štvrtok 16. júla 2015

SUN OF A PEACH


Podobnú, ak nie aj totožnú manikúru som obdivovala už niekoľkokrát na nete a práve teraz prišiel jej čas. S neónkami Vás už asi nudím a možno niekoho nepoteším tým, že sa to v najbližšej dobe pravdepodobne ani nezmení. Kedže stále točím dokola viac-menej ružové odtiene, zľutovala som sa nad touto neónovou oranžádou China glaze "Sun of a peach". Tá si za parťákov vybrala čierny Rimmel "Black out", bielu Gabriellu Salvete č. 148 a Essence trblietky "Hello holo", ktoré mám už večnosť, no vždy som radšej siahla po obľúbených od Mavaly "Pure diamond". Tie ma nechali vštichu, pretože vrchnáčik tak zatuhol, že môžem rovno vyhodiť celý lak tak ako je! Rovnako je na tom aj jeho zlatý trblietavý brat "Gold diamond". Alebo má niekto nejaký tip ako "otvoriť/vypáčiť" takýto lak? Som zvedavá, či sa niekto taký nájde.:)
Zajtra je konečne piatok, tak si poriadne užite víkend a napíšte mi ako sa Vám táto moja manikúra páči!:)

 photo 2_zpsowtfa9pm.jpg

 photo 4_zps1uwvuca3.jpg
 photo 5_zpskqcuq6yf.jpg

17 komentárov:

  1. Tak do toho laku jsem se momentálně zamilovala!:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádhera! Opravdu překrásné nehty. A tahle úžasná oranžáda je na léto dokonalá <3
    CHIC Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a na nohách k nude sandálom je ešte lepšia!:)

      Odstrániť
  3. tak ja take zatuhnute flasticky, dam vzdy otvorit frajerovi :D ja by som to sama neotvorila a asi by som ich aj vyhodila...ale on to otvori, niekedy aj zubami :D
    a mna nenudia tvoje nechty, je leto a neonky k nemu patria....nadhera :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ho nemám nablízku a keď som mala, tak som mu ho nepodstrčila, ale myslím, že s ním nespraví nič, ja som už strihla orýpať vrchnáčk, strhnúť nálepku s nápisom a nič.......Tvoj frajer je teda riadne obetavý, ja by som tomu môjmu nedovolila otvárať so zubami nič! Zuby máme len jedny!...A ďakujem za názor a pochvalu:)

      Odstrániť
  4. a zkoušela si lak dát otevřít nějakému silákovi? :)
    neonky a léto k sobě neodmyslitelně patří, takže mě se líbí moc!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si na to zobrala "blicky", oškrela som aj vrchnáčik, úplne zotrela nápis a nič, ani ťuk, takže...je to stratené.. Ono s nimi boli priebežne problémy s otváraním....keby to je klasicky krémový lak, tak sa to možno ešte dá, ale vďaka tým trblietkam....a ďakujem za názor, teším sa z neho!:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)