štvrtok 17. decembra 2015

CHRISTMAS MOOD


Ahojte! Už Vás chytila vianočná atmosféra alebo si zatiaľ dáva načas? Myslím, že pri pohľade na moje nechty sa ma túto otázku už nik ani nemusí pýtať. Odpoveď je jasná každému. No je fakt, že bez nich a hlavne tých trblietok, by som ju "nechytila".
Plán vol "vyvenčiť" "After party" od FNUGu. Doposiaľ som ho vždy kombinovala so zlatými trblietkami (môžete vzhliadnuť TU a TU), no myslím, že omnoho krajšie ukáže s tými striebornými (napr. Essence "Hello holo"). Ako to vidíte Vy?
Na prostredníček som dala biely základ Orly "White tips". Potom som si štetček laku poriadne obtrela o steny a už len letmými pohybmi načrtla stromček. Na ten som s bodkovačom nepravidelne umiestnila biele bodky ako základ pre trblietavé strieborné guľky. A na vrchol nasadila čisto trblietavú ozdobu - bodku.:)

Páči sa Vám FNUG skôr so zlatými alebo striebornými trblietkami? Nechcem nikoho ovplyvňovať, ale podľa je s tými striebornými priam skvostný!:)

 photo 41_zps0sphqj85.jpg
 photo 42n_zpscdwiyhev.jpg
 photo 45_zpsmhirrljm.jpg
 photo 47_zps62oyzvgy.jpg
 photo 40_zpsvx3x5rke.jpg
 photo 44_zpsyue1bkfp.jpg
 photo 43_zpsm7qgdtuq.jpg

17 komentárov:

  1. Moc krásný nehtíky i výzdoba :) Tuhle ŽaŽ taky mám

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna vianočná manikúra, stromček je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Řekla bych, že zlatá z něj vytahuje vínovou, kdežto se stříbrem vypadá víc studenofialově. Rozhodně se mi víc líbí v kombinaci z tohohle postu. Já sice barvu žlutého zlata obecně dvakrát nemusím, neboť mi v zásadě nesluší, ale tohle je fajn. Všechny ty odstíny červené mi se zlatou připadají navíc příšerně prvoplánové.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. až takto som sa nad tým nezamýšľala, ale asi máš pravdu:) ďakujem za názor:))) stále s tou červenou nedám pokoj, čo?;)

      Odstrániť
  4. Super manikúra! Fnug vyzerá skvostne tak aj tak :) A veľmi sa mi páči nápad s tým "dry brush" stromčekom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ach to je nádhera! Ten sromček aj s "výzdobou" je dokonalý. Ja som do dnes ešte skúškovala, takže si až cez víkend začnem uvedomovať, že mám konečne voľno a môžem si začať Vianoce užívať :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jeeej to som ešte teda nevidela kráásny ten stromček na nechtoch užasne:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)