utorok 28. apríla 2015

LOVE IS IN THE AIR


Čoskoro je tu máj lásky čas. V tomto duchu som sa rozhodla spraviť aj nechty, preto som spojila ďaľšie vodolepky, ktoré som mala v balíčku od Bornprettystore do jednoduchej dvojfarebnej manikúry. Siahla som po červenom MAVALA "Madrid", ktorý mám doma už riadne dlho a vôbec nechápem, prečo ho nepoužívam. Proste ďalšia červená láska.:) Napísala by som, že je dokonalá, ale to už by ste si asi ťukali na čelo, že každá červená, po ktorej siahnem je dokonalá.). S týmto kúskom mám zatiaľ také dokonalé len 3.:) 
Navyše táto má po prelakovaní rýchloschnúcim nadlakom Sally Hansen až gélový "look". A to sa mi samozrejme veľmi páči. 
Na biely prstenníček som už klasicky použila Gabriellu Salvete č.148. S nadobudnutými zručnosťami z minula mi šlo lepenie srdiečok zase o niečo lepšie. Mohla som si však radšej vopred naplánovať, kde ich dám a nemusela by som riešiť situáciu za horúca, keď už zostalo len posledné srdiečko, s ktorým sa dalo hýbať.
Ak ste vodolepky ešte nepoužili, odporúčam Vám použiť na ich odstránenie z papierika teplú vodu, ktorú v návodoch odporúčajú použiť hlavne v zime. Proces sa značne urýchli. Pri lepení si zase dajte pozor, aby sa Vám nezlepili okraje. Ak sa Vám to náhodou stane, šup rýchlo späť do vody. Väčšinou sa vodolepka umúdri a "otvorí". 
Čo sa týka vodolepiek z minula, pokiaľ by som si nemusela prelakovať nechty, mám ich doteraz. Držali akoby boli súčasťou nechta. Ja im dávam 10 bodov z 10.

Páči sa Vám viac táto "klasika" alebo "neóny" z minulého postu? 

 photo 6_zpsu6r0wp7o.jpg

štvrtok 23. apríla 2015

NEON ORANGE AZTEC NAILS


Vodolepky na nechty sú skvelý vynález. Vďaka nim môžete manikúru dotiahnuť na ďalší level a pýšiť sa dokonalými presnými tvarmi, postavičkami, kvetinkami, vlastne hocičím.:). Ja som sa s nimi vrátila do detských čias - éry tetovačiek zo žuvačiek, ktoré som málokedy nosila, lebo motívy boli na mňa väčšinou divoké::) Kam sa hrabú tie dnešné.:)
Tieto nechtové mám opäť z Bornpretty, boli na jednom liste, no pre lepšiu manipuláciu som sa ich rozhodla roztrihať podľa naznačených hrán. Oceňujem, že návod bol na obale a nie z druhej strany vodolepiek, pretože pri mojom šťastí, by som ich najprv rozstrihala a až potom rozmýšľala, akože to mám lepiť.:)
Neónovo oranžový China glaze Sun of a peach premiéru ešte nemal, preto som ho doladila tón v tóne s vodolepkami. Chvíľku som sa s nimi musela popasovať, kým som prišla na správny grif, no potom to šlo už relatívne hladko. S výsledkom a hlavne so sebou som bola na prvýkrát veľmi spokojná.:)) Už sa neviem dočkať, kedy ich použijem zas, pretože toto je zaručená topka!:) Proti nálepkám totiž od nechta neodstávajú, okraje sa neodlepujú, dokonale priľnú a vyzerajú ako namaľované veľmi zručnou rukou.;) 

Vyskúšali ste už niekedy vodolepky na nechty? 

 photo 4_zpsho8gdifh.jpg

štvrtok 16. apríla 2015

I LOVE MY NEW NAILS


Keď som uvidela podobné nechty na nete, neuveriteľne som sa tešila, až si ich spravím. A vzhľadom na to, že som mala chuť na niečo úplne jednoduché, nebolo nad čím otáľať. Jednoliatu bielu manikúru jemne rozbil zlatý prúžok a ja sa na to neviem vynadívať.;) Kombinácia bielej a zlatej sa mi skrátka veľmi páči.:)

Páči sa Vám takáto "čistá" manikúra? 

 photo 5_zps6iwv4mfj.jpg

streda 15. apríla 2015

#DOVE


Reklama je potvora a tak, keď som všade videla tú, na nový rad Advanced Hair Series od Dove mala som, čo robiť, aby som nepodľahla a nebežala do najbližšieho obchodu po instantnú dávku života pre moje vlasy! Táto séria bola totiž navrhnutá, tak aby za Vás vyriešila dilemu, či zvoliť prípravky, ktoré hydratujú alebo tie, ktoré dodajú objem. Rad Oxygen & Moisture je určený hlavne pre ženy s jemnými vlasmi bez objemu. Pure Care Oil zase pre suché vlasy bez lesku. Ja som mala od začiatku jasno, ktorú by som vzhľadom na moje jemné vlasy chcela vyskúšať. Preto, keď mi do mailu prišla ponuka s možnosťou otestovať práve rad Oxygen & Moisture chcelo sa mi výskať od radosti! O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď mi prišiel baliček so šampónom a kondicionérom z rady Pure Care Dry Oil a Oxygen & Moisture maskou. Brala som to "športovo" s tým, že asi v Dove videli tie moje nešťastné suché končeky a usúdili, že pre mňa bude vhodnejšia práve rada so špeciálnymi olejmi pre nádherné, hebké a hodvábne hladké vlasy.

