štvrtok 6. augusta 2015

EMPTIES (JULY)


Aj Vás prekvapilo to množstvo?:) A to som prvých 6 produktov mala odškrtnutých už po prvom týždni. Ale to, že to dosiahne až magické číslo 13, som teda nečakala ani v najdivokejších snoch. Ono nie je sa čomu ani čudovať, keďže veľa produktov bolo už na hranici dna.:)
Začnem tým pozitívnejším.
Samoopaľovacia pena St. Moriz (odtieň Dark) patrí už medzi stabilných obyvateľov mojej kozmetickej výbavy. A teraz, keď som asi prvýkrát zatúžila aj po odtieni Medium, s tým, že ich budem kombinovať, je na stránke, kde ho kupujem ako na potvoru vypredaný. Vlastne okrem rukavice tam majú momentálne vypredané všetky produkty tejto značky.:/ Apropo rukavica, nanášam ho s tou od Vita liberaty, u ktorej sa ukázala životnosť asi rok. Normálne sa mi začala na spojoch párať.:/ Teraz neviem, či je lepšie to alebo to, že zo St. Moriza sa odlepuje penová/ nanášacia časť (vydržala rozhodne dlhšie).

Kerastáse a jej rada Densifique je určená pre vlasy bez hustoty. Luxusne voňala a vlasy boli krásne lesklé, bohatšie, poddajnejšie a pružnejšie. Moje suché končeky boli pre ňu tvrdší oriešok, s ktorým si tak celkom nevedela poradiť. Problém som vyriešila používaním oleja, takže keby mi niekto daruje šampón a masku vôbec by som sa nenahnevala. Penu by som hádam oželenla, pretože vlásky boli rozlietajšie, no musím uznať, že hustotu dodala.

Missha Enzyme peeling softener - verný spoločník, vďaka ktorému som mala krajšiu, doslova žiaricu pleť. Troška som oplakala, že mi došiel. Našťastie som našla v domácich zásobach utajený toner od Dr. Kitzingera. A niečo obdobné od Shiseida si zaobstarala aj mama, takže je čas nenápadne otestovať aj jej produkt.:)
Vlastne to, čo som napísala k predchádzajúcemu produktu by som kľudne mohla napísať aj k toneru Dr. Kitzingera. Odstraňuje odumreté bunky, vďaka čomu može moja pleť bez problémov príjmať ďalšiu starostlivosť.  

Mineral mud body scrub od NATURAL Sea Beauty - čistiaci bahnenný píling obsahujúci komplex minerálnych látok z Mŕtveho mora. Prírodné bahno z Mŕtveho mora čistí a posilňuje "unavenú" pokožku, zatiaľ čo jemné čistiace častice odstraňujú odumreté bunky pokožky, čím ju zanechávajú hodvábnu a pružnú.
Mal typickú vôňu výrobkov z Mŕtveho mora a veľmi príjemné jemné častice dokázali spraviť dôkladný píling. Za mňa palec hore.:) A za cenu zas dole.:))) Ešteže som ho dostala.

Nedávno som Vám podala obsiahlu recenziu značky Laidbare. V júli sa mi podarilo spotrebovať 2 produkty, ktoré na mňa najviac zapôsobili: anti-age krém Working 9 to 5 a hojívý krém Spot the difference. Navzájom sa skvelo dopĺňali, až som mala po ich nanesení pocit, akoby mi pleť prebehla cez rozjasňujúci filter, mažúci všetky nedokonalosti, póry a .... Proste mi pripadala ako prebehnutá cez Photoshop. Už teraz vidím, že mojej pleti tieto krémy chýbajú.:/

Neutrálne pocity vo mne zanechala micelárka Mixa s panthenolom, odličovala fajn, ale neviem prečo v poslednej dobe vždy, keď sa pri micelárkach prehupnem cez väčšiu polovicu mám dojem, že už neodličujú tak efektne. No aj napriek tomu jej sestra v modrom balení sa mi páčila viac.

Odlakovač Lilien bol dlho mojim favoritom, pokiaľ sa mi nazačalo zdať, že mi necht vysušuje. Ranu pod pás mu udelil odlakovač SYX z Marionnaud s mandľovým olejom, ktorý odlakuje rýchlejšie, necht navysuší a vonia!

Vyživujúca esencia Missha, ktorá má zabraňovať vypadávaniu vlasov a dodávať potrebné živiny vlasovému folikulu, obsahuje extrakty z 15 druhov orientálnach bylín. Pozitívne ohlasy som čítala na blogoch aj instagrame, takže mi ňou priateľ jednoducho spravil radosť. Príjemne vonia. Nanáša sa na pokožku hlavy pomocou zúženého aplikátora po umytí "hrivy", ktorú nezaťaží ani nepolepí. Chvíľku po nanesení cítite príjemný neobťažujúci chladivý efekt. A či mi obmedzil padanie vlasov? Nevšimla som si. Možno nie som cieľová skupina alebo som moc odolná.:/

 photo 9_zpslbsp6qdx.jpg

Najhoršie som si nechala na koniec. Burt's Bee Very Volumizing šampón s olejom z granátového jablka a extraktom z Moringa semiačok, kokosovým a slnečnicovým olejom by mal vlasy čistiť, pokým sójové amino kyseliny dvíhajú vlasy od korienkov, dodávajú im lesk, jemnosť a objem.
Po prvom použití som bola celkom nadšená. Druhé bolo horšie. A na tretie nedošlo riadne dlho. Vlastne ani nechápem ako sa mi ho podarilo vypotrebovať. V kúpeľni na mňa ešte čaka kondicionér, ktorý sa míňa neskutočne pomaly a ja sa teším až ho dopotrebujem.
Šampón sám o sebe má zlatavú farbu, je riadne tekutý a vlasy pri umývaní zdrsní. A to až tak, že mám problém našampónovať si všetky vlasy. Musela som ho obmieňať, lebo používať ho súvisle by znamenalo mať vysušené (áno, vysušuje ako blázon, je jedno či použijem kondicionér alebo nie, najlepšie však použiť nejaký iný - hydratačný), rozlietané, nepodajné vlasy s objemom (či bez neho), aký nechcete.:/

 photo 0006_zpslxamfqu3.jpg
 photo 0005_zpscwz6ux8c.jpg

Skúšali ste už zázračnú esenciu od Misshy alebo niečo od Burt's Bee, či St. Moriz? Určite mi do komentárov dajte vedieť, či sa v niečom zhodneme alebo či máte opačnú skúsenosť. Teším sa na Vaše komentáre!:)

3 komentáre:

  1. Tak to je pekná spotreba, ja si plánujem od značky Mixa kúpiť DD krém, micelárku som obchádzala už dlho, tak asi vyskúšam ten krém a uvidím, či si kúpim ešte niečo ďalšie.
    Inak, ďakujem Ti za všetky krásne komentáre k článkom u mňa na blogu, veľmi ma potešili :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa nejak okrem micelárky od tejto značky neláka vyskúšať nič, akurát som čítala dobré ohlasy na krém na ruky, ale neviem, či som si kúpila zlý, lebo sa mi zdá, že je to čistý glycerín:))) a to ma až tak neberie, tiež som mala zo vzorky nejaké krémy na pleť a tá ich veľmi nemusela. Takže som zvedevá ako ti sadne DD, teraz to neber, že mne nesadli tieto veci nesadnú ani tebe, každý sme iný a každému vyhovuje niečo iné, veď to poznáš....

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)