štvrtok 7. mája 2015

RISKY BEHAVIOR


Prvé obavy z tejto energetizujúcej farbičky sa našťastie nenaplnili. Mylne som sa totiž domnievala, že je na mňa príliš ružová. V skutočnosti je to ukážková, ťažko vyfotiteľná, fuchsiová magenta (sýtosýta ružová s výrazným fialovým podtónom). Na fotke sa dokonale pretvaruje ako žiarivá ružová (len slabý odvar skutočnosti) a v prítmí zase pôsobí ako fialová. Zoznámte sa s ďalším "Orlýkom" z kolekcie Adrenaline rush: RISKY BEHAVIOR
Musím sa priznať, že začínam prepadať kúzlu týchto mini "Orlýčat", pretože sa s nimi dobre lakuje, niekedy stačí aj jedna hrubšia vrstva a vydržia práve toľko, aby Vás farbičky nezačali nudiť. Či už vo fľaštičke alebo na nechtoch.:)

Ako sa Vám páči tento odtieň? Máte doma nejaký Orly lak?

 photo 2_zpsjl4r5aw1.jpg

 photo 6_zpsngmjvluv.jpg
 photo 4_zpslaxf49ds.jpg
 photo 3n_zpswjyscvzc.jpg
 photo 8_zpsprbmguee.jpg
 photo 5_zpsm4cw1z1t.jpg

30 komentárov:

  1. Máš opravdu nádherný tvar nehtů! Opravdu nádherné! Pečuješ o nehty nějak extra? :-) Jinak šikulka, moc krásné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. júúj, veľmi si ma potešila takýmto komplimentom.Nemám dojem, že by som sa o ne nejak extra starala, myslím, že taká tá klasická starostlivosť:). I keď som do nej najnovšie zahrnula aj gél na odstraňovanie nechtovej kožičky od Sally Hansen. A pred spaním okrem krému na ruky používam aj krémik na kutikulu. Ale neviem, či to až tak ovplyvní tvar nechtov.:)

      Odstrániť
  2. Krásné! Moc povedený nail art. Od Orly nemám žádný lak, ale tento odstín si píšu na seznam přání!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. len pozor, v skutočnosti je ešte krajší, tmavši a viac fialovejši:), na tej poslednej fotke je odtieňovo asi najbližšie:)

      Odstrániť
  3. krasne upravene nechty :) a velmi pekna farebna kombinacia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. páni, nehtíky jsou moc krásné ♥
    http://inspirationbypett.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherné nehty a hlavně božská manikůra :) To srdíčko je úžasné :)

    GIVEAWAY + Make-up speciál 2.část

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na nehtech se ta barva trefuje přesně do odstínu, který nemusím. :-) Buď by na můj vkus musela být světlá a víc korálovorůžová, tak, jak ji máš na nehtech na první fotce anebo naopak ještě tmavší, sytější a zářivější. Já si fuchsiovou představím taky jako namodralou, studenou růžovou, opravdu tmavou, sytou a výraznou, ale v tomhle laku to nevidím. Možná je to jen světlem, foťák krade barvám intenzitu. :-) Tohle je pro mě trošku nudná infantilně barbínkovsky růžová. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ona je v skutočnosti o dosť tmavšia a intenzívnejšia, vôbec sa mi ju nedarilo zachytiť a najviac sa asi približuje na poslednej fotke, kde je však tlmenejšia:/ pozerala som sa aj na obrázky na nete a ani tam som nenašla obrázok, ktorý by zobrazoval skutočnosť, ale podľa farieb by som ju teda asi skôr zaradila k magente:D trošku sa sekla, pre mňa sú tieto dva odtiene dosť podobné..:) a fakt never tomu, čo vidíš n a fotkách, vôbec som im neupravovala farbu a aj tak som pozerala ako "puk", keď som si ich stiahla do PC, že kde sa tam vzala tá svetlo ružová:/

      Odstrániť
  7. Je to (asi) divné ale miluju tvoje ruce! :D Máš je tak hezké a štíhlé a tvar nehtů je prostě boží <3
    Lak vypadá skvěle, myslím, že ta barva se skutečnosti asi nejvíce přiblížila na druhé nebo poslední fotce, ne? :-)

    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak takéto vyznanie som ešte myslím nedostala:), až som z toho v rozpakoch:), ale ďakujem! Mne zďaleka moje ruky nepripadajú také dokonalé...., aj keď teda s tvarom nechtov som spokojná:) A áno máš pravdu, najviac sa farbička priblížila asi na poslednej fotke!:)

      Odstrániť
  8. DOkonálá farba, manikúra dizajn :) tíško závidím

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Odpovede
    1. musím súhlasiť, je to fakt skvelý odtieň a dúfam, že sa mi ho raz podarí odfotiť aj reálnejšie:)

      Odstrániť
  10. Šikula si najväčšia, opäť krásny nail art :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. na růžové nehty sice moc nejsem, ale tomuto krasavci bych klidně dala šanci :) od Orly žádný lak nemám, já jsem závislá na Essie! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)