piatok 27. marca 2015

HOT SHOT


Uff, mám toľko nápadov na "nail art-y", ale nejak nemám čas ich realizovať. A vlastne sa mi ich nechce ani tak často lakovať. :) 
Orly "Hot shot" mám už 1,5 roka, no na blogu dostal priestor zatiaľ len raz (vtedy, keď som si ho kúpila). Nie, že by som ho medzitým nemala.:) Je to však taký môj lak "to go", preto ho väčšinou nechávam vyniknúť samotný bez akýchkoľvek ornamentov. To však nie je nič zaujímavé, preto som k nemu teraz pridala aj bielu a čiernu. 
Najprv som si spravila biely základ. Na ten som potom veselo nanášala jasnú neónovú červenú, ktorá sa na čistom podklade ukázala ešte neónovejšia a jasnejšia (s oranžovým tónom). Z toho som nebola až tak nadšená, ale čo už.:/
Prúžky som si netrúfla kresliť od ruky, preto som siahla po nechtovej páske. Pod rýchloschnúcim vrchným lakom Sally Hansen Insta-dri sa zatiaľ neodlepuje a vcelku drží už 3. deň.;)

Ako sa Vám páčia moja manikúra?

Všetkým prajem krásny víkend!:)

 photo 1_zpseqwqjr7z.jpg

štvrtok 19. marca 2015

AFTER PARTY


Po veselších farbách som dostala chuť vytiahnuť tmavší slivkový lak "After party". Je z dielne dánskej značky FNUG, ktorá má v ponuke aj ďalšie veľmi pekné odtiene (kuk sem), ktoré sľubujú vysoký lesk, extrémnu odolnosť, intenzívne farebné pigmenty a jednoduchú aplikáciu. Laky tejto značky neobsahujú toluén a dibutylftalát, zato nechtíkom poskytnú výživné proteíny, posilňujúci kremík, vitamíny A, D, E a B. 
V matnej verzií som Vám dnešný odtieň ukázala vo vianočne ladenej manikúre, no myslím, že jeho krása viac vynikne v prirodzenej lesklej verzií. Leskom sa pýšil už pri schnutí, takže som bojovala, či použiť aj nadlak, ale robím to už zo zvyku, takže som ho nevynechala ani tentokrát.:) Aj napriek krátkemu štetčeku sa mi s ním lakovalo ako po masle.:) Oveľa viac by ma však potešilo, keby je odtieň aj na nechte presne taký ako vo fľaštičke. Pri 2 vrstvách totiž o dosť stmavne.:/ 
Presne tak ako minule, aj tentoraz som ho skombinovala s "Gold diamond" od Mavaly. Úprimne sa už teším, keď ho dominiem a vymením ho za odtieň, ktorý je viac šampanský. Už mám dokonca jeden vyhliadnutý, ale dala som si podmienku: kus za kus.:DD

Ako sa Vám páči tento tmavý odtieň?

p.s. Na tejto stránke momentálne prebieha akcia 2+1 na laky značky FNUG.

 photo 4nn_zps0avmoqqf.jpg

nedeľa 15. marca 2015

SVIEŽE JARNÉ


Jar nám síce oficiálne nezačala, no ja už ju minimálne na nechtoch mám. Čo poviete?
Intenzívne sa na toto ročné obdobie chystám, práve preto rada siaham po mojich farebných lakoch China glaze. Spravila som si tiež taký malý reparát z gradientu, kedže mi minule veľmi nešiel. Tentoraz sa mi našťastie darilo o niečo viac a pomaly sa do toho opäť dostávam. Ani neviem, či má ešte význam spomínať, že som opäť siahla po bielom Gabriella Salvete č.148, kedže si už ani nepamätám, kedy som ho nezahrnula do manikúry. Farbičky som dodala s ružovým Bottoms up a tyrkysovým Too yacht to handle (oba China glaze). A aby efekt pôsobil kompaktejšie, pridala som bielu bodku.:)
Majte sa krásne!

