utorok 17. mája 2016

BIODERMA HYDRABIO PERFECTEUR


Bioderma novinka HYDRABIO PERFECTEUR sa už pomaly udomácnil na pultoch v lekárňach, preto je asi najvyšší čas spísať svoje dojmy. 

V prvom rade, Vám však napíšem, dôvody, prečo by ste si ho mali všimnúť. Kedže má SPF 30 funguje ako dokonalá slnečná ochrana a zároveň zabraňuje predčasnému starnutiu (anti-age). 
Podľa oficiálneho popisu tiež intenzívne a dlhodobo hydratuje, prekrýva drobné vrásky a škvrny, zjednocuje tón pleti a prináša intenzívne rozjasnenie. Ideálny každodenný podklad pod make-up.
Vďaka emulzií inšpirovanej štruktúrou kože aktívne látky patentu Aquagenium® prenikaju hbšie do pokožky a účinnejšie aktivujú prirodzený hydratačný proces. 

"Perfecteur"! Povedzte, však znie už ten názov úžasne? Vo mne evokuje niečo skvelé, niečo, čo spraví moju pleť skutočne krajšou, rozjasnenejšou, hydratovanejšou...., proste vylepšenejšou! Neskromne napíšem, akoby prešla cez Photoshop. 

Na testovanie som sa preto neuveriteľne tešila. 
40 ml tuba so "státím na hlave" a hygienickou dávkovacou pumpičkou u mňa dostala 100 bodov. Mám rada, keď z tuby vyťažím maximum produktu. S dávkovačom sa nemusím báť, že by som  to prehnala s množstvom ako sa mi to stalo už nespočetkrát. 

Samotný produkt je svetlej ružovej farby. Na pleti sa dobre rozotiera. Ale! Záleží, či pre ním použijete ešte nejaký ďalší produkt. Pokiaľ je to výživnejší/ mastnejší produkt, prípadne nie je do pleti dokonale vsiaknutý, s najvyššou pravdepodobnosťou na ňom bude Perfecteur žmolkovať.:(
Čo sa týky vône, myslím, že je odlišná ako zvyšok Hydrabio rady. Ja ju radím medzi sladšie. Znesiem ju, ale nie je to niečo, po čom by som vyslovene šla.

 photo 8993_zpsaa1xkqrf.jpg

Perfecteur som začala testovať v chladnejších mesiacoch, kedy mojej pleti nestačil a vždy som ho musela niečim doplniť. Teraz, keď sme sa prehupli do príjemnejšieho ročného obdobia, môžem ho cez deň použiť aj samotný s tým, že na noc používam niečo výživnejšie. Ako taký je totiž skvelý podklad pod make-up. Nemôžem mu uprieť, že pleť vyhladí a rozjasní. Skúšala som ho na deň skombinovať aspoň so sérom, ale moja pleť sa príliš leskla, tak som od toho upustila.  
Mala som podozrenie, že si veľmi nerozumie s mojimi pórmi, napriek tomu, že je nekomedogénny. Možno to bolo spôsobené prílišným vrstvením, aj keď aj po vypustení ostatných produktov som sa tohto pocitu, tak celkom nezbavila. Každopádne nie som si istá na 100%, takže tu nechcem umelo vytvárať paniku.:/
Z dlhodobého hľadiska som si nevšimla, že by sa mi vylepšila hydratácia pleti. Samotný Perfecteur by som skôr používala ako bázu pod makeup. (Táto úloha mu neskutočne sedí.) Ale určite závisí aj od vášho typu pleti. Preto by ma zaujímalo ako sa osvedčil napr. majiteľkám suchej pleti.

 photo 89999nn_zpsltanqdrd.jpg
 photo 8997_zpsmb6nyinj.jpg
 photo 8996_zpsfsrss4or.jpg

Zaujala Vás táto novinka? Vyskúšali ste ju? Používate bázy pod make-up alebo sa bez nich obídete?

Ak Vás zaujala a dostali ste chuť vyskúšať ju, na facebooku Biodermy práve prebieha súťaž. Stačí dať hlas niektorej z básničiek a 3 šťastlivcom sa ujde Perfecteur. 
Ak ste si ho šikovne zaobstarali a kúpili za vlastné, odfoťte pokladničný blok, nahrajte ho s fotkou, kde ste s kamoškou, s ktorou by ste chceli absolvovať výherný wellnes pobyt a držte si palce.;) 

*Ďakujem spoločnosti Bioderma za poskytnutie produktu k recenzií!

6 komentárov:

  1. mne ako samostatna hydratacia nestaci, takze pre suchsiu plet urco nie a myslim, ze aj normal moze zlahka citit pnutie. Urco je super v kombinacii s hydratacnym serom, alebo s lahkym hydrat. kremom. Ale efekt, ktory robi sa mi paci! Mohli by ju spravit aj bez SPF verzie, kvoli foteniam a vecernym liceniam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Efekt má pekný to mu nemožno uprieť, len škoda, že pleť nevyživuje.:/

      Odstrániť
  2. mne staci aj ako hydratacia akurat potrebujem dve pumpicky:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fúúú, dve pumpičky, to by moja pleť nezniesla, ale je super, že ti sedí!!!:)

      Odstrániť
  3. Krásny článok Biodermu mám veľmi rada. A inak presne ten istý ruž od M.A.C mám aj ja a aj hodinky máme tuším rovnaké :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)