streda 7. októbra 2015

CelluBlue

 photo 01_zpsfclk5oj6.jpg

Hups, ... Niekedy sa môžete k recenzií odhodlávať toľko, až sa odsunie do neurčita...
Takým prípadom je aj táto masážna pomôcka Cellublue na celulitídu, ktorý som dostala na testovanie ešte minulý rok. Za tú dobu ste si už o ňom mohli na iných blogoch čo-to prečítali, napr. že ním môžete napodobniť pohyby známej vákuovej masáže, ktorá je najúspešnejšia ošetrovacia metóda proti celulitíde!

Princíp je jednoduchý. Pomocou "kalíška" sa vytvára podtlak, ktorý pomáha rozbíjať tukové bunky. Kalíšok jemne nasáva pokožku, tým ju masíruje, okysličuje a prekrvuje. Takto podtlakom narušené tukové bunky sú vyplavované lymfatickým systémom z tela von. Práve preto by ste po masáži mali behom nasledujúcej hodiny vypiť 0,5 litra čistej vody, (to pomôže odstrániť z tela toxíny a vytlačený tuk.)
Behom nasledujúcich týždňov by ste mali vidieť pozitívne výsledky (svojej driny). Celú "tortúru" môžete zefektívniť zdravou stravou a cvičením. A potom sa už len vytešovať zo zdravšej a pevnejšej pokožky!


Ako pôsobí Cellublue na pokožku
 photo Snimka obrazovky 2015-10-05 onbsp20.36.16_zpskvoikbmo.png
 photo 0008_zpsmmbxad6r.jpg

Malý zázrak, ktorý sa sa minulé leto najpopulárnejším produktom vo Francúzsku mi prišiel v praktickej látkovej taštičke s logom. Neviem, prečo som očakávala, že k nemu bude pribalený aj nejaký krém, či olej.:)) Tak či onak, je vyrobený z hypoalergénneho medicínskeho silikónu. Napriek tomu, že má hrubšie steny, nie je problém ho zmačknúť.
Pred samotnou masážou je priam nevyhnutné na pokožku použiť trochu oleja. Nemusí byť vôbec určený na riešenie problému s celulitídou. Ja som experimentovala a spočiatku používala krém, ktorý som počas aplikácie musela nanášať opakovane. Vždy akoby zmizol a práve vtedy bola masáž bolestivejšia. Takže "mazadlom" rozhodne nešetrite! Mohli by ste si spôsobiť zbytočné modriny.

Prvým krokom je zafixovanie kalíška Cellublue na pokožke -  zmačknutím bokov, priložením na pokožku a pomalým otvorením. "Banka" by sa mala prisať na pokožku. Silu prisatia si pritom môžete konrolovať samé - nadvihnutím  a následným vypustením vzduchu, čím snížite silu prisatia.
A potom už len veselo posúvať zafixovaný kalíšok zospodu smerom hore cca 3 minúty a následne zľava doprava cca. 1 minútu. Ďalšiu minútu by ste mali venovať kruhovým pohybom smerom zdola nahor. Aby ste zvýšili efektivitu, celú masáž môžete ukončiť silným pritlačením k pokožke a banku od kože odťahovať.
Každé ošetrované miesto je nutné masírovať aspoň 5 minút. V závislosti na vybranom mieste a štádiu celulitídy je možné meniť dĺžku každej aplikácie. Potrebná je však každodenná aplikácia.

Názornú úkážku si môžete pozrieť vo videu:


Pár varovaní: 

Cellublue by ste nemali používať na poškodenej pokožke a tiež v prípade ochorení obehovej sústavy, či  dermatologického ochorenia.

V prípade, že Vám pri masáži vznikajú modriny, treba znížiť silu prisatia k pokožke. Taktiež môžete znížiť počet aplikácií, teda prevádzať masáže obdeň.

 photo 0010cellublue_zps8czfmey8.gif

Cellublue som používala podľa inštrukcií. Kedže som si už predtým prečítala nejaké recenzie, bála som sa modrín. Našťastie žiadne sa mi nepodarilo vyrobiť a to aj napriek tomu, že som používala krém. Ten pokožka behom chviľky do seba doslova vpila, preto som ho musela nanášať opakovane. Ideálny je teda olej. Pomôcka potom lepšie kĺže, aj manipulácia je pohodlnejšia. Určite je fajn vyskúšať si silu prisatia "nanečisto".
Bezprostredne po masáži bolo miesto aplikácie začervenané (prekrvené) a teplejšie, čo je absolútne normálny jav, ktorý súvisí so zvýšeným krvným obehom.
Kedže toto domáce "bankovanie" nepatrí medzi najzábavnejšie činnosti, nechávala som si ho zvyčajne na večer k telke po sprchovaní, tesne pred spaním. To je aj dôvod, prečo som nevypila odporúčaného pol litra vody. Nechcelo sa mi behať celú noc na vécko.
Po cca. mesiaci používania bola pokožka opticky aj na dotyk vypnutejšia a hladšia. Na blogoch som sa dočítala aj o negatívnom dopade a tzv. vyťahovaní žiliek. Ani mi to nedošlo, no keď som sa pozrela na nohy, všimla som si, že mi nejaké pribudli. Cellublue som teda odložila bokom.
Verím však tomu, že pokiaľ nemáte "problémy so žilami", dokáže byť táto pomôcka veľmi užitočná v boji s pomarančovou kožou. Pripomína mi jeden elektrický prístroj, ktorý sme doma mali, keď som bola mladšia.:) Ten kožu nasal a odmietal ju pustiť. Isto Vám je jasné, že to častokrát končilo modrinami. Tento je lacnejší, človek pri ňom nepotrebuje elektrinu, tým pádom si ho môže zbaliť doslova pod stan, aj vďaka jeho malým rozmerom a cestovnému vrecku. Intenzita prisatia je voliteľná. Tak už zostáva len pravidelne sa "dokopať" k tomuto úkonu. 
Ja ho pravdepodobne posuniem mame, pretože hneď ako mi prišiel, mama vyskočila, že jéééj to je to, čo bolo v časopise.:) A že kde sa to dá kúpiť a aj ona také chce. :))) Tak Vám snáď časom zreferujem ako pôsobil u nej.:)

Ako vyzerá boj Váš boj s celulitídou? Hľadáte útočisko v ponuke krémov, masáži, studených spŕch alebo máte iné "tajné" zbrane? Dali by ste sa nahovoriť na Cellublue?

Ak Vás Cellublue zaujal, môžete ho kúpiť napr. TU.

p.s. Ďakujem zastúpeniu spoločnosti Cellublue za poskytnutie produktu k recenzií.

4 komentáre:

  1. dneska akurát sa objavil aj u mňa doma takže ho pojdem otestovať dobre že som si mohla u teba prečítať par rad ako na to dakujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne má akurát prísť, ale tých žiliek sa trochu bojím, lebo keď raz vyskočia, asi sa im nebude chcieť preč :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiež som dostala ponuku na testovanie, ale som ju neprijala lebo mám problémy so žilkami, tak som radšej nechcela riskovať...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hrozně bych po téhle pomůcce toužila, ale nechce se mi teď do ní investovat. Ale třeba si jí časem pořídím :)
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)