nedeľa 13. decembra 2015

Vypadávajú Vám vlasy? Pomôže Vám NANOGEN!


Ak Vás trápi vypadávanie vlasov, je načase, aby ste spoznali Nanogen! Ten využíva najmodernejšiu technológiu vo vývine rastových faktorov identických s tými, ktoré udržujú rast vlasov, oddaľujú ich zánik a obnovujú rast. Špecifický je tým, že tieto rastové faktory fungujú rovnako ako tie ľudské, avšak pochádzajú z rastlín, čím sú výnimočne šetrné a ich používanie je etické[zdroj]

Odkiaľ sa berú rastové hormóny v týchto produktoch? Jednoducho sa vystrihne a odoberie časť DNA z ľudskej bunky obsahujúca kód pre rastový faktor. Táto sa synteticky kopíruje a potom sa vloží do semien jačmeňa, ktoré sa vzápätí zaseje. Každý jeden klas z tejto "úrody" obsahuje rastový faktor, ktorý je ďalej z rastlín extrahovaný a formulovaný do Nanogen produktov. Zbytok sa použije na ďalšie zasiatie a produkciu.

Nanogen nie je v tejto oblasti žiadnym nováčikom, má viac ako 10 ročné skúsenosti s produktami na liečbu vypadávania vlasov a vraj patrí medzi najlepších svetových predajcov prípravkov na zahustenie riedkych vlasov. Dokáže Vám vrátiť nielen stratené sebavedomie, ale aj vaše silné a husté vlasy.
Pokiaľ chcete riešiť hlavne problém vypadávania, siahnite po šampóne, kondicionéry a sére. Jedná sa o najúčinejšiu formu z rady Nanogen s najvyššou hladinou rastových faktorov pre obnovu rastu vlasov a zastavenie ich vypadávania. Vzhľadom na rôzne potreby je vytvorený rad zvlášť pre ženy a zvlášť pre mužov. "Liečbu" môžete doplniť a posilniť aj tabletami, taktiež prihliadajúcimi na životné obdobie muža (pre zrelých mužov / pre aktívnych mužov) a ženy (po menopauze/ pre mamičky).
Kedže všetko chce svoj čas, kým zázračné trio zaberie, môžete si vylepšiť sebavedomie tzv. zahusťovačmi vlasov. Tie Vám vizuálne pomôžu prekryť zrednuté miesta a presvitajúcu pokožku behom niekoľkých sekúnd. Mikroskopické keratínové vlákna sú počas aplikácie z patentovanej kinetickej dózy dobité unikátnym silným elektrostatickým nábojom, ktorý zabezpečuje ich intenzívne uchytenie na akýkoľvek typ vlasov. Vlákna by tak mali vydržať po celý deň, či bude veterno, ďaždivo alebo keď sa spotíte. Originál Nanogen vlákna sú z prírodného keratínu, rovnakého ako vaše vlasy a na výber máte až z 10 odtieňov, ktoré môžete dokonca kombinovať pre dosiahnutie, čo najprirodzenejšieho vzhľadu.

 photo 2_zpsvdllinbf.jpg

Čo sa týka šampónu a kondicionéru, sú bez SLS, SLES a PARABÉNOV. Prezentujú sa tým, že riešia problém väčšiny šampónov a kondicionérov. Tie vlas obaľujú a vytvárajú povlak, ktorý sa časom vrství a vlasy zaťažuje, Nanogén využíva unikátnu technológiu, ktorá zabezpečuje prísun účinných látok do vlasov a pokožky oveľa efektívnejšie ako akýkoľvek iný ošetrujúci šampón.

Šampón na zhustenie vlasov obsahuje prelomové rastové faktory VEGF a peptidy podporujúce zdravý rast a objem vlasov už po prvom použití. Je vhodný pre citlivú vlasovú pokožku, ktorú hĺbkovo čistí a príjemne osviežuje pomocou kyseliny salicylovej.
Odporúčaná doba pôsobenia po premasírovaní 1 minúta.

Kondicionér pre riedke vlasy, ktorým obsiahnuté keratínové proteíny dodávajú objem, pevnosť a lesk už po prvom použití bez zaťaženia. Má špeciálne klinicky vyvinutú receptúru s obsahom zvláčňujúcej kyseliny hyalurónovej (anti-age) a rastových faktorov VEGF. Je šetrný k vlasovej pokožke a vhodný na každodenné použitie.
Po vmasírovaní do pokožky by ste kondicionér mali nechať pôsobiť 4 minúty.

 photo 600070_zpsbjbgb2aw.jpg

ZLOŽENIE ŠAMPÓN
 photo thumb_IMG_0756_1024n_zpsl55wx5d6.jpg
ZLOŽENIE KONDICIONÉR
 photo thumb_IMG_0755_1024nn_zpsudqgbjpf.jpg

