sobota 7. júla 2012

616

Taký je názov môjho najnovšieho laku. Malé echo o jeho príchode ste mohli vidieť už na facebook-u.
V duchu som si hovorila, že ďalší lak, dokonca zase červený už nepotrebujem. Do Pupy som ale šla takpovediac naistotu. Lak som si už stihla vopred v reále "obkuknúť". Aj keď na pôvodnej nositeľke sa mi stále páči viac. Asi naň musíte mať aj osobnosť:).
Malý alibizmus: Červených lakov neni nikdy dosť a vždy budú "in".
Tento je z limitovanej edície Pupy Hot tropics odtieň 616 Sea Star Coral (len ma mrzí, že tieto kúzelné názvy nebývajú aj na fľaštičke, kde sa musíme uspokojiť len s čislom).
V Pupe ma potešili tým, že majú k lakom aj testery. Takže žiadne kupovanie naslepo. A keď tester nevidíte, nebojte sa spýtať! Isto sa niekde nájde.:).

Do pozornosti Vám z tejto kolekcie dávam aj pre mňa na prvý pohľad žltý (tuším Curacao Mandarin), pre mamu oranžový lak. Keď sme sa po ceste zastavili v DM-mke, kde mali "Snehulienkovú" koleciu od Essence našli sme v nej oranžový lak. Potom mi už neostalo nič iné len uznať, že Pupa je ozaj oranžová a nie žltá.
Ozaj, čo hovoríte na "Snow White" kolekciu od Essence?
Photobucket
Lak ma očaril svojou konzistenciou, vďaka ktorej kryje už v jednej vrstve a úžasným bleskovým schnutím. Pokiaľ teda neradi čakáte, kým lak zaschne tento Vám môžem vrelo odporučiť. Hot červená sa nikdy nestratí.
Po nalakovaní mi neustále pripomínal nejaký lak, ktorý už v svojej zbierke mám. Preto som neváhala vysypala svoju zbierku a hľadala všetky červené. "Dupe" som tipovala na Astor alebo Sally Hansen. Nakoniec sa z toho vykľul len Sally Hansen. A keď už som ich všetky mala vytiahnuté, malý swatch rodinky "RED".
Zľava-doprava: SALLY HANSEN 570 Right said red,  MAVALA 2 MadridASTOR 1 ARTDECO 13SALLY HANSEN 550 All fired upPUPA 616 Sea star coral.

Koľko červených lakov máte vy?
Photobucket


Možno sa to z fotiek nezdá, ale tieto dva sú si najpodobnejšie. Sally Hansen je však viditeľne redší. Hutnejšiu Pupu by som však opísala takmer ako "krémovú pastelovú červenú".Photobucket
Ak máte radi kozmetiku Pupa, navštívte stránky Pupa, kde je množstvo rád+tutoriály a tipy. Možno zistíte, ktorý produkt je pre Vás ten naj!:). 
Nezabudnite mi napísať, čo z Pupy používate. Ja sa tam väčšinou chodím  poprechádzať a virtuálne premýšľam, čo by sa mi hodilo. Minule som takmer neodolala a odišla s rúžom:D. Najšťastie som sa včas zavrátila. Ale už som po nich "pokukávala" aj minule. Dokonca som vyskúšala presne tie isté "nude" odtiene ako teraz:D. 
Na aký kozmetický produkt máte slabosť?

Páčia sa Vám príspevky s odkazmi alebo si na to nepotrpíte?

p.s. Výherkyňu balzámu CRAZY RUMORS som vyhlásila na facebook-u, je ňou Domček. Srdečne gratulujem, výhru sa posnažím odoslať pondelok. Dnes som na to zabudla:(.

16 komentárov:

  1. červených lakov rozhodne nemám toľko koľko by som chcela a tento Pupa vyzerá ako seriózny kandidát pre rozšírenie mojej "zbierky"
    a príspevky s odkazmi sú najlepšie! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. červené laky sú klasika, mne sa najviac páčia koralové odtiene, do oranžova:-)) a červených lakov pár mám, no mala som ich na sebe možno raz:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty si moj clovek, koralovky mozem aj ja,...cervenym raz prides na chut:)...

      Odstrániť
  3. Krása farba :)

    http://dreamaboutstyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj ja som si dneska pozerala zbierku mojich lakov, keď mi vypadli z taštičky a červené jednoznačne prevažujú. Zo snehulienky ma očaril len ten pastelovo fialový ale stále som sa nemala k jeho kúpe.

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u mna mozno aj koralove a mozno ruzove, radsej to blizsie neskumam, aj tak vacsinou vedu favoriti:)a po ostatnych tolko nesiaham:D Aj ja som po tom fialovom pozerala, ale povedala som si, ze lakov mam dost (co samozrejme nie je nikdy pravda:DD )

      Odstrániť
  5. Jejku. Teď se až bojím přiznat, že mám tmavě červenej lak jen jeden. Jeden z těch čtyř, které vlastním:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aspon nemaju cas vyschnut:), navyse pri tolkom stahovani by som asi aj ja mala jeden alebo dva celkovo! Nic si z toho nerob!

      Odstrániť
  6. nie je cervena ako cervena :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. joj, u mna je teda stale the best a vláčim ho od nevidím do nevidím :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vd ja sa ti ani nedivim. Tebe neskutocne ide! Na tvojom mieste by som s nim aj spavala:DDD

      Odstrániť
    2. no ved aj :D a dakujem, sme sa skrátka našli, práve rozmýšlam že si asi jeden kúpim do zásoby, pretože ak sa minie ako limitka som nahratá, lebo míňa sa mi statočne :)

      Odstrániť
  8. skvely lak, milujem vsetko od Pupy:))))mas dalsieho sledovatela:) ak sa ti paci moj blog budem rada ak sa stanes aj ty mojim:)
    http://fashionismypassion-nickey.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)