utorok 3. marca 2015

EMPTIES (JANUARY/FEBRUARY)


Kedže sa necítim veľmi dobre, spotrebované produkty zhrniem zrýchlika.

Počas januára/ februára sa mi podarilo minúť niekoľko produktov značky Bioderma. 2 kusy z rady Matriciane: Sérum a krém Multi Défense. Po oboch som mala pleť pekne napumpovanú a hydratovanú. Len sa mi veľmi nechcelo čakať medzi jednotlivými aplikáciami a po čase mi na pleti začal pravdepodobne Multi défense robiť neplechu nad hornou perou. Momentálne sa mi viac pozdáva Tolerance+, ktorý ste mali možnosť vyhrať u mňa v givke. Som rada, že sa mi ozvala ďalšia z Vás!:) Andrea si našla čas na spísanie recenzie na výhru - micelárku a krém. A ako zhodnotí tieto produkty?
"Momentálne ich už používam zhruba mesiac a moje dojmy sú nasledovné - čo sa týka micelárky, tá je absolútne výborná a právom ospevovaná na všetkých blogoch, úplne mi vyhovuje. Viac k tomu už asi niet čo dodať, myslím, že k tejto micelárke už bolo všetko povedané :-)) Som s ňou maximálne spokojná. 
U krémiku som si trošku dlhšie zvykala na jeho "neparfemáciu" - niečo tam cítim a zo začiatku mi to trochu vadilo, ale po čase som si asi zvykla a už to neregistrujem. Ináč je krémik výborný, ľahučký, osvedčil sa mi aj v mrazoch a celkovo myslím spĺňa, čo sľubuje. Používam ho iba cez deň, keďže mám suchšiu pleť, na noc dávam výživnejšiu starostlivosť, ale aj pri použití tohto krému mám pleť pekne hydratovanú bez suchých miest a zdá sa mi, že trochu sa zmiernilo aj začervenanie. Takže celkové dojmy sú vysoko pozitívne a som veľmi rada, že som mala možnosť produkty vyskúšať. Sú oba skvelé, ale micelárku som si asi obľúbila o máličko viac. :-)"
Produkty Atoderm sa mi na zimu hodili a kombinácia krémového spcháča a mlieka zabezpečila, že mi nechrozila suchá, či šupinkatá koža. Na špecifickú vôňu, charakteristickú pre tento rad, som si po čase celkom zvykla. 

Za veľa nestála micelárka Dermacolu s kyselinou hyalurónovou, ktorá má pleť spevňovať, vypínať a hydratovať. Úprimne, neviem, či niečo také na mojej pleti robila, pretože takéto účinky očakávam skôr od krému. Používanie bolo takmer bez problémov, kým som sa nepriblížila ku dnu, tak na 3 cm, vtedy ma začala neuveriteľne dráždiť v očiach a doma sme ju domíňali už len na dočisťovanie pleti.

Krém na ruky zo zimnej limitky Yves rocher bol takým bežným krémom. Nezaujal ma natoľko, že by som si poň šla znova:).

Pomaly tiež spotrebovávam zásoby deo C-thru. Oveľa viac ma však momentálne oslovuje, či už Rexona Maximum protection, či po novom Garnier Neo. Ale ten používam značne kratšie, no už teraz viem, že by som nabudúce šla do menej parfumovanej verzie.

Kdesi sa u nás vynoril aj odlakovač Sally Hansen, ktorý už v obchode nájdete v trošku inom obale. No prekvapilo ma, že na novom balení nespravili zaklapovací vrchnáčik. Podľa mňa by bol lepši. Zdá sa mi, že proti Lilienu ide odlakovanie slabšie/ pomalšie, takže nepredpokladám, že by som poň utekala do obchodu.

