utorok 27. októbra 2015

SWEET PASTEL PINK


Viete, kto mi vnukol inšpiráciu na tieto nechty? Talentovaná Arvonka presne týmto nail artom. Musíte uznať, že jej tie farby spolu dokonale ladia. Ja som sa rozhodla pre jednoliatu manikúru, so základom sladkej pastelovej ružovej od Essie s názvom French affair. Stredom každého nechta som spravila trblietavý prúžok s Pure diamond od Mavaly. Na jednej ruke som ho skúšala usmerniť nechtovou páskou. Na druhej som šla naostro od ruky. Tie od ruky sa mi nakoniec viac páčili práve tým, že sa mi pri nich podarilo naniesť menej trblietok a prúžok nebol taký prísne úzky, pôsobili vzdušnejšie. A aby to celé nebolo také obyč, na záver som použila matný nadlak s kúzelným názvom Matte Magic od China glaze.

Aký farebný základ by ste zvolili Vy? S fialovým tónom ako Arvonka, ružovým ako ja alebo...? Som zvedavá na vašu kreativitu!

pondelok 26. októbra 2015

HAND CREAMS vol.II


Vitajte vo voľnom pokračovaní príspevku o krémoch na ruky. Podobné porovnávanie som robila už začiatkom roka a mohli ste si ho prečítať TU. Teraz sa pozrieme na ďalších 5 adeptov. 

utorok 20. októbra 2015

GOLD & WHITE EDITION


Tieto nechty sa mi na prvýkrát veľmi nepodarili, preto som ich po týždni skúsila znova. A výsledok je celkom uchádzajúci. 
Základ na prostredníčku a prstenníčku som spravila zlatým MAVALA Gold diamond, na ktorý som po zachnutí nalepila nechtovovú pásku. A tak ako zvyšok nechtov aj tieto som pretrela bielym "Orlíčaťom" White tips, ktorému našťastie čoraz viac prichádzam na chuť.:) Aby som prepojila "nail artové" prsty so zvyškom, použila som na biely základ zlaté flitríky, ktoré ste už mohli vidieť v tejto manikúre

Páči sa Vám takáto kombinácia? Používate nechtovú pásku?

p.s. Ešte som Vám chcela zvestovať, že tento mesiac nájdete k časopisu Žena a život pribalený krém s vôňou belgickej čokolády od Dermacolu (viď nižšie). Ja mám síce radšej ľahšie vôňe, no verím tomu, že niekoho poteší aj táto "príchuť". Zaujíma ma, aká vôňa boduje u Vás.:)

 photo 906_zpsqxyztfdn.jpg

štvrtok 15. októbra 2015

WIN DOTTING TOOLS FOR YOUR AMAZING NAIL ART!


Ahojte! Hádajte, čo?! Mám pre Vás ďalšiu súťaž. Keď som totiž naposledy prechádzala ponukou Bornprettystore.com, napadlo ma, že by nebolo od veci, vybrať niečo aj pre vás. Proste len tak za to, že si nájdete čas a vždy ma potešíte svojím komentárom. A tiež, že zakaždým tak vychválite moje nechtové výtvory.;) Mnohé z nich vznikli aj za pomoci bodkovačov. Práve preto som sa rozhodla, že jednu z Vás obdarím čisto novou sadou.:) Veď je to predsa základná výbava nechtovej maniačky.:)

utorok 13. októbra 2015

BIODERMA BLOGGERS + SÚŤAŽ


 photo 101_zps7tsrv6fd.jpg
Na blogoch ste už isto zaznamenali ďalšie blogerské Bioderma stretnutie. Tento rok som sa po dlhej dobe pripojila k ďalším 15 blogerkám aj ja. Kedže sa všetko točilo okolo rady Sébium, ktorej "kódovou farbou" je zelená, dostali sme za úlohu prísť v niečom zelenom. V Sheratone, kde sa stretko konalo, preto nebol preto najmenší problém identifikovať "Bioderma Girls".

Po privítaní sme sa presunuli do reštaurácie, kde sme si vychutnali obed.

piatok 9. októbra 2015

WHITE IS BACK


Zdá sa, že moje biele obdobie je späť! Po letnom neónkovom šialenstve, (inak sa to asi nazvať nedá), je to príjemná zmena. 
S potešením som teda siahla po bielom White tips od Orly. Na ten som akrylovou farbou namaľovala čierne fliačiky v tvare praskliniek. Niečo na štýl mramoru. A výsledok pretrela matným Matte magic od China glaze. Neskromne napíšem, že sa mi na ne dobre pozerá a som so sebou maximálne spokojná!:)

Ako sa Vám páči tento jednoduchý "nail art"?

 photo 2_zpsoghit3oy.jpg

streda 7. októbra 2015

CelluBlue

 photo 01_zpsfclk5oj6.jpg

Hups, ... Niekedy sa môžete k recenzií odhodlávať toľko, až sa odsunie do neurčita...
Takým prípadom je aj táto masážna pomôcka Cellublue na celulitídu, ktorý som dostala na testovanie ešte minulý rok. Za tú dobu ste si už o ňom mohli na iných blogoch čo-to prečítali, napr. že ním môžete napodobniť pohyby známej vákuovej masáže, ktorá je najúspešnejšia ošetrovacia metóda proti celulitíde!

pondelok 5. októbra 2015

Little mirrors


O čo nefotogenickejšie vyzerajú tieto nechty na obrázkoch, o to krajšie sú naživo. Flitríky zahrali s celou manikúrou a posunuli neutrálny Essie Van'd Go do ďalšieho levelu. Bavilo ma ako malé "zrkadielka" odrážali svetlo. Hlavne som sa týmto efektom nechala unášať, keď som si krémovala tvár.:) A niekedy som si len tak z pasie obzerala ruky.:)) Bol však horor ich vyfotiť. Keď už som si myslela, že z toho niečo bude, zistila som, že v PC sú všetky trblietky rozostrené. Takže dnes len takto.
Majte krásny týždeň a napíšte mi ako farbu máte na svojich pazúrikoch práve vy!:)

p.s. Odlakovanie bola nočná mora.:))) Trblietky boli všade. Na rukách, na stole aj pod ním.:))) #truestory:))

 photo 23_zpsowx2pywd.jpg

piatok 2. októbra 2015

EMPTIES (AUGUST+SEPTEMBER)


Tak to tak vyzerá, že je najvyšší čas dať si nákupnú stopku.;) Mnohé produkty sa totiž nevedia dočkať testovania a stoja doslova v rade. Taký bežný #bloggerproblem.:) Preto som asi 2 dni dozadu odolala a neodklikla objednávku na feelunique s 20% zľavou (na čo som patrične hrdá), samozrejme v nádeji, že sa jej v budúcnosti znova dočkám. To mi však nezabránilo, kúpiť si 2 ORLY krémy na Interbeauty. Ale inak som sa držala!!!

Mám neskutočnú radosť, že som konečne minula kondicionér na objem od od Burt's Bee, pretože namiesto, aby vlasy ošetril, ich vysušil. A o slamu na hlave nikto nestojí. O šampóne som Vám písala už minule

Sprchový gél Dobe gentle exfoliating má drobné mikroperličky, ktoré by mali poskytovať miktopeeling. Ak ho však chcete na účel "peelingu", radšej siahnite po niečom inom. Ja nevidím rozdiel, či použijem nejaký z inej rady alebo tento. Inak DOVE je klasika, ktorá nikdy nesklame a príjemne vonia.