piatok 30. januára 2015

SOFT & GENTLE


Tento týždeň sa môžete tešiť z dvojitej dávky "nail art-ov". Prinášam Vám len deň starú manikúru. Červenej asi definitívne odzvonila, pretože som dostala chuť na niečo nežné, jemné... Bielo-ružové:).
Minule pri latté-čku som Vám ukázala dorastajúci mesiac, pri ktorom som si pomohla 1-centovou mincou. Teraz som ju obkreslila tak, aby som pomocou nej vytvorila cúvajúci.:) Na základ som použila bielu klasiku Gabriella Salvete č."148". Biely lak je u mňa asi najpoužívanejšia farba. Vždy u mňa nájde uplatnenie, či už ako podklad na vyniknutie farby, zosvetlenie prirmavých lakov, ako základ, či na tvorenie rôznych vzorov. Po nalepení vystrihnutej "šablóny" som naniesla ESSIE "French affair". Pri zatváraní fľaštičky som si škrkla po laku na ukazováku tak, že som mohla začať od znova:)). A to nehovorím o tom, že som si na ňom už predtým musela 2x premaľovať biely základ. Aspoň vidíte, že aj mňa vie lakovanie nechtov potrápiť.:):)

No ako tak pozerám von oknom, styling s tulipánmi je riadne mimo:)). Už aby bola jar. Aj u vás dnes tak sneží?. Asi hlúpa otázka, však?!

Prajem Vám krásny víkend!

 photo 3_zpsa1cfb7b9.jpg

štvrtok 29. januára 2015

Sally Hansen s Rimmelom:)


To, že u mňa stále pretrváva nálada na červenú, som jednoducho musela využiť. Zároveň som vás už nechcela nudiť červeným "Right said red" (Sally Hansen), ktorému sa v poslednej dobe dostalo pozornosti asi ako žiadnemu. Takže som siahla po "All fired up", prekvapivo tiež od Sally Hansen, ktorý nie je mojou srdcovkou a navyše by mohol mať aj lepšie krytie. Doplnila som ho bodkami s čiernym Rimmel "Black out". 
Mám však dojem, že biele bodky by zapadli viac.:/
Čo poviete?

 photo 3_zpsd830c5de.jpg

utorok 27. januára 2015

Dostupná a efektívna zároveň?


Taká by mala byť estetická, telová a dekoratívna kozmetika NIP+FAB poskytujúca ideálnu starostlivosť, ktorú založila Maria Hatzistefanis. Klinicky testovaná kozmetika pracujúca s 3 základnými prírodnými zložkami, ktorými sú: 

  • Včelí jed, ktorý má na vzhľad pleti zázračný účinok. Zvyšuje odolnosť tkanív vďaka toxínu, ktorý pri kontakte s pleťou vyvolá ochrannú reakciu. Tá, začne do daných oblastí vysielať viac krvi, čím sa zvyšuje prirodzená tvorba kolagénu a elasténu, čo sa prejaví viditeľným vyhladením vrások a celkovo pleti. Pozor, ak máte alergiu na včelie produkty!
  • Hadí jed je zaujímavý v prípade vyhladenia mimických vrások, v okolí čela, očí a úst. Môžeme ho nazvať aj "novodobý botox", ktorý vďaka prírodnému charakteru a jednoduchšej aplikácií nezaťažuje organizmus. Efektívne pôsobí na upokojenie pokožky, elimináciu opuchov a zvýšenie pružnosti pokožky.
  • Kyselina hyaluronová je nášmu organizmu prirodzená. Zabezpečuje rehydratáciu pokožky, vracia jej pružnosť, pevnosť a napomáha vyhladeniu vrások na tvári. práve preto je ideálna v čase, keď pokožka starne, stáva sa menej pružnou, vláčnou a náchylnejšou na tvorbu vrások. Práve nedávno som sa v jenom letáčiku dočítala, že každý dobrý hydratačný krém by ju mal obsahovať!
Ja som mala možnosť vyskúšať 2 "vlajkové lode", čiže produkty, ktoré patria v zahraničí medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie.

 photo 52nn_zpsc4c46c16.jpg

streda 21. januára 2015

MATCH: HAND CREAMS

 photo 2nnn_zps80e64b5d.jpg

Túto zimu dostala pokožka rúk obzvlášť zabrať, preto bolo nevyhnutné dopriať im zvýšenú staroslivosť. A aj keď som krémovala niekoľkokrát denne, nie vždy sa dostavil očakávaný efekt. Doma sa mi nahromadilo zopár krémov na ruky, preto ma napadlo usporiadať "match" krémov na ruky. Ste zvedavé ako dopadli?

nedeľa 18. januára 2015

LATTÉ

 photo 6_zps2e4091ba.jpg

Konečne som sa vzdala červenej a siahla po neutrálnejších farbách. Keď som sa nechtami chválila priateľovi, len skonštatoval: " A toto je čo? Latté?" V podstate má pravdu:). Ale kým to nepovedal nahlas, vôbec som sa nad tým nezamyslela.:)

Ako sa Vám páči gradient v takomto prevedení?

p.s. Ako obyčajne naživo ukážu krajšie:) a ani ja sama by som nečakala, že sa mi tak zapáčia:).

 photo 5_zps1e90a064.jpg
 photo 4_zpsec9e8e2f.jpg

streda 14. januára 2015

EMPTIES (DECEMBER)


Až teraz pri pohľade na dátum som si uvedomila, že už je polovica mesiaca za nami a za chvíľu budem opäť "stajlovať" prázdne krabičky, aby sa mi vošli všetky na fotku:D. Hor sa teda na decembrovú "odpadkovú" bilanciu:).

