utorok 13. októbra 2015

BIODERMA BLOGGERS + SÚŤAŽ


 photo 101_zps7tsrv6fd.jpg
Na blogoch ste už isto zaznamenali ďalšie blogerské Bioderma stretnutie. Tento rok som sa po dlhej dobe pripojila k ďalším 15 blogerkám aj ja. Kedže sa všetko točilo okolo rady Sébium, ktorej "kódovou farbou" je zelená, dostali sme za úlohu prísť v niečom zelenom. V Sheratone, kde sa stretko konalo, preto nebol preto najmenší problém identifikovať "Bioderma Girls".

Po privítaní sme sa presunuli do reštaurácie, kde sme si vychutnali obed.
 photo 102_zpsih9jd4be.jpg
 photo 104_zpsrzff3yfw.jpg
 photo 106_zpskxnmszca.jpg

Následne sme sa presunuli do konferečnej miestnosti, kde nám Lucka odprezentovala problematiku akné. Povedali sme si niečo o produktoch zelenej línie Sébium (určenej pre problematickú pleť), ktorá obsahuje patent Fluidactiv®, ktorý:
  • redukuje tvorbu akné - pôsobí na symptómy,
  • zabraňuje opätovnému návratu - pôsobí na príčíny,
  • reguluje hydrolipidický film - redukuje kvalitu kožného mazu. 
Tiež sme sa dozvedeli, že Sébium Global (recenzia) ako jediný z celej rady Sébium obsahuje unikátnu účinnu látku Bukuchiol a dosahuje výborné výsledky pri stredných a ťažkých formách akné. A hlavne, že BIODERMA ako JEDINÁ zabraňuje OXIDÁCIÍ SKVALĚNU a VYROVNÁVA POMER MASTNÝCH KYSELÍN V KOŽNOM MAZE a tým upravuje zloženie kožného mazu ako u zdravého človeka.

 photo 108_zpsmfxn4djf.jpg
 photo unnamed_zpsirjz0c2q.jpg
Zdroj: Veronika Š. (blog)
Cez prestávku sme sa pofotili (selfíčko ste mohli vidieť u Vierky) a prešli sme na voľnejšiu časť, kde nám Lucka prezradila niečo zo zákutia značky a tiež výsledky prvého kola súťaže Bioderma Blogger Contest. Mimochodom s radou Sébium však môžete súťažiť aj Vy. Viac informácií nájdete TU.
Po vydarenom popoludní sme sa nabalené darčekmi pomaly rozpŕchli každá svojou cestou. 
Veľké ďakujem za pozvanie patrí Bioderme a hlavne Lucke. Konečne som mohla prehodiť pár slov s babami, s ktorými som sa nevidela už ani nepamätám, stretla som nové tváre, ktoré vďaka blogom už akoby poznám:) a opäť sa dozvedela niečo nové. 

A kedže ma Bioderma obdarila aj cestovným balením Sébium produktov, rozhodla som sa, že ho venujem do súťaže. Produkty si tak môžete nanečisto otestovať. A ktovie možno Vás zaúčinkujú tak, že si do lekárne pobežíte po plné balenia.:)
Podmienkou je napísať komentár s emailovou adresou do nedele 18.10.2015.

12 komentárov:

  1. píšem komentár s emailovou adresou :) lu-cinda@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sutazim iveta.antolikova@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sestřenka tuto řadu ráda, to by byl dáreček :-) littlesmitka@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To by bolo super :)
    denkkaa8@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sébium řadu mám moc ráda, sice mi jako micelárka více sedí růžová, ale krémy Sébium jsou super a je pravda, že vidím rozdíl, pokud je používám nebo ne, takže bych určitě ráda vyzkoušela i další produkty :)

    ladytwig@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Musela to byt opravdu super akce :) Sice tahle rada neni urcena pro mou plet, ale moc dobre vim komu by udelala radost, tak zkusim stesti :)
    zakov77@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Môže to byť zaujímavá skúsenosť :-)

    anita91@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, aj ja sa zapájam :)
    k.hornakova@post.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)