utorok 10. mája 2016

HOT SHOT vol.III


S Orly Hot shot je to taký "love-hate" vzťah. Väčšinou však víťazí skôr tá druhá možnosť a to len preto, lebo vo fľaštičke to hrá na krásny odtieň červenej. V skutočnosti sa zvyčajne po nalakovaní zmení na niečo s nádychom oranžovej, čo ma dosť irituje. Našťastie sa pre tentokrát umúdril a asi prvýkrát sa mi ukázal taký, aký je!
Možno sa mu zapáčili jeho dvaja manikúrovi parťáci a tak si povedal, že im to nebude kaziť. Ktovie?
Veď koho by neobmäkčili trblietky Hello holo do Essence, v kombinácií s bielym China glaze White on white?
Btw. červené "V-čko" na bielom podklade som namaľovala od ruky so štetcom z laku. A to len preto, lebo sa mi nechcelo čakať, kým lak úplne dokonale preschne, aby som mohla použiť lepiacu pásku. 

Dúfam, že aj Vy podľahnete kúzlutejto kombinácie! Majte sa krásne!:)

p.s. Opäť som sa vrátila k Bonder-u (base coat od Orly), pretože po Essence sa mi hlavne v poslednej dobe výrazne začali štiepiť nechty! Rýchloschnúci top coat In a Snap (Orly) zase dodal manikúre krásny lesk.
 photo 13_zpslaq1kc4a.jpg
 photo 10_zpsrabaxugp.jpg
 photo IMG_4901-down_zpsowdsjwmf.jpg
 photo 16_zpsw0c2edtv.jpg
 photo 14_zps1ubn1kbm.jpg

5 komentárov:

  1. Krásné nehty ta šipka je moc povedená!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jednoduchá, no napriek tomu zaujímavá mani. Páči sa mi aj neposlušný červený Orlík, aj véčko namaľované od ruky, aj Hello Holo ;) Minule som držala v ruke ten ich Bonder a dumala, či ho zobrať alenbo nie. Ako si s ním spokojná? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maximálne;), mala som ho aj v obľúbených produktoch za rok 2014. Dostala som sa k nemu náhodou, pretože ho kúpila mama a ja kedže som nemala iný base coat som si ho požičala. A potom zas a zas,...a zistila som, že na ňom lak vydrží dlhšie. V tom čase som mala aj problém, že sa mi na ukazováku rastom po dĺžke permanentne "rozštepoval" necht na jednom mieste a odkedy som ho začala používať, ako necht odrastal tá "prasklinka" tam nebola...:) A vlastne všetky nechty boli v lepšej kondiciíí. Ak by som totiž používala rôzne spevňovače, zbytočne by som si už tak môj tvrdý pevný necht spevňovala a on by bol akurát tak krehký...takže za mňa paráda.:)

      Odstrániť
  3. Nehty vypadají vážně suprově! I vyvážění toho jednoho výrazného prvku s 2 barvami je bezva

    KS
    (www.klarasedlo.blogspot.cz)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)