utorok 30. júna 2015

EMPTIES (JUNE)


Posledný deň v mesiaci je tu a s ním aj malé zhrnutie spotrebovaných produktov.

Dno mi ukázala obľúbená čistiaca pena Dr. Kitzingera, moja záruka hladšej a hlavne neaknóznej pleti. Toto bolo tuším moje druhé balenie. Žiaľ prestali ju predávať, tak uvidím ako bude teraz moja tvár vyzerať. Našťastie ma z najhoršieho ťahá Missha.:)
Pri starostlivosti o pleť ešte chvíľku zotrváme. Gél so 40% kyseliny hualurónovej robil malé zázraky a navyše príjemne voňal, no uznávam, že pre niekoho, kto uprednostňuje neparfumované výrobky by to bolo možno už moc. Doma máme ďalšie balenie, to snáď hovorí za všetko. Škoda len, že jeho cena sa zvýšila o celých 5 eur.:/ A dozvedela som sa malú pikošku, vraj ho vyrobili lekárnici pre lekárnikov, preto tá zlá dostupnosť. 
Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream bol mojím prvým slimačím produktom, preto som bola zvedavá jednak na konzistenciu, jednak na vôňu. Obe mi vyhovovalo, naviac po jeho použití dostala pleť príjemný zdravý "odlesk", takže som rozmýšľala, či sa vôbec maľovať a zakrývať ho makeupom.:) Určite sa nebránim ďalšiemu baleniu, škoda len, že v žilinskom "shope" Missha zmenili otváracie hodiny a býva otvorené už len cez pracovný týždeň od 9 do 18, s polhodinovou prestávkou od 13.30 do 14.00. Takže koniec víkendovým návštevám.
Sprcháče veľmi neriešim, no tento Radox Energise mal neskutočne nabudzujúcu vôňu limetky s pepermintom. Také malé "virgin mojito". Pokiaľ máte možnosť ovoňajte ho v obchode a dajte mi vedieť, či ste odolali!!! Myslím, že teraz som tieto sprcháče videla vo viacerých obchodoch dokonca v akcii.
Dlhoročná stálica Versace Bright crystal sa mi už troška zunovala, preto sa celkom teším, že sa môžem presunúť na Moschino Funny. Každopádne v zálohe mám aj tak ďalšie balenie, ktoré som dostala.:)
Ku Kerastáse mousse bouffante by som sa rada obšírnejšie vyjadrila v samostatnom článku. Absolútne si ho však obľúbila moja mama, ktorá neváhala a šla do ďalšieho 400 ml balenia! Preventívne sa naň zatiaľ však môže len pozerať, pretože treba spotrebovať aj to, čo až také skvelé nebolo a drží to miesto v poličke. Na tomto je však super vôňa a fixácia bez zlepovania. Pri takomto výrobku človek zistí, že sa oplatí priplatiť.
Dove krém na telo sa tu už párkrát v tejto forme objavil. ( Kupovala som si vtedy 4 kusy v akcii.:)) ) Až tak ma v tejto forme neohúril a kedže som najnovšie zatúžila po zmene siahla som po konkurenčnej značke Garnier.

Tento mesiac som teda spotrebovala niekoľko príjemných produktov, po ktorých by som kľudne siahla znova. Uvidíme ako na tom bude nasledujúci mesiac. 

A v akom duchu sa niesol jún u Vás? Spotrebovali ste niečo za čím Vám bude ľúto alebo naopak konečne ste varadili to, čo už Vám riadne "pilo krv"?

p.s. Názvy produktov obsahujú odkazy na články, v ktorých som sa výrobku venovala obšírnejšie.

8 komentárov:

  1. Já teď mám arnikový sprchový gel od Weledy, který je taky hrozně povzbuzující a na to, že bylinkové vůně v kosmetice moc nevyhledávám, tak tady mi to vůbec nevadí :-) Jinak od Radox jsem už skoro vypotřebovala pěnu do koupele s černým pepřem a ženšenem a to je teda fakt úžasná vůně, vždycky provoněla celou koupelnu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fíha, to si ani neviem predstaviť ako tá pena vonia:))

      Odstrániť
  2. Krásná spotřeba, připomněla jsi mi v ní, že sním o pořízení Versace Bright Crystal :)

    Sladká bruneta ♥ ... ta od Syoss!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento krém Dove mám taky a krásně mi pokožku vyživuje :) I skvěle se mi roztírá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa práve tento zdál vyživovo slabší, radšaj mám klasiku, ale v teplejších dňoch nebol zlý:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)