piatok 22. mája 2015

PUSH THE LIMIT



"PUSH THE LIMIT" od Orly je ďalším súrodencom lakov z kolekcie Adrenaline rush. Kto však nemá rád neóny, tomu pri tejto farbe srdiečko rozhodne neposkočí. Samozrejme, že sa mi nepodarilo odfotiť jej verný odtieň. Oproti "Sun of a peach" od China glaze má výrazný sýty neónovo oranžový odtieň, ktorý najradšej obdivujem večer. Čo sa však týka krycej schopnosti, nepatrí medzi topky, pretože som pre plné krytie musela naniesť až 3 vrstvy. 
Chcela som ho doplniť niečím neutrálnejším a už-už to vyzeralo, že ma nič nenapadne, keď som si spomenula na jednu manikúru, v ktorej boli namaľované takéto čiarky. Po neskutočne dlhej dobe som teda siahla po čiernej akrylke, štetci a svojej zručnosti. Nakoniec to nedopadlo tak zle, ale prišla som na to, že mám ešte, čo trénovať.:DD. 

Ako sa táto kombinácia páči Vám? 

 photo 3_zpsuashufn2.jpg

streda 20. mája 2015

RISKY BEHAVIOR vol.II


Spomínate si, ako som Vám v tomto príspevku písala, že Risky Behavior z najnovšej kolekcie Adrenaline rush na obrázkoch vôbec nezodpovedá skutočnosti? Tento odtieň sa mi dostal tak pod kožu, že som si ho neodpustila ani pri ďalšej manikúre. Tentoraz sa mi podarilo nafotiť odtieň vernejšie, no vďaka tomu, že som medzičasom zmenila farbu laku, nemôžem ho aktuálne porovnať. Vy sa však môžete každým dňom tešiť na nový nechtový post! 
Jednotvárny "look" som doplnila väčšími vodolepkami, ktoré som Vám ukázala už tu. Takýto nail art však v pohode zvládntete aj pomocou nechtovej pásky. Toto je taká rýchlejšia verzia pre lenivejších.:)

Ako sa Vám páči takáto kombinácia?

 photo 3n 2_zpssrlcuso0.jpg

sobota 16. mája 2015

I love you, Missha!


Bolo pre mňa veľkým prekvapením, keď som pri náhodonom prechádzaní Žilinou natrafila na kamennú predajňu značky Missha. Hneď som chcela nabehnúť do predajne, žiaľ len o pár minút som prepásla "otváračky". Druhýkrát som mala režim "nákupnej stopky", takže som radšej nešla ani dovnútra, aby som sa zbytočne nedráždila. Ako sa hovorí do tretice všetko dobré. Opäť som prechádzala okolo, tentoraz s mamou, ktorá chcela ísť omrknúť sortiment, prípadne si niečo odniesť aj so sebou. V časopise totiž čítala článok o kórejskej kozmetike, kde veleblili aj tzv. softener. Vraj naň Kórejky nedajú dopustiť.
V predajni sme strávili asi hodinu:) a samozrejme nedošli s prázdnou.:) O tom, čo sme "ulovili si môžete prečítať na nasledujúcih riadkoch.

nedeľa 10. mája 2015

EMPTIES (APRIL)


Momentálne sa celkom statočne pasujem s technikou, pretože môj notebook pomaly dospel k rozhodnutiu, že má svoj vek a "internet" nepozná. Presunula som sa preto na záložný zdroj, ktorý je malý, menej výkonný a napísanie článku mi na ňom trvá tak 4x dlhšie.:D

Pohnime sa však od technický záležitostí ku kozmetike. Myslela som, že nebudem mať o čom písať, ale nakoniec sa mi pár prázdnych obalov zhromaždilo:

štvrtok 7. mája 2015

RISKY BEHAVIOR


Prvé obavy z tejto energetizujúcej farbičky sa našťastie nenaplnili. Mylne som sa totiž domnievala, že je na mňa príliš ružová. V skutočnosti je to ukážková, ťažko vyfotiteľná, fuchsiová magenta (sýtosýta ružová s výrazným fialovým podtónom). Na fotke sa dokonale pretvaruje ako žiarivá ružová (len slabý odvar skutočnosti) a v prítmí zase pôsobí ako fialová. Zoznámte sa s ďalším "Orlýkom" z kolekcie Adrenaline rush: RISKY BEHAVIOR
Musím sa priznať, že začínam prepadať kúzlu týchto mini "Orlýčat", pretože sa s nimi dobre lakuje, niekedy stačí aj jedna hrubšia vrstva a vydržia práve toľko, aby Vás farbičky nezačali nudiť. Či už vo fľaštičke alebo na nechtoch.:)

Ako sa Vám páči tento odtieň? Máte doma nejaký Orly lak?

 photo 2_zpsjl4r5aw1.jpg