utorok 31. januára 2017

EMPTIES (JANUARY)


Ahojte! Je až neuveriteľné, že len chvíľku dozadu sme sa prehupli do nového roka a už tu máme posledný deň v mesiaci. A aj keď som si myslela, že tento mesiac toho veľa nespotrebujem, vyššie vidíte, že som sa celkom posnažila.:D 11 kúskov hneď z kraja roka je celkom pekné číslo.
Aké usilovné ste boli s januárovou spotrebou vy?;)

štvrtok 26. januára 2017

L'OREAL MAGIC RETOUCHER


Možno ste si už v obchodoch všimli novinku Magic retoucher od L'orealu, ktorého tvárou sa stala Eva Longoria.:) Ide o sprej pre okamžite zakrytie odrastov a dočasné krytie šedín. 

štvrtok 19. januára 2017

HAND CREAMS - MANUFACTURA, alessandro, BOBBI BROWN


O tom, že pokožka rúk je v zime obzvlášť namáhaná, písať nemusím. Myslím, že to všetci veľmi dobre vieme. Záleží však na nás ako veľmi nám na nej záleží a či jej venujeme dostatočnú starostlivosť. Ja sa snažím krémovať ruky pravidelne, aj keď musím priznať, že občas proste nemám chuť a potom to dovediem až do momentu, že musím uprostred ranného líčenia jednoducho prerušiť skrášľovací rituál a rukám dopriať dávku krému. Inak som nesvoja. Ako to máte vy?

Ja Vám dnes predstavím aktuálnu trojku krémov, ktoré práve používam.;) A dúfam, že sa so mnou v komentároch podelíte o vaše krémové dojmy!

štvrtok 5. januára 2017

EMPTIES (DECEMBER)


Tak a som tu s posledným vyhodnotením odpadkov za minulý rok. Zároveň som si spravila malú sumarizáciu a porovnanie s predošlým rokom.:D