pondelok 21. novembra 2016

EMPTIES (OCTOBER)


Ahojte! Ako obvykle s postom meškám. Takže sa tu ďalej nebudem rozkecávať. Ak Vás nejaký produkt osloví alebo ste ho dokonca vyskúšali, určite mi dajte vedieť ako zapôsobil na Vás! Prajem Vám príjemné čítanie!:)

TVÁR:
MAC Bronzing powder odtieň "Golden". Minul sa mi môj milovaný bronzer! Čo zároveň znamená, že mám prázdný obal do "Back 2 MAC". Odtieňovo mi sedel, no myslím, že časom sa každému menia chute a ja som dostala zase chuť prebádať nové vody. Napriek tomu, že v ňom pri skúmavom pohľade boli drobné trblietky, na tvári neboli pozorovateľné.
Zahliadnuť ste ho mohli aj tu.

DERMACOL Fixing powder môj storočný skvost, skvelo fixoval, no to balenie bolo snáď bezodné.:DD

DIOR Diorshow riasenka, ktorú som nedávno recenzovala u mňa prepadla na plnej čiare.

MARIONNAUD odličovacie tampóny príjemné na pleti, 100% bavlnené. Tým, že boli väčšie formátu, aby sa mi s nimi lepšie pracovalo a nemrhala som, vždy som si každý prestrihla na polovicu.

ebelin odličovacie tampóny po nekonečnom používaní Lidl tampónov sa mi zažiadalo zmenu, takže som siahla po tomto ekonomickom veľkobalení.:D Musím priznať, že ich používanie bolo oproti Lidl tampónom jemnejšie a príjemnejšie. Zároveň som si spomenula, prečo som sa dlhý čas vyhýbala takýmto. Pretože veľmi dobre nasiakajú tekutinu a ja som vždy mala pocit, koľko micelárky mi pohltili.:D

MISSHA Super Aqua Perfect water deep cleanser super dočisťoval nečistoty, skľudnil póry a pleť bola čistejšia, za mňa palec hore! Keby sa dá ešte kúpiť, intenzívne by som sa pohrávala s touto myšlienkou.:)

BIODERMA Sensibio H2O stálica stálic, myslím, že nie je, čo dodávať.:) Nič účinnejšie na odlíčenie očí som zatiaľ nenašla.

ALPHA-H Liquid gold s obsahom kyseliny glykolovej, odtraňuje odumreté kožné bunky, podporuje tvorbu kolagénu a hlavne redukuje drobné linky, vrásky, či jazvičky po akné. Mám z nej zmiešané pocity. Na jednej strane je pleť pekne jemná, na druhej strane pri jej používaní cítim akoby mi z tampónu, ktorým ju nanášam pichalo do tváre milión drobných ihličiek.

TELO:
YES!NURSE krém na ruky Jeho obaly ste tu videli nespočetnekrát.:) Nezanecháva pocit mastných rúk, rýchlo ich ošetrí, no čoraz viac mám pocit, že mojim rukám už tak veľmi nestačí....Neviem, či s novým obalom prišlo "vynovené" aj zloženie...:/

NECHTY: ORLY Bonder moja stálica ako "base" coat. Som mu verná. Doma mám otvorené 3.balenie.:D No nikdy nie je neskoro na zmenu, preto uvítam, ak mi napíšete svoje tipy, čo používate vy ako podklad pri lakovaní nechtov.;)

Majte sa krásne!

2 komentáre:

  1. Nad tou Dior riasenkou som nedávno uvažovala, no chvalabohu, že som ju nakoniec nechala tak. Ja ako base coat používam tiež ORLY, no používam 'Strong nails' a som veľmi spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ono závisí asi aj od vlastných mihalníc, no ja som už jednu Diorku mala a ani tá ma vzhľadom k pomeru cena/výkon nedostala ...:/. Strong nails som si zatiaľ nevšimla, ale super, že ti sedí.:DD A skúšala si od Orly aj krémy na ruky?;)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)