utorok 2. júna 2015

READY, STEADY, SUMMER!


Na jún som sa tešila z viacerých dôvodov a jedným z nich bolo aj to, že som pre Vás mala naplánovanú ďalšiu rozdávačku. A čo sa v lete hodí viac ako výbava na opaľovanie?:)

Kedže sú balíčky dva, stojí pred Vami prvý krok - rozhodnúť sa, ktorý by Vás potešil viac. Vôbec vám to nazávidím;), pretože akonáhle mám pred sebou niečo, kde si treba vybrať z dvoch možností, v 98% sa proste neviem rozhodnúť hneď "z fleku".:) 
V tom lepšom prípade, nad tým dokážem "meditovať" aj polovicu dňa. Vám stačí, keď to stihnete do piatkového poludnia (t.j., do 12.00, 5.júna 2015).

č. 1 obsahuje

  • krém s vyhladzujúcim, protivráskovým efektom Photoderm Anti-age SPF 30 pre citlivú pokožku
  • sprej Photoderm MAX SPF 50+
  • tyčinku na pery a citlivé miesta Photoderm MAX SPF 50+
  • upokojujúci sprej Photoderm SOS


  • č. 2 obsahuje:

  • zmatňujúci fluid pre mastnú a zmiešanú pokožku Photoderm MAX SPF 50+
  • sprej podporujúci a predlžujúci prirodzené opálenie Photoderm BRONZ SPF 30
  • tyčinku na pery a citlivé miesta Photoderm MAX SPF 50+
  • upokojujúci sprej Photoderm SOS


  • Teraz prichádza už tá jednoduchšia časť. Pretože začína čas dovoleniek, napíšte mi, aká je vaša vysnívaná destinácia. Kľudne sa rozpíšte. A určite ma poteší, ak spomeniete, kam sa chystáte tento rok, ale to už nie je povinné.
    Nezabudnite pripísať svoju mailovku, aby som Vás v prípade výhry mohla kontaktovať!

    GOOD LUCK, GIRLS!

     photo 2_zps7tscs0tn.jpg

    p.s. Ďakujem spoločnosti Bioderma za poskytnutie cien do súťaže.

    11 komentárov:

    1. Ahojík,
      tak já bych si vybrala, jelikož jsem ještě tak trochu puberťák (24 :-o) balíček č. 2. Chtěla bych navštívit tolik destinací a letos se díky hledání práce nikam nepodívám :( Kam se určo musím jednou za život podívat jsou mongolské stepi a pohoří Kavkazu!!! Proč? Protože miluji neobvyklá místa a moře mě netáhne...A pak mě extrémně lákají všechny bunkry, bývalé armádní základy a např. v tom Rusku gulagy :-) petabr2@centrum.cz

      OdpovedaťOdstrániť
    2. Pripravila si pre nás krásnu súťaž! Ja sa tento rok určite chystám niekam k moru a už niekoľko rokov si telo natieram prevažne faktorom spf 30, čo môjmu typu pokožky vyhovuje, takže ja som za balíček č.2 :)
      A moja naj destinácia je Grécko prevažne ostrovy- Kréta, Karpatos... krásna príroda, more, milí ľudia, dobré jedlo- to všetko tam nájdem takže odporúčam, kto tam ešte nebol :)
      petra.kklv@gmail.com

      OdpovedaťOdstrániť
    3. Já používám SPF 50 od Biodermy, ale na obličej a s make-upem a je opravdu super. BEAUTYPUSINKA

      OdpovedaťOdstrániť
    4. ja by som si vybrala balik c 1 ako alergig a anti aging kremik pre maminku :D
      moje vysnivane navstivit ostrov santorini uz velmi dlho ma to tam laka a na fotkach vyzera uzasne a aj ludia co poznam a navstivili ospievali to miesto takze velmi rada by som konecne po 5 rokoch isla niekam mimo SR a potom ma lakaju severske krajiny momentalne je to hlavne norsko ta prirora flordy hory no proste rozpravka
      monikabullova@gmail.com

