streda 8. júla 2015

HOT SHOT vol.II


Z času na čas sa snažím vytiahnúť aj tie odtiene lakov, na ktoré sa až tak často nedostáva, pretože inak "točím" obľúbené odtiene stále dokola.:D Poznáte to, však!? A tak si dnes svojich 5 minút slávy môže opätovne užiť Orlíča "Hot shot". Parťáka mu pri tom robí už notoricky známa Gabriella Salvette č. 148 a prúžky, ktoré som Vám predstavila v tomto poste

Čo poviete na takýto svietivý/neónový odtieň červenej? Môže byť alebo máte radšej tmavšie, či viac klasické odtiene?

p.s. Poprosím výherkyňu Bioderma noviniek ANITU, aby sa mi ozvala s adresou na blogový mail! Ak tak nespraví do budúceho utorka, cena bude putovať niekomu inému.

 photo 4_zpsi6uig4at.jpg

 photo 6_zpszyjjdv2u.jpg
 photo 7_zpsxwdjiceq.jpg
 photo 10_zpssi7gsglp.jpg
 photo 11_zpsiwgvk8o2.jpg

6 komentárov:

  1. Ja síce nie som veľký fanúšik oranžovej, ale s takýmto jednoduchým zdobením sa mi páči veľmi, super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no práve tým, že je to taká neónka, tak sa ťažko fotí a na fotkách farba veľmi nezodpovedá realite. Tá zodpovedá skôr v týchto postoch:http://mysweetstrawberries.blogspot.sk/2013/08/urobila-som-to-zas.html a http://mysweetstrawberries.blogspot.sk/2015/03/hot-shot.html:)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. práve tým, že je taká žiarivá tiež ju mám radšej v lete než v zime, ale zrovna v tejto manikúre mi až tak ten odtieň nesadol:). Tuším minulý rok na jar som ju nosila veľmi intenzívne:))

      Odstrániť
  3. Ta oranžová barva je opravdu krásná :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ono je to skôr červená, ale taká žiarivá, krásne až neónkovo vynikne skôr v predošlých manikúrach: http://mysweetstrawberries.blogspot.sk/2015/03/hot-shot.html a http://mysweetstrawberries.blogspot.sk/2013/08/urobila-som-to-zas.html:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)