Podarilo sa mi minúť 2 micelárky, z ktorých jedna sa ukázala ako úžasná a obsadila vedúcu pozíciu. No a tá druhá sa presunula na kôpku - "už nekúpim", čo je taký malý paradox, pretože pred pár mesiacmi sa ocitla medzi obľúbenými produktami mesiaca. Na čiernu listinu sa dostala čistiaca micelárna voda Bourjois. Jej glycerínový podtón mi nebol veľmi príjemný, no bola som jej to ochotná odpustiť, pretože s riasenkou si dokázala poradiť a to mi šlo. Pleť s ňou tiež spočiatku nemala problém, no po čase sa začala protí jej používaniu vzpierať. A potom prišiel moment, keď som si jej dala na tampón viac než bolo vhodné a dostala sa mi od očí. Hádajte, čo sa stalo. Štípala. A dokonca sa mi zdá, že príjemne ani nechutila:)).
Zato micelárka od Mixy v očiach pri náhodnom kontakte neštípe, je ľahká, osviežujúca a pleť s ňou nemá problém. Neprekáža mi ani vôňa, tá mi je dokonca veľmi príjemná, na rozdiel od mnohých iných užívateliek, ktoré práve z micelárok Mixa cítia nejaký podtón pliesne. Ja z nej cítim práve vôňu ružovej vody, čo je pochopiteľné, kedže je o tento extrakt obohatená. A to spolu s vitamínom B5. Je vhodná na citlivú pleť so sklonom k podráždeniu a pri odličovaní make-up priťahuje ako magnet.  Takže pár ťahov a ste odlíčená. Práve preto mám doma už aj ďalšie balenie. Jediné mínus by dala baleniu. Pri stlačení pumpičky, musíte obsah do tampóna zachytávať, pretože skôr letí nad ním ako by do neho vsiakol.
Akú máte skúsenosť s micelárkou Mixa?

pondelok 12. januára 2015

Right said red with glitters

 photo 3_zps98ea76fe.jpg

Tak nejako sa neviem od tohto červeného krásavca odrhnúť:). S menšou prestávkou a malými obmenami ho mám na rukách už asi mesiac, čo je celkom rarita, pretože sa mi nestáva, že by som nejaký červený mala 2x po sebe, nieto ešte viac. Pri tomto je pochopiteľne všetko inak.:) Dúfam, že Vám ešte nelezie krkom;)
Tentoraz som konečne opustila vyslovene vianočné motívy, aj keď farby Vianoc - červená (Sally Hansen Right said red), zlatá ( Mavala Gold diamond) a biela ( Gabriella Salvete 148) ostali.

Aký je Váš obľúbený červený lak?

 photo 1_zpsb58b0b2f.jpg
 photo 2_zpsd222b95b.jpg

utorok 6. januára 2015

...a zase tie vločky!

 photo 2nnn_zpsb0d9a195.jpg

Čo hovoríte na tú nádielku snehu za oknami? Možno si ešte pamätáte na môj posledný nechtový motív - vločky na červenom podklade Sally Hansen Right said red. Tentokrát som si tie vločky nakreslila vlastnoručne s bielym lakom Gabriella Salvete č. 148! 

Páčia sa Vám?

 photo 1n_zps5a1915c6.jpg
 photo 3nn_zps3e9ee688.jpg

piatok 2. januára 2015

HAPPY NEW YEAR!

 photo 3_zps7eee357f.jpg

Viete ako sa hovorí, ako na Nový rok, tak po celý rok. Nebudeme si teda všímať skutočnosť, že je už 2. január a začneme pekne zhurta rozdávačkou. To preto, aby ich tu počas roka bolo ešte veľa:).
Nebudem vás z kraja roka zaťažovať zložitými podmienkami, preto stačí, ak sledujete môj blog cez GFC alebo facebook alebo bloglovin (stačí na jednom z uvedených) + napíšete komentár do 11. januára 2015, kde uvediete meno, pod ktorým ma sledujete a tiež email, na ktorý Vás v prípade výhry môžem kontaktovať.

A o čo sa vlastne hrá?
O produkty Bioderma: známu pollitrovú micelárku Sensibio H2O, skvelý krém Tolerance + určený pre citlivú pleť, tónovaný Sébioum Al korektor, zaoceánske vydanie zázračného 3 minútového kondicionéru Aussie, penu do kúpeľa a kúpeľovú soľ značky Radoxmini sviečku Yankee candle s vôňou Creamy caramel, sadu pre vaše zúbky, zahŕňajúcu miniatúrku zubnej pasty Colgate, medzizubnú kefkuzubnú niť (ako prívesok napr. na kľúče:) ), škrabku na jazyk a zubnú kefku Curaprox 5460 ultra soft

Držím Vám palce a prajem šťastný Nový rok! :)