piatok 2. októbra 2015

EMPTIES (AUGUST+SEPTEMBER)


Tak to tak vyzerá, že je najvyšší čas dať si nákupnú stopku.;) Mnohé produkty sa totiž nevedia dočkať testovania a stoja doslova v rade. Taký bežný #bloggerproblem.:) Preto som asi 2 dni dozadu odolala a neodklikla objednávku na feelunique s 20% zľavou (na čo som patrične hrdá), samozrejme v nádeji, že sa jej v budúcnosti znova dočkám. To mi však nezabránilo, kúpiť si 2 ORLY krémy na Interbeauty. Ale inak som sa držala!!!

Mám neskutočnú radosť, že som konečne minula kondicionér na objem od od Burt's Bee, pretože namiesto, aby vlasy ošetril, ich vysušil. A o slamu na hlave nikto nestojí. O šampóne som Vám písala už minule

Sprchový gél Dobe gentle exfoliating má drobné mikroperličky, ktoré by mali poskytovať miktopeeling. Ak ho však chcete na účel "peelingu", radšej siahnite po niečom inom. Ja nevidím rozdiel, či použijem nejaký z inej rady alebo tento. Inak DOVE je klasika, ktorá nikdy nesklame a príjemne vonia.

Samoopaľovaciu penu pHenomenal 2-3 week tan som recenzovala už minulý rok, kedy som z neho veľmi nadšená nebola. Zmeny sa dejú a ja som prišla na chuť aj tomuto opaľovaču v pene. Aj keď som ho zvyčajne použila raz za 3 dni. Pokožke dodal prirodzené opálenie a hebkosť. Paradoxne tento rok sa mi zdal odtieň lepší ako ten od St.Morizu. Možno si pamätáte, že minulý rok som frflala na "žltosť". Akurát na rukách farba dlho nevydrží.

Sally Hansen Insta-dri som minula doslova do poslenej kvapky. Vydržal mi od začiatku roka až doteraz. Mne vyhovoval, no viem, že niektoré mu neviete prísť na meno. Cenovo vychádza na 4,80€/13,3ml, čo je určite výhodnejšie ako Astor 6,49€/12 ml. Čoskoro budem môcť porovnať aj jeho kvality, kedže už je v poradovníku na testovanie. (pozn. Momentálne som však maximálne nadšená z dvojice od značky ORLY podklad "Bonder" + rýchloschnúci nadlak "In a snap". Manikúra mi s ňou vydrží aj týždeň.)

Biely lak od Gabriella Salvete vynikajúco kryl a rýchlo zasychal. Okrem toho mal príjemný plochý štetček, s ktorým bolo možné lak naniesť presne bez väčšej námahy.

Z Laidbaru mi ostala už len obľúbená maska. Pretože sa mi v auguste som spotrebovala nielen čistič, ale aj sérum. Až s odstupom času vidím ako veľmi robila táto kozmetika dobre mojej pleti a ako veľmi jej teraz chýba. A to som si hovorila, že tie recenzie na nete kecajú, keď toľko chvália. Ak nemáte predsudky voči prírodnej kozmetike, určite na ňu mrknite. Neoľutujete. Celú recenziu nájdete TU.

Padlo ďalšie balenie odličovacích tampónov z Lidla.

V Tescu som si nedala pokoj a podľahla akcii anti-perspirantu Fa Nutri skin. Už po pár použitiach som oľutovala svoj počin, lebo zanecháva biele stopy. 

Konečne som sem presunula vypotrebovanú riasenku Clarins Wonder Perfect. Aj keď som ju už nejaký ten mesiac nepoužívala, asi som stále dúfala, že nejako ožije. Nahradila ju presne taká istá, takže Vás nemusím presviedčať o svojej spokojnosti.

Arganový šampón od KATIVY dodal vlasom lesk a zdravý vzhľad. Ako za trest mi však pravidelne zaplietol vlasy. Napriek tomu by som pouvažovala nad jeho opätovnou kúpou. 

Zvyčajne mi riadne dlho trvá, kým začnem testovať nejaké vzorky. Niekedy sa k tomu ani nedostanem. No kedže som už dlhšie mala zálusk na krém na ruky od Orly Rich renew nebolo vyhnutia. Chystala som sa na Interbeauty, kde mal byť aj stánok s nimi. A prečo neušetriť na poštovnom, prípadne uľaviť peňaženke zľavou, keď sa dá. Krémy sú výživne a patria medzi hutnejšie. Ako som predpokladala sladké verzie mi nesadli vôbec. Zato Pretty a Passion sú na zozname (pozn. medzičasom sa už ocitli aj doma:) ).

Okrem toho sa mi podarilo mimo domova spotrebovať aj:
Emerald deo sprej. Moja klasika. 
Clinique cestovné mydlo, ktoré už neukazovalo také kvality ako kedysi. Celkovo mi 3 kroky od Clinique nerobia už tak dobre na pleť ako kedysi. Po spotrebovaní posledných zvyškov nepredpokladám, že by som sa k nim ešte vrátila.
250 ml balenie micelárky H2O. Zatiaľ, čo doma som skúšala drogériové verzie micelárok, mimo domova som si dopriala tento skvost. Až teraz, keď som sa k nej opätovne vrátila aj doma dokážem oceniť, že je neparfumovaná, a tiež ako skvele a expresne odlíči. Vzhľadom na spotrebované množstvo nie je ani cena, taká vysoká ako sa na prvý pohľad zdá. 
SOS Bioderma sprej po opaľovaní tzv. prvá pomoc pri spálení pokožky slnkom. Ja som ho používala ako bežný sprej po opaľovaní. Návod na použitie hovorí, žeby ste ho mali nastriekať na pleť a nechať zaschnúť. Sprej má však svoj roztyl a tak ste mali vidieť, aká bola klzká dlážka podo mnou po jeho aplikácií:)) Balenie nám vydržalo 4 dni, teda presne toľko, koľko zvyšok načatého balenia Bergasolu, v ktorom bola menšia polovica. Z toho som tiež nemala potrebu ťahať prádzny obal so sebou domov. Zdal sa mi však viac výživný.

A ako ste na tom s bilanciou nákupy-spotreba Vy? Kupujete až, keď Vám niečo dôjde, máte rozumnú mieru - jeden rezervný kus alebo podľahnete akciám a nakupujete nekontrolovateľne do zásoby?:)

4 komentáre:

  1. Já mám Vita Liberata samoopalovák moc ráda, ale je fakt, že mám trošku jinou verzi. :)
    Fairychain

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si už medzičasom kúpila tiež inú verziu a myslím, že keby si ju aplikujem 3x za sebou ako túto, dosiahnem rovnaké výsledky.:)

      Odstrániť
  2. no musim vyskusat ten Sally Hansen Insta-dri ale tiez chcem vyskusat novy top coat od essence

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) to poznám, ja mám doma momentálne od essence dvojku k tej manikúre, čo má byť ako gélová, astor a tiež 2 rýchloschnúce nadlaky od Orly..a neviem, či som na nejaký aj nezabudla:DDD

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)