      OdpovedaťOdstrániť
    5. Krásná výhra,z lékárny jsem ještě opalovací kosmetiku neměla, a tahle díky pěkným obalům vypadá moc dobře. Moe vysněná destinace je rozhodně Itálie, procestovat ji křížem krážem, a zdokumentovat vše na food blog, miluji jídlo a italskou kuchyni :))) Takže tohle je můj sen. A kam se chystám letos? No financí je díky rekonstrukci bytu méně, takže na Moravu, ještě jsem tam nebyla tak se moc těším na dlouhé procházky a dobré víno :)
      Balíček by se mi v případě výhry hodil číslo dvě, jelikož mám mastnější pokožky.
      email - jana.wertheimova@seznam.cz

      OdpovedaťOdstrániť
    6. Perfektná súťaž! Od Biodermy som zatiaľ mala len krém pod oči a micelárnu vodu, s produktami na opaľovanie skúsenosti zatiaľ nemám. Keďže používam prípravky, ktoré predchádzajú predčasnému starnutiu, vybrala by som si balíček č. 1:)
      A moja naj destinácia- je India, mám rada nie moc populárne krajiny na dovolenku a kde je to "iné" ako u nás, páči sa mi tuzemská kultúra, jedlo, ľudia...tak dúfam, že raz sa tam dostanem :)
      maja.pekyy@gmail.com

      OdpovedaťOdstrániť
    7. Máš pravdu :) To rozhodnutie je stále veľmi ťažké, dlho si nad tým lámem hlavu a potom ma dosť aj mrzí, že som ten daný balíček nevyhrala. Ale tak rozhodla som sa pre balíček č.2. :) Biodermu mám rada, tieto produkty som ešte neskúšala ale podľa mňa budú rovnako skvelé ako tie micelárne vody a masky na pleť :) Moja vysnívaná destinácia je asi Taliansko, prešla by som úplne celé Taliansko tak za mesiac to by mi stačilo, vyskúšala by som všetky jedlá, všetky pláže, obhliadla si všetky mestá a hlavne vychutnávala tú pohodu :) Tento rok sa nechystám nikam špeciálne do zahraničia. nikolaorechovska@gmail.com

      OdpovedaťOdstrániť
    8. mne sa pači č1.
      Ja by som išla kamkoľvek na dovolenku keby mam možnosť a hlavne aby som tam bola s jednym najdoležitejšim človekom. Ja som bola som v taliansku asi pred dvoma rokmi v Bibione je tam veľmi pekne ale chcela by som pozrieť napríklad aj do Chorvátska kde je číre more:)) Zatial nemam žiadnu dovolenku na plane to sa uvidí ešte:)
      aj.ro.na.trio@gmail.com

      OdpovedaťOdstrániť
    9. Vdaka za peknu sutaz :) Mala si pravdu, vybrat si je tazke pretoze Biodermu mam velmi rada, ale balicek c.2 by urcite potesil :) Mam strasne vela vysnivanych Kuba, Mexiko, Male Divy atd, atd.... no a toto leto do Turecka ale kam presne, to sa este uvidi :)
      zuzana.zuzu26@gmail.com

      OdpovedaťOdstrániť
    10. Tak to je opravdu paradni vyhra, moc se mi zamlouva balicek c. 1 :-) Je asi milion mist kam bych se chtela podivat, ale tenhle rok to moc nadejne bohuzel neni, vypada to, ze spis budu rada za nejakou brigadu, abych si mohla konecne poridit novy notebook :-) :-D Jinak je sance, ze bych se nekdy behem pristiho skolniho roku mozna mohla dostat konecne zase do Anglie, to by bylo super, kdyby to vyslo :-)

      zakov77@seznam.cz

      OdpovedaťOdstrániť
    11. Tento komentár bol odstránený autorom.

      OdpovedaťOdstrániť

    Thank you for leaving comment:)