piatok 7. augusta 2015

DOTS GAME


Už sa mi samej zdalo trošku trápne, že tu stále ukazujem len China glaze. Takže malá zmena. Vytiahla som nový biely lak ORLY White tips, ktorý sa mi veľmi zle nanášal. Tak som skúsila použiť štetček z "Gábiny" a hneď to bolo o niečom inom, aj keď konzistencia je pre mňa stále dosť tekutá. 
Bodky som spravila s čiernym RIMMELom Blackout a červeným MAVALA Madrid. Výsledok som prelakovala priehľadným rýchloschnúcim top coatom Sally Hansen, o ktorom som na viacerých blogoch čítala ako rýchlo začne hustnúť. Neviem, či si tak často lakujem nechty, no zostáva mi asi štvrtina a zatiaľ je ok.:)

Prajem Vám krásny víkend a teším sa na vaše úžasné komentáre, ktorými mi vždy robíte nesmiernu radosť!:)

 photo 5_zpsjxlu4rg5.jpg

štvrtok 6. augusta 2015

EMPTIES (JULY)


Aj Vás prekvapilo to množstvo?:) A to som prvých 6 produktov mala odškrtnutých už po prvom týždni. Ale to, že to dosiahne až magické číslo 13, som teda nečakala ani v najdivokejších snoch. Ono nie je sa čomu ani čudovať, keďže veľa produktov bolo už na hranici dna.:)

streda 5. augusta 2015

FUNKY NAILS


Oficiálne posledný príspevok s bielou Gabčou. Nie, že by som nemala doma už 3 biele náhrady, ku ktorým sa najnovšie pridal aj Bourjouis v novom kabátiku. (Zazrieť ste ho mohli už na mojom instagrame.) Zuby si v budúcnosti brúsim na OPI Alpine snow a China glaze White on white. Ten druhý by dokonale zapadol do rodiny China glazákov, ktorú neplánovane budujem.:)))
Mala som dojem, že si fialová "žiarovka" That's shore bright zatiaľ užila veľmi málo Vašej pozornosti. A to len preto, že sa mi zdá, že najlepšie vynikne pri detailoch, (tu je podľa mňa jasný dôkaz). Na veľkej ploche na mňa pôsobí akosi ponuro, no riskla som to a naniesla ju na celý malíček. Uznajte, že krajšie vynikne práve na gradientovom prechode s ružovým Bottoms Up (China glaze). 
Už som sa s Vami podelila o mojom probléme s neotvoriteľnými trblietkami Mavala, nad ktorými priateľ nakoniec zvíťazil, síce jeden vrchnáčik utrpel jasné straty, no aj tak lepšie než ho celý vyhodiť. Než to však priateľ stihol, na prostredník som stihla naniesť Essence Hello helo, ktorý si nechcel spraviť ani skupinovú foto so zvyšnými lakmi. Zdúchol, lapaj jeden.:)

Čo poviete na fialový That's shore bright?

 photo 7_zps1b4mu7ib.jpg

utorok 4. augusta 2015

POOL PARTY


S blogom som prešla na "prázdninový" režim, aj keď som to tak celkom nemala v pláne. Napriek tomu, že som fotky mala minulý týždeň na kľúči, u priateľa sa mi z nich nechcelo vyberať/ upravovať a radšej som sa venovala jemu. Maximálne som to, čo sa deje vo virtuálnom svete letmo "čekla" cez mobil.:)

Farbičky s China glaze, to je moje leto.:))) Siahla som po minuloročnom úlovku Pool party (China glaze). Vo fľašťičke tento oditeň vyzerá úžasne, na nechte je už menej krycí, matnejší a oranžovejší.
Toto je zároveň predposledný post s bielou "Gabikou". Už teraz mi je za ňou smutno, vytiahla som totiž "biele" zásoby Sally Hansen a Orly, ktoré sa zatiaľ neukázali ako veľké terno. Čas ukáže, či sa polepšia. Obidva sa ukázali o dosť tekutejšie. Zatiaľ, čo SH je až brutálne tekutý a lak po paličke steká na štetček aj po otretí, čo je úplne o ničom (s mint farbou z tejto rady sa nepracuje až tak strašne), Orly je na tom o niečo lepšie. Ale na finálne vyjadrenia si musíte ešte počkať.

Majte sa krásne!:) 

 photo 3_zps0etkufr3.jpg