale nejako sa neosvedčil :/ Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty jsi opravdu neskutečně šikovná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ďakujem Vám za krásne komentáre! vždy mi nimi zdvihnete náladu!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)