piatok 5. júna 2015

HOUNDSTOOTH


Kohútia stopa vyzerá veľmi pekne na oblečení, no myslím, že rovnako dobre ukáže aj na nechtoch. Presvedčila ma o tom Arvonka, ktorá si ju zvládla nakresliť, teraz sa podržte, od ruky a dovolím si napísať, že to zvládla ľavou zadnou. Je to proste umelkyňa a má cit pre farby, pretože jej kombinácia so žltou je prudko "fashion".:) 
Ja som si uľahčila prácu s nálepkami. Vlastne som sa s nimi trošku sekla a myslela si, že sú vodolepky. Keď som to zistila dosť ma to zamrzelo, ale stále som sa tešila na krásnu manikúru. A to aj napriek tomu, že som neodhadla sklon a na prostredníku nie je vôbec podľa mojich predstáv. Pásy som sa na seba snažila plynulo nadpojiť, no celkom sa mi to nedarilo. Ako-tak som to však dotiahla do konca. Posledným bodom bolo finálne prelakovanie priehľadným lakom. Vtedy som zistila, že sa celá nálepka správa ako tie celoplošné, kde máte jeden vzor a 10 nálepiek, ktoré po prilepení len z konca opilujete. Aj mne nálepka na konci trošku "zavadzala", tak som ju usmernila pilníčkom. A po 2 hodinách kochania sa som zistila, že som si nálepku stiahla z prsta.:)))) Takže, ak ich nabudúce použijem, tak radšej už len na menšie plochy.

Páči sa Vám vzor kohútej stopy?

p.s. Už Vám zostáva len posledných pár minút na zapojenie sa do givky o letnú výbavu na dovolenku!

 photo 1_zpswcbanrly.jpg

 photo 2_zpsg2oe8vxy.jpg
 photo 105_zpsmuntjsbh.jpg
 photo 106_zpsfwnezprn.jpg
Stále platí kód "MYSBW10" s 10 % zľavou.:)
 photo unnamed 1_zps1wjqmexv.jpg
Ďakujem Bornprettystore.com za poskytnutie produktu k recenzií.

24 komentárov:

  1. Ďakujem za milé a pekné slová, veľmi si ma potešila a vylepšila mi náladu :)) Tvoja farebná kombinácia je tiež veľmi pekná, letná a svieža, škoda len, že ti manikúra vydržala tak krátko :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne to bolo ľúto:/, no nakoniec som ju vynosila len tak magentovo-bielu:)

      Odstrániť
  2. Tak ten vzor sa mi moc páči, ale aj ružovka je poriadné lákadlo.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že práve tá nádherne vynikne s takýmito čierno-bielymi vzormi, podobne ako Risky Behavior od Orly:)

      Odstrániť
  3. Jako by jsme si četly myšlenky, já jsem taky dělala kohoutí stopu, ale tím pěkným počasím se mi nechce moc trávit čas psaním článků :-D :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš, asi sa nejako synchronyzujeme....no veru, bola by škoda sedieť pri PC, ešteže to istí večer:)

      Odstrániť
  4. Kohútia stopa je fakt zaujímavý vzor, na nechtoch v kombinácií s ružovou to vyzerá úžasne :) minigiveaway s YR

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a pozerala si už na Arvonkinu kombináciu so žltou;)?

      Odstrániť
  5. Líbí se mi to, ale jsem moc velké kopyto na to, abych to zkoušela. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Překrásná manikúra. Mě víc než ten vzor zaujala ta skvělá růžová. Ideální na léto.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa komentárov nie si sama, myslím, že tú farbu podporila aj tá čierno-biela kombinácia:)

      Odstrániť
  7. Sem to sice tak úplně nepatří, ale chci poděkovat za tip na bílý lak od Gabrielly Salvete. Konečně jsem se dostala k tomu ho pořídit a dneska jsem ho nalakovala. Je moc fajn, suprová konzistence, štěteček úzký, což mi vyhovuje, stačí dvě vrstvy a vzdor tomu, že je řidší, tak je pigmentovaný opravdu mohutně. Přestože se skvěle nanáší, tak je hutný. Nepruhuje snad ani, kdybych se fakt snažila, tudíž si nemám šanci druhou vrstvou stáhnout tu předchozí. Myslím, že už jsem našla svého favorita, jiný hledat nebudu. Nemáš zkušenosti s tou matnou bílou, co teď nově mají? Zaujala mě, možná si koupím alespoň ten matující topcoat. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to vôbec nevadí, ani nevieš akú radosť si mi spravila týmto feedbackom:)! Tiež sa mi páči, že pomerne rýchlo schne, takže nemusím čakať nekonečne dlho, kým si dám ďalšiu vrstvu. Ja už som sa dostala do polovice fľaštičky a zdalo sa mi, že trošku zhustol, tak som doňho pridala riedič laku a je opäť super. S tým matujúcim radom skúsenosti nemám (doma mám od tejto značky len tú 148-čku), takže ti nepomôžem:/.

      Odstrániť
    2. Kde kupuješ thinner, prosím? Jsem ho v kamenném obchodě nesehnala, všude na mě koukali poněkud divně, co to chci. :-) Akorát v DMku paní věděla, co chci, že to sice měli, ale už nemají. Nechce se mi zrovna objednávat.

      Odstrániť
    3. ja naň väčšinou narazím v drogérií, u nás napr. v Tete, momentálne mám cca. v takejto fľaštičke: http://pesiazona.webnoviny.sk/P/Profesionalny-univerzalny-riedic-laku-na-nechty-55ml/146791537/. Rada by som ti poradila, ale na SR máme iné drogérky ako v CZ:/. Najskôr naň však asi naraziš skôr v takých tých drogériach, ktoré nie sú súčasťou nejakej siete....

      Odstrániť
    4. Já vím, že na Slovensku máte zase jiný sortiment, ale jestli nevíš o nějakém řetězcovém obchodě. V těch se ten sortiment zas tak neliší... V Tetě jsem byla a neměli... Zkusím ještě oběhnout teda ty malé drogerky, to asi už jedině. Děkuju. Dokonce už začínají být k sehnání taková ta udělátka na gelovky jako čistič výpotků a jiný věci, ale hledat ředič laku je jako shánět minimálně svatý grál. To asi drogerkám kazí tržby neboco, že by si holky tak často nekupovaly nový laky. :-D

      Odstrániť
    5. veď práve mne "šrotovalo", v ktorom reťazcovom obchode by to mohli mať, ale žiaden ma nenapadol, lebo všetky 3, čo som kupovala mám práve z Tety (ono to ani v podstate nebola Teta, len majú jej sortiment a aj akcie Tety tam platia, je to práve taká menšia drogérka), preto som ti poradila to. Nechápem, prečo ho nemajú bežne.:/

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)