Vlasové sérum obsahuje najvyššiu koncetráciu Nanogen rastových faktorov VEGF. Špeciálne zloženie chráni folikuly pred poškodením voľnými radikálmi. Toto má na starosti telu vlastný antioxidant superoxiddismutáza. Obsiahnutá kyselina hyaluronová má anti-age efekt.
Celkovo sérum výrazne zlepšuje vlasovú kondíciu, podporuje a obnovuje zdravý rast vlasov.
Fľaštička obsahuje 30 ml a každý deň aplikujete 1 ml pomocou pipety. Odporúčam natiahnuť si ho na viackrát po menších množstvách. Jednak je to praktickejšie a jednak neviem, či sa mi niekedy podarilo to maximálne množstvo natiahnuť. Sérum si rovnomerne naneste na pokožku hlavy a prstami jemne vmasírujte. 
Najlepšie výsledky by ste mali dosiahnúť aplikáciou po použití Scalprollera. (Nemám odskúšané:) )

 photo 600020_zpsvnfdttwq.jpg
 photo 6000090_zpsfqvh3h0m.jpg
 photo 60000100_zpsfmc05iuw.jpg
 photo 1_zpsph13m3ih.jpg
ZLOŽENIE SÉRUM
 photo thumb_IMG_0758_1024n_zps7m5jioat.jpg

Túto značku používa moja mama, ktorá s padaním vlasov bojuje a stihla vyskúšať už niekoľko "osvedčených" produktov. A kedže by niekomu mohli tiež pomôcť rozhodla som sa, že Vám dám o nich malé echo.
Koncom minulého roka sme vďaka otváraniu MAC-u zavítali do Auparku. Ako sme sa po ňom tak túlali, zaviedli nás kroky aj do miestnej lekárne, v ktorej mamu zaujal práve šampón a kondicionér. Najprv však váhala, či sa oplatia a hlavne,či budú fungovať. Predsa len nechať za šampón cca. 19 € a kondicionér cca. 15 €, nie je len tak. Obsluha ju nakoniec ukecala aj na sérum.:) V tom čase už niečo účinné naozaj potrebovala, lebo sem-tam sa vlas ocitol na linke, vzápätí na stole,....pre ženu, nič príjemné...
Už po prvom použití sa jej zdali vlasy pevnejšie. Oproti tomu ako to ona nazýva tenké "rybárske vlasce" výrazná zmena k lepšiemu. Vrátil sa im lesk a vitalita. Ale hlavne, radikálne sa zmiernilo padanie. Parfumácia oboch produktov jej sedí (mne prípomína ríbezľový džús) a vydržali jej asi 3/4 roka. Teraz pri konci už z času na čas použila pre zmenu aj iné produkty. Nikdy však nezabudne na finálny krok - sérum, vďaka ktorému sa jej zdá, že to celé funguje. Aj keď nestojí málo a vydrží len mesiac, je ochotná zaň tie peniaze dať.
A to hlavne preto, že z tých produktov, čo doposiaľ vyskúšala sa jej táto trojica zdá najúčinnejšia.

Šampón s kondicionérom som síce nestihla vyskúšať, no sérum som si zakúpila aj ja. Spočiatku som ho používala len po umývaní vlasov /2x týždenne/, no časom som zmenila postoj a začala ho používať denne, tak ako sa má. Neviem to celkom popísať, no vlasy mi naozaj menej padali a zdali sa mi pevnejšie od korienkov (akoby vystužené). Dvíhali sa a nepôsobili "upľasknuto". Niečo také, ako keď pohnojíte rastlinu a ona zrazu ožije.

Ak bojujete s podobným problém a odhodlali by ste sa k vyskúšaniu, odporúčam šampón s kondicionérom kupovať na lookfantastic.com. Oplatí sa počkať na 20% zľavu, ktorá sa opakuje každú chvíľu, dokonca sa mi zdá, že v poslednej dobe takmer denne. Naposledy ma oba vyšli na pekných cca. 19-20 €. Čo je pekná suma, vzhľadom na to, že tu dala mama toľko prakticky za jeden produkt. Lacnejšie ho nezoženiete ani na slovenských eshopoch. U séra je to presný opak a oplatí sa kupovať ho tu. Najnižšia cena sa pohybuje okolo 31 €, pričom pri pravidelnom odporúčanom dávkovaní 1ml denne Vám vydrží mesiac. No výsledky zaručene uvidíte.

Bližšie info o produktoch nájdete aj na stránke nanogen.sk.

Počuli ste už o Nanogene? Trápi Vás padanie vlasov? Ako s ním bojujete? Čo zaberá u Vás?

4 komentáre:

  1. Škoda, že v ČR není moc dostupný, protože tohle vážně potřebuju!! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale veď lookfantastic.com doručuje aj do ČR dokonca bez poštovného:). Inak u vás funguje zase táto stránka:http://www.mbvlasy.cz/:)

      Odstrániť
    2. Nanogen je dostupný aj v ČR.

      www.nanogen.cz :)

      Odstrániť
  2. Nanogen je dostupný aj v ČR.

    wwww.nanogen.cz :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)