Thickening cream od label.m na objem som najprv nevedela oceniť, no osvedčil sa aj v kombinácií s produktom Paul Mitchell. Dodával vlasom objem, lesk a ošetroval ich. Kedže som s ním bola spokojná, môžem Vám ho s kľudným svedomím odporučiť.:) Btw. troška ťažšie sladšie vonia, ale kto má rád vôňu čerešní, je "zahojený".:)

Odličovacie tampóny z Lilda sú moja klasika, konečne také, čo do seba "nevcucnú" obsah polovice fľašky, aby Vám ho vzápätí nadávkovali na pleť. A tiež nepúšťajú vlákna!
Do spotreby si môžem zarátať aj biely lak na nechty. A 2 produkty od Inglotu, o ktorých ste si viac mohli prečítať TU. Ani jeden by som si už nekúpila. Korektor dokázal pekne prejasniť, no na zakrývanie nedokonalostí mi nestačil a pod oči mi veľmi nesadla textúra alebo som ho proste len nevedela naniesť. Vosk na obočie zase nie je oteru odolný, čo je pekne nepríjemné, keď si po ňom v zápale rozmýšľania bez rozmyslu prejdete:DD. A zas tak ma nedostal.

Benefit "that gal" som si nechala nakoniec. Rozjasňujúcu bázu na tvár som doma stále prehliadala. Milý obal v sebe ukrýva 11 ml ľahkého ružového rozjasňujuceho primeru, ktorý na pleti absolútne necítite a makeup na ňom pekne drží. Trošku som nepochopila to vytláčanie cez mriežku. No páčilo sa mi, že má na nej priehľadnú plastovú "krytku", (lebo to je "strašne" dôležite.:)))) ) Rozjasňujúci efekt som nepostrehla, no zdalo sa mi, že mojej problematickej pokožke s fliačikmi veľmi nesadol. A skôr mi zvýraznil červeň. Možno je to subjektívny pocit, pretože napr. pri rozotretí na ruke nenechal absolútne žiaden odtieň. Skúšal ju niekto z Vás?

 photo 5_zps91nw1vbs.jpg
 photo 2_zpsercksfec.jpg
 photo 3_zps0feg3xip.jpg
 photo 4_zpsa6jf8rzc.jpg

Tak to by sme mali. Zhodneme sa v názore na niečo? Čo ste naposledy z kozmetiky minuli vy?

13 komentárov:

  1. Ja som si minule kupila presne tieto odličovacie tampóny z Lidla, keďže som už nestíhala isť do DMky pre moju klasiku od Ebelin a bola som ich kvalitou celkom milo prekvapená :) Ešte som ich síce neminula, no veľa mi ich už nezostalo.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odličovací tamponky z Lidlu mám taky ráda a ten krém na ruce z YR jsem si taky koupila :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež sa chystám na príspevok o spotrebovancoch, lebo už mám tých obalov doma až až a nemám to kde pomaly skladovať :D Z tvojich vecí mám skúsenosti len s odlakovačom, tampónmi a Biodermou mliekom.
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a spokojná? ja som si tiež povedala, že je načase tie obaly konečne už vyhodiť:)

      Odstrániť
  4. S That Gal jsem měla podobnou zkušenost. Taky mám problematickou pleť :-( Jinak pěkná spotřeba!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám doma ešte polovicu z tejto micelárky od Dermacol, ale vcelku som s ňou spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je hlavné, veď ona nebola vyslovene zlá, len skôr vhodná na tvár ako na odličovanie očí. Ale už by som po nej nesiahla, lepší pocit mám z Mixy:)

      Odstrániť
  6. Benefit mám moc ráda, ale tento produkt jsem ještě nezkoušela. Škoda, že ti nesednul :(

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám doma momentálne Bright eyes, dlho som ho doma obchádzala, no momentálne som z neho nadšená:D

      Odstrániť
  7. miceralku od dermacolu mam ale bojim sa do nej akosi pustit neviem preco ale nieco sa mi na nej nepaci, ulakomila som sa na nu v casopise eva alebo emma no uvidim co snou bude :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj my sme ju mali práve z toho časopisu, myslím, že sa nemáš, čoho báť, len by som bola opatrná pri kontaktne z očami a radšej ju používala len na odličovanie tváre:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)