utorok 7. februára 2017

#WISHLIST '17


Ahojte! Hneď za horúca Vám musím "vyklopiť" pre nás kozmetické fanatičky:D horúcu a prelomovú novinku: na Slovensko prichádza parfuméria DOUGLAS!!! Už nejaký týždeň dozadu som na profesia.sk zaznamenala pracovné ponuky a dnes na mňa vyskočila dôkazná fotka od Drew, vďaka ktorej viem, že sa tak stane už 7. apríla 2017 v Auparku!!!! Hip- hip- hurááá!!! Len teda dúfam, že sortiment bude bohatý a ešte viac, že bude aj eshop!

A keď už sme pri tých nákupoch, môžeme plynule nadviazať na to, čo by som si tento rok rada zaostarala. Ako vidíte som "skromná" a určite by som ešte niečo z mojho zoznamu mohla pridať, ale nechcem Vás ani seba šokovať!:DD

Nie, že by som nemala dosť kozmetických štetcov, no tento od NARS YACHIYO som si mohla už vyskúšať vďaka mame. Preto idem na istotu, výborne sa s ním pracuje a vďaka tenkej rúčke je pružný, čím umožňuje naniesť lícenku úplne decentne. Akože nie, že by som bola lícenkový typ, no mám ich toľko, že by bolo vhodné ich trochu preminúť.:DD

Zato bronzerov a kontúrovačov sa neviem nabažiť. Pomlčme, že paletky na tvár od Kat von D som sa ešte nestihla ani veľmi dotknúť.:DD Určite ma láka vyskúšať niečo od RODIALu, napr. taký kontúrovací púder, HD púder, či rozjasňovač. A aj o tom banánovom púdri silne uvažujem, ale myslím, že zatiaľ si v tomto ohľade bohato vystačím s tým z vyššie zmienenej paletky.

Ďalšia značka, ktorú by som tento rok rada objavila je určite CHARLOTTE TILLBURRY. Mojím "must try" je ikonický FILMSTAR BRONZE&GLOW. Ceruzka LIP CHEAT v odtieni "Pillow talk" ma tiež nenecháva chladnou. Zuzi si už objednala a o to viac ma navnadila. Kľudne mi napíšte vaše "must have" tejto značky.;)
Na zozname mám aj riasenky, ale kedže mám ešte 2 v zásobe, chvíľku počkajú. Vďaka tomu, že si píšem do bloku "wishlisty" s cenovkami, viem, že keby si FULL FAT LASHES objednám cca. rok dozadu ušetrím 7€!!!

Myslím, že tento rok bude pre mňa rokom objavovania nových značiek. Čím som staršia, tým viac sa snažím svoje vlasy rozmaznávať. Hlavne preto, že samé o sebe nie sú extrémne husté ani pevné. 
Pozadie značka OUAI už možno poznáte. Stojí za ním Jen Atkin, celebritná kaderníčka, ktorej meno je spájane hlavne s klanom Kardashianovcov. Medzi bestsellery patrí "texturizing spray", suchý šampón, "soft mousse", či sprej na vlny. A ja by som ich všetky rada otestovala.:D 
Najnovším prírastkom je prelomový produkt, snáď prvý svojho druhu "dry shampoo foam", z ktorého sú všetci úúúúplne nadšený! Chvíľku však asi potrvá, kým sa dostane do našich vôd.

Keď sme pri vlasoch, aktuálne používam penu na zväčšenie objedmu od BUMBLE AND BUMBLE a som taká spokojná, že som začala pozerať aj po tom sofistikovanom púdri na vlasy.

Kde sa vzala, tu sa vzala, značka Hylamide. Ja som si do svojho nákupného zoznamu napísala už asi pred pol rokom "glow booster", ktorý by pleti mal dodať opálený vzhľad. Určite by som však neostala len pri jednom produkte, pretože fľaštičky sú ľúbivé až vtieravé. Dávkovanie je pomocou pipety a presné také som si v poslednej dobe obľúbila. Sérum na očné okolie, kyselina hyalurónová, C-čko, či "trasparent foundation" pre milovníkov selfie sú isto tiež v hre! 

Dúfam, že ešte nie ste unavené lebo pokračujeme ďalej! Keď tak pozerám, čo už som popísala, mám dojdem, že som si tie výrobky zapisovala rad radom a nerobila ani nejaký selektívny výber.:DDD Nebojte sa dala som si strop, koľko si môžem mesačne dopriať. :DDD Koniec koncov výplata nepustí.:DDD A kto vie, čo sa počas roka pomení, čo vyradím, nahradím, či zredukjem.:D

Hygiena je základ. A ja som sa dlho pozerala po nejakom mydle na štetce. Do oka mi padlo Koren Zender. Len sa teda neviem rozhodnúť, či si vybrať bez vône alebo s citrónom.:D

Kedže minulý rok som na starostlivosti o pleť celkom uletela, mám dojem, že toho mám tak na 5 ksichtíkov:), tento rok sa musím krotiť. Na 3 výrobky od BENEFITu však pozerám už celú večnosť. Pri návšteve Sephory prebehol už aj čuchový test a ...TRIPLE PERFORMING, TOTAL MOISTURE a IT'S POTENT teším sa na Vás!:)



Pár samoopaľovacích produktov som už vyskúšala a momentálne som celkom spokojná s Vita liberatou. No lákajú ma toľko chválené produkty ECOTAN. Do užšie výberu postúpil INVISIBLE TAN, FACE TAN WATER a kedže mám dobré skúsenosti s penami, rada by som otestovala aj tú z tejto značky.

Krémy na ruky sa stali už mojou súčasťou. V českej parfumérií DOUGLAS som zahliadla značku TEAOLOGY, ktorá má nejako neoslovila. Resp. nemala som o nej prehľad, no nedávno som narazila na spokojné recenzie na FLORAL TEA HAND AND NAIL CREAM... a dosť ma nabudili, skúsiť ho.;)

BITE BEAUTY je u nás prudko neodostupná značka. Takže ukáže čas, či sa k populárnej AGAVE MASK vôbec dopracujem. Mám ju objednanú u kamošky, no tá sa zatiaľ domov nechystá, tak uvidíme, či budem môcť vyskúšať jej zázračné účinky.

Posledné 2 výrobky sa týkajú nechtov. NAILSINC je podklad s výživou na nechty. Síce už mám osvedčený ORLY BONDER, no na prestriedanie by nebol zlý. 
Rada by som tiež vyskúšala nejaký " lepší" odlakovač. Stále však neviem, či pozerať radšej po značke ORLY alebo OPI. Poradí niekto?

A čo je na vašom kozmetickom zozname prianí? Ktorá značka Vás láka k vyskúšaniu???

3 komentáre:

  1. Wishlist krasny, ja si ho nerobim, u mna sa to dost meni, ale co si ma mega potesila s tym Douglasom a hlavne keby mali eshop :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wishlisty sú čistá pasca:DDD, fungujú ako spätná pamäť, čo nie je dobré pre peňaženku:DD Ale samozrejme aj u mňa sa to počas roka mení, prípadne niečo presúvam do ďalšieho roka....a najlepšie, keď zistím, že to vlastne ani nepotrebujem a rovno to škrtám:DD
      A s tým Douglasom, tiež dúfam v eshop, aj keď predpokladám, že hneď nebude....Dúfam, že baby z Blavy spravia nejaký report, čo ponúka a snáď obohatí sortiment parfumérií o nové značky;)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)