piatok 10. apríla 2015

NAIL STUDS


Už keď som pred rokom videla Arvonkine nechty s farebnými neónovými plieškami, pohrávala som sa s myšlienkou, že by som si také zaobstarala aj ja.:) Keď som mi teda naskytla príležitosť vyskúšať niečo zo sortimentu tohto eshopu, vedela som na 100%, čo chcem! Farebné pliešky! Vybrala som si tie v uzatvárateľnom plastovom kelímku a zvedavá som čakala, čo mi nakoniec príde. Milo ma prekvapilo plné balenie skutočného mixu obsahujúceho 3 tvary (okrúhly, štvorcový a slzičkový) v 12 farbách, buď v pastelovej, alebo neónovej verzií. Pliešky nie sú zbytočne vystúpené a sú dostatočné malé (okrúhle majú 2mm), takže nie je problém so zachytávaním oblečenia a po prelakovaní dobre držia. Ja som spokojná a už sa teším na leto s nimi, pretože dokážu rožžiariť celú manikúru!
Kedže som v čase tvorenia manikúry mala chuť na nenápadný bledoružový lak od Pupy, siahla som suverénne po "hot pink" štvorčekoch. Kedysi som nevedela prísť na chuť rôznym jednofarebným manikúram, kde ústrednú úlohu hral práve kamienok, či pliešok nalepený v hornej časti nechtíka. No má to svoje čaro a ja ho už chápem!:)

p.s. Balíček mi prišiel behom 3 týždňov. A skrývalo sa v ňom ešte niečo, čo Vám však ukážem niekedy nabudúce!:)

Ako sa Vám páči takýto typ jednofarebnej manikúry s kamienkom/ plieškom nalepeným v hornej časti?


 photo 8_zpsuhjnc3xp.jpg

štvrtok 9. apríla 2015

FIREBALL


Priznám sa, že keď mi v mailovke pristál newsletter s veselou letnou kolekciou Orly lakov Adrenaline rush, rozbúchalo sa mi srdiečko. Hneď som začala žhaviť "google" ako sa volá lak, ktorý má modelka na promo obrázku a ako asi vyzerajú odtiene ostatných lakov "naživo".:) Popritom som si rozumne dohovárala, že ďalšie laky už skutočne nepotrebujem.:))) Haha... "Just a joke."
Hneď ako som videla set 4 minilakov z tejto kolekcie naživo v Marionnaude bola som lapená do siete ako rybka.
Horšie však je, že sa mi zapáčili aj 2 laky z kolekcie Sugar high: Key lime twist a Cake pop. Aktuálne sa náchadzam vo fáze "presvedčovania samej seba, že ich vážne nepotrebujem".:)

 photo 2000_zpsthck4z7d.jpg

Keď máte doma jeden lak, nemáte problém s rozhodovaním, čo si dáte na nechty. Keď sú však 4 a nové, je rozhodovanie značne ťažšie. Ja som nakoniec siahla po červenej, pretože je univerzálna a nikdy nesklame. Hádam len vtedy, keď na ňu nemáte náladu. Fireball však nie je obyčajná červená. Skrýva v sebe modrý odlesk, ktorý je badateľný len vo fľaštičke. Na nechtíkoch svieti krásna jasná červená, ktorú sa mi samozrejme nepodarilo reálne nafotiť. Podobá sa mi na Hot shot (Orly), u ktorého je však viditeľný ružový podtón. Pri tomto lakovaní mi stačila jedna vrstva.:)
Do manikúry som pridala aj prstenníčkový nail art, pri ktorom som spravila osudnú chybu. Použila som čiernu nechtovú pásku. Pri odlepovaní som oľutovala, že som nepoužila bielu, pretože čierna mi na okrajoch zanechala čierne fľiačiky. Nič tragické, ale zamrzí to, hlavne keď ste sa napachtili, aby ste ju rovnomerne nalepili. Na druhej ruke sa mi ich podarilo nalepiť ďalej od seba a vyzerá to podľa mňa lepšie.

