štvrtok 12. marca 2015

NUXE RÉVE DE MIEL


Pozeráte sa na balzám na pery, ktorý už nejaký ten mesiac patrí do mojej večernej predspánkovej rutiny. 
Hneď na úvod predpokladám, že mínusové body u Vás balzám dostane za nie veľmi obľúbené kelímkové balenie, ktoré nemusím ani ja, ale kedže ho používam pred spaním, neprekáža mi. Masívny sklenený kelímok ukrýva 15 g obsahu. 
K 20. výročiu na trhu uviedla značka tento balzám s 3 rôznymi farbami vrchnáčikov: žltým, zeleným a ružovým. Mne je teda trošku ľúto, že na mňa čakal posledný (a žltý) v lekárni (Aupark) za cca. 9,50 €. Nečakala som, že naň natrafím aj v Avione a dokonca aj v inej farbe, pretože viac by ma teda potešil v zelenej, či ružovej verzii, ale to je len taký malý detail. Bežne býva vrchnáčik biely.
Balzám je žltej hutnej konzistencie, ktorá mi pripomína stuhnutý med. A to aj vôňou, do ktorej sa miešajú citrusy. Ak teda tento typ vône veľmi nemusíte radšej siahnite po inom.;)
Je ideálny na vysušené a popraskané pery, ktoré dokáže vyživiť, ošetriť, zjemniť a chrániť. Vraj je testovaný aj v extrémnych kanadských podmienkach.:) Chváli sa 80,2 % rastlinného pôvodu bez parabénov. Na mňa v ňom žmurkli aj 2 silikóny. No bezpochyby ma v sebe aj množstvo ošetrujúcich a zjemňujúcich olejov, med, či bambucké maslo.
A aké sú po ňom pery? Jedna báseň. Predstavte si ako sa zobudíte s krásne ošetrenými, vláčnymi a vyživenými perami bez šupiniek a rôznych drobných raniek. Treba ho však používať pravidelne. Niekedy by som tiež brala o štipku viac hydratácie. Určite by som si ho však nedávala pred aplikáciou rúžu, pretože by na ňom dobre nedržal. A aby som nezabudla na niečo, čím sa tento balzám líši od iných. Pery po jeho aplikácií nelesknú - zmatnejú. 
Som rada, že som ho "objavila" a nevylučujem, že toto nie je moje posledné balenie.:D No na ďalšie si asi chvíľku počkám, lebo ho odbúda veľmi pomaly.:) 
A ak máte radi štatistiky, vraj sa jeden predá každých 28 sekúnd!

Poznáte značku Nuxe? Čo by ste mi odporučili vyskúšať?

 photo 2005_zps9brgk0t3.jpg

 photo 2003_zpsyejdmnox.jpg
 photo 2006_zpsfxzul4jj.jpg
 photo 2007_zpsxvt7nq2w.jpg
 photo 2004_zpswlllcopf.jpg
 photo 2001_zpsyij2sbiz.jpg

6 komentárov:

  1. Značka Nuxe mě hrozně láká a určitě bych ráda zkusila i tento balzám na rty, vypadá moc krásně :)

    New in: February 2015 + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Keby mal ine balenie,,, ale toto zial nedokazem prekusnut a doslova taketo balzamy neznasam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne ťa chápem, ja ho používam pred spaním, takže mi to v tomto prípade až tak nevadí:)

      Odstrániť
  3. O této značce jsem slyšela, ale nic zatím nezkoušela :). Taky mi balzámek připomíná med

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som čítala o očnom kréme a micelárke, ale zrovna tej mám doma celkom zásoby z iných značiek, takže možno vyskúšam ten očný krém:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)