utorok 8. marca 2016

SHISEIDO PERFECT MASCARA FULL DEFINITION


Poznáte ten efekt, keď si vaša známa niečo kúpi a odrazu si to v obchode všimnete aj vy. Tak to bolo aj v prípade tejto riasenky. Zhruba na jeseň mama v Marionnaude narazila na hnedú riasenku, ktorú je priam nemožné nájsť. Vyzerala sľubne, názov a popis evokoval perfektný objem a dĺžku. Značka Shiseido. Cena s 30% zľavou cca. 20€ (inak myslím okolo 29€). Odolaj!
Ja som si ju vyšpekulovane našla na internete za cca. 14 €, plus poštovné 3€. Suma sumárum, výsledna cena sa pohybovala okolo 17€.

Keď som už usúdila, že zo starej riasenky nič nedostanem, prišiel veľky okamih a Shiseido Perfect Mascara Full Definition sa mohla ukázať v plnej kráse. Napísala by som aj sile, ale asi bola na jej pokraji. 
Po prvej vrstve som totiž pozerala, či som vôbec niečo naniesla. NULOVÝ EFEKT. 100% sklamanie. Druhá vrstva sa javila ako dobrý nápad. A každou ďalšou sa to zlepšovalo. No stále som sa nemohla zbaviť pocitu, že som nedostala, čo som očakávala.:/ 
Navyše vydržala ledva 2 mesiace, čo považujem za dosť veľkú biedu. Pretože, ak na začiatku nemala 100% výkon, tak ku koncu to vyzeralo tak, že som riasenku ani nepoužila.

Riasenka s klasickou kefkou teda zviditeľnila len moje vlastné riasy. Nedodala im dĺžku ako sľubovala. Opticky jemne zhustila, no priala by som si o dosť výraznejší efekt. Riasy nezlepila. A mala ľahšiu, skôr vodovú konzistenciu.
Samotné balenie riasenky sa vďaka nerovnomernému vlkovému povrchu dobre drží a otvára. V rukách sa nešmýka.

Ak aj vy večer bojujete s vrstvami riasenky, ktorá sa rias ako na potvoru drží zubami nechtami, pri tejto riasenke budete pozerať s otvorenými ústami. Odlíčite ju aj s teplou vodou (názor mamy). Ja som preferovala odličovanie Biodermou, no aj tak jej za odličovanie musím dať plný počet bodov.

Finálny verdikt: Vzhľadom na efekt sa nemôžem zbaviť pocitu vyhodených peňazí.

Skúšali ste už nejakú riasenku od Shiseida? Ktorá riasenka Vás naposledy "dostala"?

 photo 54324_zpsqbsfwkzs.jpg
 photo thumb_DSC_0254_1024-side_zpslqg3hmwt.jpg
 photo thumb_DSC_0249_1024-sideN_zpswxq2rnuf.jpg
 photo 54322_zpsbhskh15m.jpg

1 komentár:

  1. Krásné srovnávací fotky, opravdu je vidět, jak jsou řasy zvýrazněné.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)