Ktorá farba Vám z týchto 4 najviac "padla do oka"? Máte vyhliadnutý nejaký lak z kolekcie Adrenaline rush alebo Sugar high? A ktorý by bol Váš prípadný favoriť?

 photo 4_zpsllsfyp6s.jpg

streda 8. apríla 2015

My TOP 5 - MARCH


Pravidelne v mojich "nasyslených" zásobách objavujem poklady, o ktorých som ani netušila. Tak to je aj s obojstrannou ceruzkou na oči od Urban decay (bola pribalená ešte kedysi dávno k paletke Naked). Je krémová, perfektne sa nanáša aj roztiera a ja ju momentálne používam na vyplnenie miest medzi riasami na hornom viečku, kde mi po nanesení riasenky presvitá koža. Ten efekt je na nezaplatenie. Nanášam ju zo spodnej časti horného viečka. Nielenže riasy pôsobia plnším dojmom, no dokáže nahradiť aj vrchnú linku, pokiaľ ju neobľubujete výraznú alebo sa Vám veľmi nedarí. Ak k nej dokreslíte aj malý chvostík, máte peknú a podľa mňa aj plnohodnotnú linku na svete.:)
(V súvislosti s uvedením UD do Sephory mi pristála v mailovke aj informácia, že prvých 20 zákazníčok, ktoré si kúpia v Palladiu aspoň 2 produkty UD, získa 24/7 Glide on eye pencil ako darček. Pri nákupe v hodnote nad 1400 kč počas VIP dní je darčekom minilesk na pery.)

S eyeBright-om od benefitu to bol zase trochu krok vedľa, pretože som si šla pôvodne po highBrow. Myslím, že až taký veľký rozdiel medzi nimi nebude a koniec koncov na rozjasnenie pod obočko funguje dobre aj tento. No nevzlučujem, že rovnako dobre Vám dokáže poslúžiť aj biela ceruzka.:)

 photo 12_zpsqcfwfflt.jpg

nedeľa 5. apríla 2015

haPPy EasTEr!



Vďaka spolupráci s Biodermou mám pre Vás ďalšiu bleskovú obdarovávačku! Časovo mi nevyšla na marec, na ktorý som ju plánovala, no takto to bude pre niekoho aspoň taká malá náplasť za Veľkonočnú oblievačku;). 
Čakajú na Vás 2 balíčky s totožným obsahom z rady Atoderm: krém na ruky a tyčinka na pery. Myslím, že oba produkty sú vzhľadom na bláznivé počasie, ktoré panuje vonku posledný týždeň viac ako aktuálne.:)
Pre zapojenie stačí napísať komentár s mailom do 7.4.2015 (utorok) do 12.00.  Dobrovoľne môžete pripojiť ako plánujete stráviť "inkriminovaný" Veľkonočný pondelok vy:).

p.s. Ak ste ešte nezaznamenali na stránke www.odlicovanie.sk môžete získať zadarmo 100 ml balenie obľúbenej micelárky Sensibio H2O (ideálna veľkosť na cestovanie)! V dennom kvíze zase na jednu správnu odpoveď čaká 250 ml balenie!

Ďakujem spoločnosti Bioderma za poskytnutie cien do súťaže!:)

streda 1. apríla 2015

EMPTIES (MARCH)


Hádam prvýkrát za celú históriu blogu som za celý mesiac spotrebovala len 4! produkty. :) Dokonca som aj rozmýšľala, či o nich napísať, pretože presnú polovicu z nich už asi ani nezoženiete. Tak prejdem rovno k nim.

Parfém Mexx Ice touch dostala mama, ktorá ho vlastne ani nepoužívala. Tak som sa nad ním zľutovala ja. Osobne by som si ho nevybrala pre jeho sladkú stránku, preto je pochopiteľné, že mi na poličke trčal riadne dlho.
Fruits od Dr.Kitzingera je krém obsahujúci 8 % ovocnej kyseliny, ktorá zjemňuje zrelú, namáhanú, nečistú  a UV žiarením poškodenú pokožku. Výsledky boli viditeľné natoľko, že sme si ho zaobstarali v plnom balení, na ktorom mi až tak nevyhovuje dávkovanie. Pri tomto malom som totiž pri stlačení mala hneď potrebné množstvo, zatiaľ čo pri plnom balení vyjde zbytočne veľa produktu. Vôňovo to síce nie nič extra, skôr taká lekárensko-chemická kozmetika, ale dá sa na to zvyknúť. 
Krém Dove v kelímku som mala prvýkrát a asi sa vrátim späť ku klasickému, pretože sa mi zdalo, že toto má slabšiu hydratačnú a "mastiacu" schopnosť. A v pomere cena/výdrž balenia/ výkon u mňa víťazí klasika.
Za krém na nohy s Ureou Balea som si už našla náhradu. Isto však stojí za vyskúšanie. Používala som ho dlho a chcelo to proste zmenu. Veď aj toto som mala doma otvorené dosť dlho, až som zhodnotila, že je načase ho doraziť.  Až teraz som si uvedomila, že má celkom príjemnú parfemáciu, ktorú som doteraz vôbec nevnímala.:))) 
Skúšali ste niečo z mojich "empties"? A ako celkovo hodnotíte predošlý mesiac? Mne s ním akosi odišiel elán a nechce sa mi nič robiť. Ale možno to bude len tým počasím vonku.:/