 photo 2_zpsrxezemm4.jpg

štvrtok 12. marca 2015

NUXE RÉVE DE MIEL


Pozeráte sa na balzám na pery, ktorý už nejaký ten mesiac patrí do mojej večernej predspánkovej rutiny. 
Hneď na úvod predpokladám, že mínusové body u Vás balzám dostane za nie veľmi obľúbené kelímkové balenie, ktoré nemusím ani ja, ale kedže ho používam pred spaním, neprekáža mi. Masívny sklenený kelímok ukrýva 15 g obsahu. 
K 20. výročiu na trhu uviedla značka tento balzám s 3 rôznymi farbami vrchnáčikov: žltým, zeleným a ružovým. Mne je teda trošku ľúto, že na mňa čakal posledný (a žltý) v lekárni (Aupark) za cca. 9,50 €. Nečakala som, že naň natrafím aj v Avione a dokonca aj v inej farbe, pretože viac by ma teda potešil v zelenej, či ružovej verzii, ale to je len taký malý detail. Bežne býva vrchnáčik biely.
Balzám je žltej hutnej konzistencie, ktorá mi pripomína stuhnutý med. A to aj vôňou, do ktorej sa miešajú citrusy. Ak teda tento typ vône veľmi nemusíte radšej siahnite po inom.;)
Je ideálny na vysušené a popraskané pery, ktoré dokáže vyživiť, ošetriť, zjemniť a chrániť. Vraj je testovaný aj v extrémnych kanadských podmienkach.:) Chváli sa 80,2 % rastlinného pôvodu bez parabénov. Na mňa v ňom žmurkli aj 2 silikóny. No bezpochyby ma v sebe aj množstvo ošetrujúcich a zjemňujúcich olejov, med, či bambucké maslo.
A aké sú po ňom pery? Jedna báseň. Predstavte si ako sa zobudíte s krásne ošetrenými, vláčnymi a vyživenými perami bez šupiniek a rôznych drobných raniek. Treba ho však používať pravidelne. Niekedy by som tiež brala o štipku viac hydratácie. Určite by som si ho však nedávala pred aplikáciou rúžu, pretože by na ňom dobre nedržal. A aby som nezabudla na niečo, čím sa tento balzám líši od iných. Pery po jeho aplikácií nelesknú - zmatnejú. 
Som rada, že som ho "objavila" a nevylučujem, že toto nie je moje posledné balenie.:D No na ďalšie si asi chvíľku počkám, lebo ho odbúda veľmi pomaly.:) 
A ak máte radi štatistiky, vraj sa jeden predá každých 28 sekúnd!

Poznáte značku Nuxe? Čo by ste mi odporučili vyskúšať?

 photo 2005_zps9brgk0t3.jpg

utorok 10. marca 2015

Cik - cak mánia


Z toho môjho minulého "necítenia" sa nakoniec vykľula choroba s teplotou, ktorá ma prinútila nič nerobiť:/. Už sa však cítim oveľa lepšie, čo som hneď využila na spravenie si nových nechtov. Už to žalostne potrebovali. Paradoxne, napriek peknému krásnemu slnečnému počasiu mi na fotkách nevyšli veľmi pekne farby, čo je dosť škoda.:/ 
Na tento dizajn som sa chystala už minule, no asi prvýkrát za riadne dlhú dobu sa mi absolútne nedaril gradient so špongiou. Asi som prišla o ten "grif", ale verím, že sa to poddá.
Klasicky som siahla bielom laku Gabriella Salvete č. 148, s ktorým som spravila podklad a aj cik cak prúžky na konci. Na gradient som použila China glaze: ružový Bottoms up, fialový That´s shore bright, zelený Too yacht to handle a modrý I sea the point.
Majte sa krásne!

 photo 4_zpsra6t4dwt.jpg

utorok 3. marca 2015

EMPTIES (JANUARY/FEBRUARY)


Kedže sa necítim veľmi dobre, spotrebované produkty zhrniem zrýchlika.

Počas januára/ februára sa mi podarilo minúť niekoľko produktov značky Bioderma. 2 kusy z rady Matriciane: Sérum a krém Multi Défense. Po oboch som mala pleť pekne napumpovanú a hydratovanú. Len sa mi veľmi nechcelo čakať medzi jednotlivými aplikáciami a po čase mi na pleti začal pravdepodobne Multi défense robiť neplechu nad hornou perou. Momentálne sa mi viac pozdáva Tolerance+, ktorý ste mali možnosť vyhrať u mňa v givke. Som rada, že sa mi ozvala ďalšia z Vás!:) Andrea si našla čas na spísanie recenzie na výhru - micelárku a krém. A ako zhodnotí tieto produkty?
"Momentálne ich už používam zhruba mesiac a moje dojmy sú nasledovné - čo sa týka micelárky, tá je absolútne výborná a právom ospevovaná na všetkých blogoch, úplne mi vyhovuje. Viac k tomu už asi niet čo dodať, myslím, že k tejto micelárke už bolo všetko povedané :-)) Som s ňou maximálne spokojná. 
U krémiku som si trošku dlhšie zvykala na jeho "neparfemáciu" - niečo tam cítim a zo začiatku mi to trochu vadilo, ale po čase som si asi zvykla a už to neregistrujem. Ináč je krémik výborný, ľahučký, osvedčil sa mi aj v mrazoch a celkovo myslím spĺňa, čo sľubuje. Používam ho iba cez deň, keďže mám suchšiu pleť, na noc dávam výživnejšiu starostlivosť, ale aj pri použití tohto krému mám pleť pekne hydratovanú bez suchých miest a zdá sa mi, že trochu sa zmiernilo aj začervenanie. Takže celkové dojmy sú vysoko pozitívne a som veľmi rada, že som mala možnosť produkty vyskúšať. Sú oba skvelé, ale micelárku som si asi obľúbila o máličko viac. :-)"