streda 2. augusta 2017

VYSKÚŠALA SOM |JÚN|


Ahojte! Akosi mi neostáva čas na blogovanie, tak som dostala výborný nápad. Každý mesiac sa pokúsim napísať, čo nové som vyskúšala. A ak aj nevyskúšam nič nové, pokúsim sa aktualizovať niečo, čo používam už dlhodobejšie, len nevyšiel čas o tom napísať. Dúfam, že vám takéto články budú baviť a teším sa na vašu odozvu!



V čase, keď uzrel svetlo sveta BOURJOIS LE TOP COAT GEL, boli naň vcelku pozitívne recenzie. Preto som neodolala a jeden si už dávnejšie zadovážila. Keďže však nemám rada otvorených niekoľko top coatov naraz ( často vplyvom prívodu vzduchu rýchlejšie hustnú), začala som ho používať až nedávno. Najprv ma zaskočila jeho neskutočne hustá konzistencia, vďaka ktorej sa dosť zle aplikuje a o tenšej vrstve nemože byť už ani reč. Ďalším negatívom je obrovský štetček. Zvykla som si, že väčšina firiem už robí plochý štetček, ktorým sa lak nanáša oveľa ľahšie. Navyše neuveriteľne "nitkuje" - už počas ťahania z fľaštičky tuhne vytvára akoby nitky, je to vidieť na obale. Tuhnutiu nemám, čo vytknúť, je pomerne rýchle, aj keď rýchloschnúcemu laku sa nevyrovná. Príjemný je aj výsledný gel-look a výdrž laku. Taktiež oceňujem, že sa nadlak nerozpuká skôr ako farebný lak. Lakové maniačky isto vedia, o čom hovorím.;)
Cenu si nepamätám. Druhýkrát si ho však už neplánujem kúpiť, kedže je fakt hustý, čo priam znemožňuje aplikáciu. Práve preto som k nemu primiešala aj riedič laku. Body stráca aj kvôli mega veľkému štetčeku.


Druhým adeptom do dnešnej rubriky je cestovná veľkosť maskary ART DESIGN s panoramatickým efektom od značky COLLISTAR.  Keď som túto riasenku prvýkrát otvorila, bola som až šokovaná veľkosťou (hi-tech) kefky:DDD. Áno, už zase. Nie sme Liliputove, ale na tak malý obal mi prišla enormne veľká. Štetinky sú však klasické, čo mi maximálne vyhovuje a ako vidíte na obrázku kefka sa smerom ku koncu zužuje.
Napriek tomu, musím povedať, že sa s ňou veľmi dobre pracuje, na rozdiel od predchádzajúcej Smokey Eyes od Bobbi Brown. Namaľovaná som totiž pár ťahmi. Riasy pekne rozdelí, zvýrazní, nezlepuje, neopadáva a drží celý deň. Čierna je pekne výrazná. A aj keď sa mi zvyčajne s "travel" verziami nepracuje najlepšie, s touto nemám nejmenší problém. Len ma troška mrzí, že obal sa vcelku rýchlo ocapká.
Riasenka má obsahovať špeciálne zloženie s karnaubským voskom a sójovým lecitínom, ktoré riasy hydratuje. Komplex vitamínov C+E zase chráni pred voľnými radikálmi, čím sú riasy pevné, mladistvé a pružné.

Klasickú verziu zoženiete napr. v parfumérií FANN za 26,50€/ 12 ml, pričom s vernostnou kartou môžete ušetriť 10%.:)


Dnešné skóre je teda vyrovnané 1:1. :) A už čoskoro sa môžete tešiť na júlovú verziu. Zatiaľ mi prezraďte si používate dekoratívku od Collistaru alebo máte doma nejaké laky od Bourjois. A ak ste náhodou vyskúšali zrovna vyššie spomínaný top coat, či bol aj ten váš taký hustý. 
Teším sa na komentáre a majte sa zatiaľ krásne!

6 komentárov:

Thank you for leaving comment:)